هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi
رخ نمودی -
باس یه اتاق میبود که ادم میتونست توش با خیال راحت گریه کنه
-
اشتی بده گلارو
حالا نقاشی کن شبارو...
-
amir ahmadireplied to maryam111 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
me too -
Zeinab Sirireplied to Succinate on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
پس حتما اشتباهی انتخاب کردی -
Infinitie. Areplied to JAVANEH.F on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-forouzanfar دوبار منشنت کردم، جواب ندادی
-
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
واسه بازی
و واسه دوستم -
Zeinab Siri اووو من خیلی وقته هستم که
-
@saghi-mortazavi
نه اکثرا شبا هستی -
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ بد شده؟
-
این دل جوون شد.....
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Zeinab Siri on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zeinab Siri
هدفم رو خیلی دوست دارم
خیلیییی
اینم بگم -
JAVANEH.F دانش آموزان آلاءreplied to Infinitie. A on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A جدی جدی اصلا نمیدونم از کجا منشنا رو ببینم.... وقتی میام شونصدتا نوتیف دارم
-
__chakisaldva__replied to __chakisaldva__ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__
احساس میکنم شعر اول کاری رو یخورده اشتباه نوشتم
قشنگه کلا
"باور من ، سارا نائینی" -
Zeinab Siri آره قبل نتایج شبا خلوت تر بود استرس کمتر میگرفتم
امروز که کلا پلاس بودم
حالا از فردا ببینیم چی میشه -
Zeinab Sirireplied to Succinate on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
چطور میشه که هدف کاملا مشخص باشه اما واسه تلاش کردن بازم تردید کنی؟! -
Infinitie. Areplied to JAVANEH.F on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-forouzanfar با کامپیوتر میای یا گوشی؟
-
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
هوم -
JAVANEH.F دانش آموزان آلاءreplied to Infinitie. A on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط JAVANEH.F انجام شده
Infinitie. A لپ تاب
-
@saghi-mortazavi الان همه افسردگی پس از کنکور گرفتن
13330/1000113