هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@infinitie-a برادر من کپک زدنی نیستم فوق ش یه سال دیگه اینجا بمونم بیشتر دیگه جز ضرر برا انجمن چیزی ندارم      @mitra-ism-rahmani نه نه کپک میزنی انکار نکن      
- 
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi 
 بگو ببینم 
 عزیزم نگمممم؟  آره بابا لوس بازیا چیه     
 هیچی یه عکسی بود حذف شد مهم نبود
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: جالبه که من دخیخ نفهمیدم نرجس داره درباره چی حرف میزنه همینجوری جوابشو میدم     بحث سر منبر رفتن و پایین نشستن بود بحث سر منبر رفتن و پایین نشستن بود
 نخبههههه 
- 
منفی     
- 
@mitra-ism-rahmani نه نه کپک میزنی انکار نکن      @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani نه نه کپک میزنی انکار نکن      Kosar A003 حقته اون لیوان شیرو خوردت بدم که از این چیزا یاد این ندی        
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani نه نه کپک میزنی انکار نکن      Kosar A003 حقته اون لیوان شیرو خوردت بدم که از این چیزا یاد این ندی        @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani نه نه کپک میزنی انکار نکن      Kosar A003 حقته اون لیوان شیرو خوردت بدم که از این چیزا یاد این ندی        Kosar A003 خیلی چیز جالبی بود، ممنونم       
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: جالبه که من دخیخ نفهمیدم نرجس داره درباره چی حرف میزنه همینجوری جوابشو میدم     بحث سر منبر رفتن و پایین نشستن بود بحث سر منبر رفتن و پایین نشستن بود
 نخبههههه @narjes-hashemi 
 تو خوبی  
 حالا هی بگو نخبه   
- 
دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دختر پاییز 
 به به
 سلاااااام
 چطوری دختر سلام ساقی چطوریایی پیامتو الان دیدم خوبم شکر   
 چه خبرا؟ @saghi-mortazavi خدارو شکر 
 خبر سلامتی وجودت خبری نی
- 

- 
@saghi-mortazavi احسنت   
 اوکیه  
- 
@saghi-mortazavi خدارو شکر 
 خبر سلامتی وجودت خبری نیدختر پاییز شکر، قربونت    
- 
@saghi-mortazavi احسنت   
 اوکیه  @narjes-hashemi 

- 

بنظرتون این آقا شهید نیست؟
- 
@mitra-ism-rahmani داری، اخراج نشو   
- 

بنظرتون این آقا شهید نیست؟این پست پاک شده!
- 

بنظرتون این آقا شهید نیست؟
- 
خانم هاشمی چی نوشت؟ 
- 
@sania-andiravan آفرین 
- 
ولی حس میکنم یکی زیرآبمو زده     
 حدس میزنم 

شعردانه
شعردانه