هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@narjes-hashemi بگو😂😂😂
amir ahmadi حالا😜
-
@sania-andiravan جدا؟
من یه آشنایی دارم اسمش باستان فامیلیش ایرانی
میشه باستان ایرانی -
amir ahmadi حالا😜
@narjes-hashemi انصافا بگو....یه نشون بده😐😐😐
-
@sania-andiravan 😂😂😂
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام خانم میترا رحیمی🤣🤣🤣🤣🤣
:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شما برو متن سخنرانیتو آماده کن برادر :face_without_mouth:به من نگو برادر😑😂😂فقط اون مرحوم اجازه این حرکتو داشت🤣
کدوم سخنرانی:/؟اون مرحوم هیچ وقت هیچ کسیو برادر صدا نکرد فقط تورو میگفت عمویی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سخنرانی که برای رتبه برتر شدنت@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شما برو متن سخنرانیتو آماده کن برادر :face_without_mouth:به من نگو برادر😑😂😂فقط اون مرحوم اجازه این حرکتو داشت🤣
کدوم سخنرانی:/؟اون مرحوم هیچ وقت هیچ کسیو برادر صدا نکرد فقط تورو میگفت عمویی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سخنرانی که برای رتبه برتر شدنتهه😂ما در خفا با هم عهد اخوت بستیم خبر نداری خواهرش🤣🤣🤣🤣
سخنرانیم که امادست🤣یه طوماره فوق العاده اس🤣 -
@mitra-ism-rahmani تا اخر ماه صفر تعطیلیم😂
amir ahmadi فردا تو وقت اداری حکم احضاریه به دادگاه میرسه دستتون :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@sania-andiravan شفافه انصافا😂
Zrex .نوشابه.دل آرام. و.... که بهت میگفتم چون کاربر قدیمی هستم میشناختم😂
تو یه ساله شکم نکردی؟😂
نچ نچ نچ چقدر گفتم دانشجوام🤣🤣🤣@narjes-hashemi
بابا خفن 😐😂
نترکی انقد مرموزی 😂 -
اع سایت سازمان سنجش
فکر نمیکردم اینقدر خوب بشم 🥰🥰🥰 -
amir ahmadi
بله🤩معنیش میشه امیدوار
معلم ادبیاتم بهم گفت
چه باحال
یعنی منم میشم باستان ایرانی؟@sania-andiravan ایران باستانی😂
-
@saghi-mortazavi سلام . خواهرت نمیاد ؟
-
سخنرانی که برای رتبه برتر شدنتهه😂ما در خفا با هم عهد اخوت بستیم خبر نداری خواهرش🤣🤣🤣🤣
سخنرانیم که امادست🤣یه طوماره فوق العاده اس🤣@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سخنرانیم که امادست🤣یه طوماره فوق العاده اس🤣بعد کی عهدو شکستی برادرش که الان تو هستی و اون نیست ؟ -_-
منتظرم -
amir ahmadi فردا تو وقت اداری حکم احضاریه به دادگاه میرسه دستتون :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani تمام همین ۱۰ دیقه پیش اداره رو بستیم😂
-
@sania-andiravan
ممنون تو هم خسته نباشی
اعصاب خودتو خورد نکن زندگی دو روزه😂
با اینکه نمیدونم مشکل چیه😶
نه من مشکلی ندارم
کدوم فصل کمک میخوای؟
من تا گفتار۲فصل۳خوندمAmir 6
سلامت باشی🤩
نه چیزی نیست تقصیر خودمه
روزم رو با درسایی شروع کردم که اعصابم رو خورد میکنن واس همین اینجوری شدم😐😂
اره بابا لذت ببریم
افرررین🤩چقدر جلویی من خیلی عقبم
مشکلم اینه نمیتونم تست بزنم مثلا یازدهم تا الان میخونم میتونم تست بزنم دهم نمیشه
نمی فهمم چی میگه انگاری
البته کتاب کار 11 ام و 10 امم فرق دارن
حالا تاپیک رو میزنم اینجا گیر میدن اگر مشکلی تو تست نداری و خواستی کمکم کن ممنونت میشم😅😅 -
@Narjes-Hashemi انصافا کی بودی؟😂😂
-
@sania-andiravan ایران باستانی😂
-
amir ahmadi
گیج شدم یه لحظه😐
ولی اوکی ممنون😂@sania-andiravan اوکی اوکی😂
-
@narjes-hashemi داشتن معرفی کتاب هنر خوب زندگی کردن رو میخوندم ب این جمله رسیدم فک کنم رولف دوبلی گفته:
عوامل مختلفی در خوشحال بودن انسانها تاثیر میگذارد، داشتن دوستان خوب، روابط اجتماعی موفق، در آمد مناسب، هدفگذاری در زندگی و دستیابی به آن و … میتواند احساس خوشبختی و شادکامی به انسان ببخشد.
@dr-aryan اره دوبلی گفته
یه جا بود میگفت هرچه سریع تر متوجه شوید که شناختی از دنیا ندارید به شناخت بهتری از دنیا میرسید
اینو دوست داشتم خیلی -
@mitra-ism-rahmani تمام همین ۱۰ دیقه پیش اداره رو بستیم😂
amir ahmadi حقیقتش دوست ندارم بندازمت پشت میله های زندان دایی بالاخره احترامت واجبه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اع سایت سازمان سنجش
فکر نمیکردم اینقدر خوب بشم 🥰🥰🥰Mohammad Afshar نکنین این کارو😐