هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سروش قادری
جناب؟
نه خب پیاده روی تو عصر هم خوبه
ولی بدون کرونا
موفق باشید -
-
کاش میشد ویس بدم
آه میکشیدم میفرستادم -
@kosar-mottaghi ممنون
-
Masoumeh.shreplied to Infinitie. A on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A شما چتونه
اصن عادت ندارم اینفینیتی انجمن و تو حال بد ببینم -
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Sarah Ghanaatiyan on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Sarah Ghanaatiyan امان از دست این شهرداری... آشغالا رو از رو زمین جمع نمیکنه نمیگیره فقط چیزایی رو میاد میکشه میگیرع ک ارزش داره براشون اوووه توییتر آره دقیقن کلن پنجاه تا رشتو زیرمون از بدبختیاشون مینوشتن من به نیت کنکور از نیمه شعبان این سال ن سال قبل پاک کردم توییتر خودمو الان گفتی یادم اومد
-
الان تحقیق کردم دیدم هزینه دانشگاه سراسری بدون خوابگاه با دانشگاه آزاد شهرمون یکیه
ولی من ندوست
چرا خوابگاه ندارن آخه -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to M Tg on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اجیم فقد ۵ سالشه میره کلاس نقاشی
نمیدونم چطوری ۵ سالگی به ذهنش رسیده برگه نقاشی معلمشو بکنه بزاره زیر یه برگه جدید تا بتونه نقاشیو بکشه(خیلییییی باهوشه)
و درنهایت هم اصلا شبیه قورباغه نشده
اجییییی کجا بودی با این همه استعداد تقلب
خدا حفظش کنه -
Abolfazl Mousavi ممنون
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to M Tg on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ایی خدااا
میشه تو یکی ساکت باشییی -
Abolfazl Mousavi خوبی؟
-
@kosar-mottaghi روزانه؟ خوابگاه داره. حتی مازاد هم خوابگاه داره جوری که من دیدم و فرقی نداره. ما از اول خوابگاه داشتیم.
فقط این اواخر مثلا ورودی 98 و 99، برای یکسری از بچه های ورودی پایین تر ما خوابگاه ندادن که این فک کنم مشکل خود دانشگاه ما بود وگرنه شهرای دیگه این ورودی هاشون هم از اول خوابگاه داشتن. دانشگاه ما هم وقتی ترم بالایی ها فارغ التحصیل بشن، به یک عده از ترم پایینی ها خوابگاه میده. -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to M Tg on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Abolfazl Mousavi فک میکردم دیگه نمیای
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to M Tg on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi فک میکردم دیگه نمیای
چیزی جا گذاشته بودم ،کینه ای داشتم اومدم خالیش کردم
-
M Tgreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط M Tg انجام شده
Abolfazl Mousavi جات خالی نبودی چقد بحث کردیم سرت
-
وقتی سن ۱۲ سال داشته باشی و در برابر جمعیت یک خوابگاه و دروغ هاشون با یستی و آخرش هم ببازی ،ولی خدا شاهده اقتداری بالاتر از اون برام نبود ،درسته آسیب دیدم ولی .....
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to M Tg on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi جات خالی نبودی چقد بحث کردیم سرت
سر من؟
13539/1000113