هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mohammad Afshar خب بخاطر همین چیزا نخبه محسوب میشن دیگه
-
@amir-bernousi حتی سوالایی که تو کتاب نبوده و تدریس نشده؟؟...
@erfan-11 این چیزا براشون کم اهمیته چون انقد تستای مختلف با سطحای مختلف میزنن که سوادشون بیشترین حده
بیشترشون بعد عید آزمونای زماندارشونو کمتر از تایم استاندار میزنن، مثلا 3ساعت و 50 دیقه یا تایمای دیگه
-
@erfan-11 این چیزا براشون کم اهمیته چون انقد تستای مختلف با سطحای مختلف میزنن که سوادشون بیشترین حده
بیشترشون بعد عید آزمونای زماندارشونو کمتر از تایم استاندار میزنن، مثلا 3ساعت و 50 دیقه یا تایمای دیگه
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دمشون گرم
-
-
@amir-bernousi امسال کسی ریاضی رو خیلی بالا بزنه ازش دوباره آزمون میگیرن
@erfan-11 از منم دوباره میگیرن
-
@amir-bernousi امسال کسی ریاضی رو خیلی بالا بزنه ازش دوباره آزمون میگیرن
@erfan-11 اینطوری نیست، بستگی به بقیه درصدا و معدل طرف داره
-
دیدی امسال از هر کی میپرسی چکار کردی میگه خراب چرا اینجوری ؟
-
@erfan-11 اینطوری نیست، بستگی به بقیه درصدا و معدل طرف داره
-
دیدی امسال از هر کی میپرسی چکار کردی میگه خراب چرا اینجوری ؟
Mohammad Afshar خب همه اینطورین :| چون نمیدونن بقیه چیکار کردن، ولی خب واقعا خراب کردن چیز خوبیه
-
@amir-bernousi به معدل 3 ساله بستگی داره دوباره آزمون گرفتن بعدش...سوالا تو چن تا کانال پخش شده بود خیلی سروصدا کرد
@erfan-11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@amir-bernousi به معدل 3 ساله بستگی داره دوباره آزمون گرفتن بعدش...سوالا تو چن تا کانال پخش شده بود خیلی سروصدا کرد
هر کی داشته به هر جایی میرسه خدا بزنه به کمرش من که سر پل سرلط از هر کی بگذرم از اونا نمیگذرم
-
تمام امید من به زیست و شیمیه :|
-
منو چی میگی به شیمی و فیزیک رسیدم میتواستم بیهوش بشم بعد از کرونا که گرفتم دیگه نمیتونستم آزمونو کامل بدم با بیهوشی پنج تا فیزیک زدم 🥺🥺🥺🥺
-
__chakisaldva__ اهنگه یاس
amir ahmadi
هوم
قشنگه -
منو چی میگی به شیمی و فیزیک رسیدم میتواستم بیهوش بشم بعد از کرونا که گرفتم دیگه نمیتونستم آزمونو کامل بدم با بیهوشی پنج تا فیزیک زدم 🥺🥺🥺🥺
Mohammad Afshar منم 5 تا یا 4 تا فیزیک زدم یادم نمیاد
-
فیزیکش خوب بود امسال، میشد تا 60 رفت
-
من تنها دلیلی که از نتیجه ای که بگیرم هر چی باشه اونقدر ناراحت نمیشم اینه که نتونستم تمام توانمو بزارم وگرنه بهتر میشدم نهایتش میمونم سال بعد ولی اتاقمو قرنطینه میکنم مریض نشم
-
من تنها دلیلی که از نتیجه ای که بگیرم هر چی باشه اونقدر ناراحت نمیشم اینه که نتونستم تمام توانمو بزارم وگرنه بهتر میشدم نهایتش میمونم سال بعد ولی اتاقمو قرنطینه میکنم مریض نشم
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سر جلسه نمیدونم شاید خواست خدا بود که حالم بد شد خلاصه هر چی بوده قسمت بوده
-
فعلا خدانگهدار همگی موفق باشید دوستان
-
سال 98 همین لحظه ها نتایج اعلام شد
99 هم 3 4 صبح بود
97 هم 6 بعدظهر بود:|
-
این پست پاک شده!