گپ خونه کنکوری ها
-
دوستان عربی مبحث نواسخ رو سایت قرار گرفت.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina.mirza2yahoo.com
ممنون...لازم بود.. -
مثلا ناظم اومده
ک نظم ببخشه
اما بنظرم با زدن این تاپیک و بسته شدن تاپیک های دیگه
بیشتر بی نظمی ایجاد شدهاگه مثلا یه تاپیک مشخص باشه ک فقط مخصوص ساعت مطالعه باشه
یه تاپیک فقط مخصوص ریز جزییات مطالعات روزانهو همه مطالبشونو اونجا بنویسن خیلی بهتره
در عوض ب کسایی ک جایی غیر اونجا نوشته میشه تذکر داده بشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsalour73yahoo.com
دوست من بنظر من که هیچکدوم فایده ای ندارن...واسه ی ما... -
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۴، ۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۲۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرتقال فروشی که ظاهرا ساده لوح به نظر می رسید همسایه جدید خود را که اتفاقا معلم ریاضی بود به شام دعوت کرد. پرتقال فروش و همسرش به استقبال معلم رفتند. معلم از پرتقال فروش پرسید: بچه هایتان کجا هستند؟ پرتقال فروش گفت: مشغول بازی هستند. معلم پرسید: چند فرزند داری و چند ساله هستند؟ پرتقال فروش گفت: 3پسر دارم که حاصل ضرب سن آنها 72 است و مجموع سنشان با پلاک جلوی خانه مان برابر است. معلم که شوکه شده بود به در خانه رفت و شماره ان را نگاه کرد. ان گاه بازگشت و گفت: مسأله ای مبهم است.پرتقال فروش گفت: حق با شماست بزرگترین پسرم به دوچرخه سواری خیلی علاقه دارد.سن هر3 پسر پرتقال فروش را به دست آورید.
....به گفته نت ، این سخت ترین مسئله ریاضی جهانه....حل کنید
من عرصه رو به جوانان میسپرم و خودم نظاره گر تلاش شما برای حل این مسئله ام
بیشتر به پرتقال فروشه میخوره معلم ریاضی باشه!! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان سلام.کسی جزوه یا کتاب چکیده ای واسه جمع بندی داره؟؟؟معرفی کنید لطفا
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوشم میاد هیچکدومتون تاحالا یه بارم سوتی ندادین
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامممممم ب همه خوبین خوشین چ خبرا با درسا چیکار میکنین
خیلی وقت بود پست نذاشته بودم درست و حسابیم نیومدم فروم
گذاشتم بعد کنکور ایشالله اگه خوب بدم کنکور دیگه روزی کم کم 3 ساعت تو فروم تلپم
بهراجان خوبی خانومی اینجام سال نورو بهت تبریک میگم هر چند من تو جواب ایمیلت پیام تبریک برات فرستادم نمیدونم دستت رسیده یا ن خیلی وقت ایمیلمم چک نکردم
چت باکستو بستی؟
اینجانشد برات پیام بزارم
دیگه از بچه های قدیم مثل فریبرز مهدی سارا شما ها چطورین ؟خوبین سال نوتون مبارک -
سلامممممم ب همه خوبین خوشین چ خبرا با درسا چیکار میکنین
خیلی وقت بود پست نذاشته بودم درست و حسابیم نیومدم فروم
گذاشتم بعد کنکور ایشالله اگه خوب بدم کنکور دیگه روزی کم کم 3 ساعت تو فروم تلپم
بهراجان خوبی خانومی اینجام سال نورو بهت تبریک میگم هر چند من تو جواب ایمیلت پیام تبریک برات فرستادم نمیدونم دستت رسیده یا ن خیلی وقت ایمیلمم چک نکردم
چت باکستو بستی؟
اینجانشد برات پیام بزارم
دیگه از بچه های قدیم مثل فریبرز مهدی سارا شما ها چطورین ؟خوبین سال نوتون مبارکنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شدهپارمیس سلااااام عزیزم خیلی خیلی خوش اومدی..صفا آوردی..
سال نو مبارک ..به مرحمت شما،منم خوبم شکر
ایمیلتو دریافت کردم اما جوابی واسش نداشتمپس سکوت رو ترجیح دادم...حالا تو پی وی چراشو بهت میگم عزیز
چرا نمیتونی پیام بدی؟؟ نه والا نبستم ...منو این لوس بازیاااا؟؟
در مورد سارا بگم که فک کنم کلا انجمن نمیاد احتمالا اکانتش دچار مشکل شده
فریبرز هم ستاره سهیل شده...خیلی کم میاد ..اگه دیدیش مارو هم خبر کن بریم باهاش عکس بندازیم
اینارو گفتم که اگه جوابتو ندادن ناراحت نشی بدونی کلا نیستن -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@a.s در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@فاطمه-کنکوری
فاطمه هستی؟کجایی؟سلام عزیزم .ببخشیدمن نبودم دیشب .معذرت میخوام
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
اگه خواستین به قسمت( فایلهای همایش ....)در بحث آزاد یه سر بزنین ،همایشای درسی و مشاورهای و انرژیک هست ،شاید براتون مفید باشه.. -
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با عرض سلام و خدا قوت خدمت دوستان عزیز و گرامی
شاید بچه های زیادی باشند که در این دوماه مانده به کنکور به خواهند جهش درسی داشته باشند... و درصد های خودشونو افزایش به دن....دوستان ما یه قسمت به نام فراخانی به اشتراک گذاری جزوات دست نویس تهیه کردیم که بچه هایی که می خان از فیلم هایی که تو سایت هست ولی جزوات معلم نداره و یا ناقصه استفاده بکنن ولی زمانشو ندارن...(چون هممون میدونیم نوشتن جزوه به شدت وقت گیره)...استفاده بکنن این جوری میتونیم همه جزوات رو داشته باشیم و فیلم هایی که مد نظرمون هست رو با سرعت فوق الاده ببینیم و جمع بندی خوبی داشته باشیم.... فقط به عنوان حرف آخر...دوستان بیاین با همکاری و همیاری هم به قله های موفقیت برسیم...از تمامی دوستان خواهش مند است منو تو این راه کمک کنن..و با سهیم بودن در خیر و نیکی رساندن به دیگران از پاداش اخروی اون بهره مند شوند....
فی امان الله.. -
شاید بچه های زیادی باشند که در این دوماه مانده به کنکور به خواهند جهش درسی داشته باشند... و درصد های خودشونو افزایش به دن....دوستان ما یه قسمت به نام فراخانی به اشتراک گذاری جزوات دست نویس تهیه کردیم که بچه هایی که می خان از فیلم هایی که تو سایت هست ولی جزوات معلم نداره و یا ناقصه استفاده بکنن ولی زمانشو ندارن...(چون هممون میدونیم نوشتن جزوه به شدت وقت گیره)...استفاده بکنن این جوری میتونیم همه جزوات رو داشته باشیم و فیلم هایی که مد نظرمون هست رو با سرعت فوق الاده ببینیم و جمع بندی خوبی داشته باشیم.... فقط به عنوان حرف آخر...دوستان بیاین با همکاری و همیاری هم به قله های موفقیت برسیم...از تمامی دوستان خواهش مند است منو تو این راه کمک کنن..و با سهیم بودن در خیر و نیکی رساندن به دیگران از پاداش اخروی اون بهره مند شوند....
فی امان الله..نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehran pax در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
فی امان الله..از تمامی دوستان خواهش مند است به دلیل زیق وقت مارو یاری کنن...
-
معصومه;6982 said:
قبول نیس خو
من سنجشم 3 بهمن :sorrowمن هم هستم .
واسه فیزیک هم اگه خواستین هستم .
راستی نمیدونم اگه میخواین عکس سوالای دینی رو میزارم خودتون تو منزل تو وقت معین بزنید ودرصدتون رو بگیدنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi
انجمن آلاء
بحث آزاد خواندن یا سه روز یک بار اندوختم صفر ولی رتبه حداقل۳۰۰۰منطقه دو میخوام
ک کتی 6 روز پیش
سلام آقای مشاور من ک الان صفرم واندوختم صفره یعنی هیچ هیچی نخوندم چکار کنم ؟، من الان دارم درس های منتخب هر درس مثل. بچآه های ک تو تابستان میخوندم میخونم وتا ۱۵ خرداد جمع کنم بعد جمع بندی رو شروح کنم روش سه روز یک بار و؟آیا اون موقع دیره؟ تراز عمومی و اختصاصی م۴۲۵۰ قلم چسی هست رادیولوژی شهید بهشتی میخوام آیا الان خ دیره؟ استاد لطفا جواب بدید ممنونپاسخ نقل قول 0
پاسخ
ک کتی یک روز پیش
بچه ها مشاورا هیچ کس نیست ک جواب بده راهنمایی کنهپاسخ نقل قول 0
پاسخ
2 از 2
به لطف خدا آلاء رایگان هست و همیشه رایگان خواهد ماند!
11
آنلاین
4.1k
کاربران
1.5k
موضوع ها
21.3k
دیدگاهها