هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Potatoreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani اعععع ینی میگی تو محاسباتم دوباره یه منفی رو جا انداختم؟
-
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
عا آفرین
الان من نفهمیدم اصلا پیچوندی -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saghia on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@saghi-mortazavi میگمااا من هر موقع Na ینی سدیم رو میبینم چون عدد اتمیش 11 هستش یاد هشدار برای کبری 11 میوفتم شمام همینطورین یا فقط من خلم؟
-
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
نه خدایی فقط شمایی
اصلا حتی یه بارم به این مورد فک نکردم -
فعلا همگی
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saghia on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi من ک رد دادم
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو ایران اصلا نیازي به حالت پرواز نیست، کافیه فیلترشکنت رو قطع کني، ارتباطتت با کل دنيا قطع میشه
-
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
یه چی اونور تر -
@saghi-mortazavi فراتر از آن
Crazy & beyond
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to zahra movahedizadeh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
zahra movahedizadeh من موقع درس خوندن رو حالت پرواز میذارم سایلنت هم میکنم مزاحم نشوید هم میذارم تلفن خونه هم میکشم و اقداماتی ازین قبیل...
-
z Gheibireplied to zeinab dehghani on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani سلام زینب جان مبارک باشه
-
Infinitie. A موافقم خیلی فرق داره
چه خبر؟؟؟
گفتی میگی بهم -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
چرا؟
من موقع درس خوندن تمام حواسم پیشه گوشیمه -
amirh_hmyf سخته
ولی شدنیه
میبینمت -
میدونن رو مدل گوشی حساسم
هییی میگنن -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط zahra movahedizadeh انجام شده
چند سالت بود فهمیدی میگ میگ نمیگه
میگ میگ میگه بیب بیبخدایی من الان فهمیدم
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساعت زنگ دار قابلیت اینو داره همه رو بیدار کنه جز کسی که تنظیمش کرده
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چطوری با ۱۷ سال سن دشمن و بدخواه دارین؟
من فکر میکردم تنها دشمن ما امریکاست=)
12826/1000113