هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
amir ahmadi چه فکری    @masoumeh-shokrollahi   
- 
__chakisaldva__ بلاک شدی  
- 
maryam111 من الان سر سه راهیم 
 دانشگاه
 ثبت نام پیام نور برا سال بعد
 سربازی
 .
 کدومش بعدش نفس راحته amir ahmadi 
 ازدواج 
- 
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a چرا نمیتونم بهت منفی بدم          اون سه تارو کی بهت دادم مگه اون سه تارو کی بهت دادم مگه     منفی     
- 
الان که دارید میرید نتیجه رو ببینید 
 ولی از ته دلم میخوام وقتی برگشتید از ذوق اشکتون در اومده باشه
 و از اشک شوقتون نتونین گوشی رو بردارید بیاید اینجا 
- 
amir ahmadi 
 ازدواج chichak am این بیشتر برا دختراس  
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: وای این شناسمه را یه لحظه اشتباهی خوندم نتایج :///////////// 
 قلبمممممممممممممممممممممممممممممممممماین حجم از غلط املایی رو هرجور حساب میکنم غیرممکنه    بنظرم رو املات کار کن بنظرم رو املات کار کن   یکی جای من به این منفی بده            @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: وای این شناسمه را یه لحظه اشتباهی خوندم نتایج :///////////// 
 قلبمممممممممممممممممممممممممممممممممماین حجم از غلط املایی رو هرجور حساب میکنم غیرممکنه    بنظرم رو املات کار کن بنظرم رو املات کار کن   یکی جای من به این منفی بده            باز هم منفی   
- 
amir ahmadi پا میشی میری دانشگاه رو حرف منم حرف نمیزنی    maryam111 اره دانشگاه پیام نور  
- 
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a چرا نمیتونم بهت منفی بدم          اون سه تارو کی بهت دادم مگه اون سه تارو کی بهت دادم مگه     منفی     @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a چرا نمیتونم بهت منفی بدم          اون سه تارو کی بهت دادم مگه اون سه تارو کی بهت دادم مگه     منفی     بلاک میشیا :////////////// 
- 
استرس داره بیصاحاب 
 فک کردن به باخت هم تن و بدن ادمو میلرزونه 
- 
maryam111 اره دانشگاه پیام نور  amir ahmadi دولتی  
- 
الان که دارید میرید نتیجه رو ببینید 
 ولی از ته دلم میخوام وقتی برگشتید از ذوق اشکتون در اومده باشه
 و از اشک شوقتون نتونین گوشی رو بردارید بیاید اینجا maryam111 عه اومد؟ 
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a چرا نمیتونم بهت منفی بدم          اون سه تارو کی بهت دادم مگه اون سه تارو کی بهت دادم مگه     منفی     بلاک میشیا :////////////// @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a چرا نمیتونم بهت منفی بدم          اون سه تارو کی بهت دادم مگه اون سه تارو کی بهت دادم مگه     منفی     بلاک میشیا ://////////////               
- 
استرس داره بیصاحاب 
 فک کردن به باخت هم تن و بدن ادمو میلرزونه __chakisaldva__ وای نههه   معرکه است این ری اکشن معرکه است این ری اکشن
- 
amir ahmadi گزینه ی اول   
 حد فاصل ازدواج @narjes-hashemi دانشگاه داریم تا دانشگاه 
- 
__chakisaldva__ مرتد  
- 
ابوالفضل ریسی ان شاء الله که راحت بشه maryam111 ان شاء الله 
- 
جدی چرا یک عده انسان از زدن زنگ بقیه و فرار کردن لذت میبردن؟ 
 یعنی حتی اونجا نمیایستادیم ببینیم چی میشه فقط فرار میکردیم 

|
 |

شعردانه
شعردانه