هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کو پسسس/////:
-
چی کو
-
نمودار تعداد ضربان قلب یه کنکوری تا وقتی که رتبشو ندیده اکیدا صعودیه وقتی که رتبشو دید اکیدا نزولی میشه
نمیدونم سرش چیه، اصل کار بعدشه :|
-
نتایج
-
__chakisaldva__replied to Amirbernosi on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi
صبح ، چقدر صبح ?
سه و چهارصبح یا نه و ده ?
فک کنم نهایتا تا 3 صبح فردا بدن دیگه -
@kosar-mottaghi کلاااااا ۴ نفرن
اینا چیزی نیست...اونایی که پول دارن میرن خارج یکی دو سال ارمنستانی جایی میخونن پزشکی و... بعد اونایی که پدر یا مادرشون هیئت علمی باشن بر میگردن تو دانشگاه پدر مادرشون...البته یه هزینه ای باید بپردازن...کاملا هم طبق قانو همه چیش -
Amirbernosireplied to __chakisaldva__ on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__
به نظرم تا قبل اخبار صبحگاهی میدن
که خدایی میاد کنفرانس خبریه چه کوفتیه
رتبه های 1تا10 رو اعلام میکنه -
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@amir-bernousi
صبح ، چقدر صبح ?
سه و چهارصبح یا نه و ده ?
فک کنم نهایتا تا 3 صبح فردا بدن دیگهمن میخوام امشب دیگه بخوابم
-
Amirbernosireplied to amir ahmadi on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi سهمیه هیئت علمی لغو شد
-
amir ahmadireplied to Amirbernosi on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi کی؟
-
Amirbernosireplied to amir ahmadi on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi من بیدار میمونم :|
-
amir ahmadi اینجوریم نیس که هیت علمی بیان بخونن
چهار نفر نیس -
مگه اخیار صبحگاهیم داریم
باید یکی دوبار صبحا زودتر بیدار بشم -
amir ahmadi یه ماهی هست تقریبا
-
هنو برسی میکنن
-
Amirbernosireplied to __chakisaldva__ on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ شبکه خبر ساعت 7 یا 6 فک کنم
-
amir ahmadireplied to Amirbernosi on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi یک ماهه هرشب بیدارم
عادت کردم ولی درست نیست
از اونور ادم تا ۱۰ خوابه -
اومدن
-
نیومدن کو
-
9441/1000113