-
سلام به همه دوستان عزیز
در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونیدخب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید
اصلا هم دستوری نبود خلاصه نمیدونم
چه چیزایی میتونید بذارید :
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکرنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط Faeze2000 انجام شدههشتادو چند سالگی وقتیه که هرچیزی معنای واقعی خودش رو پیدا میکنه ،جای چشم های زیبا رو نگاه میگیره،جای لب های غنچه رو لبخند و جای دست های لطیف رو نوازش .
قهوه سرد آقای نویسنده.روزبه معین -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۶، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رمان گناه من چی بود؟-گل سرخ هم خوبه
-
احساس می کنم یه جای زندگیم راه رو غلط رفتم ولی اینقدر جلو رفتم که دیگه انرژی برای برگشت ندارم. خواهش می کنم این یادت بمونه مارتین اگه فهمیدی مسیر رو اشتباه رفتی هیچ وقت برای برگشت دیر نیست. حتا اگه برگشتن ده سال هم طول بکشه باید برگردی. نگو راه برگشت طولانی و تاريکه. نترس از این که هیچی به دست نیاری.
جزء از كل
#استیو_تولتز -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۶، ۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو کتاب فروشی هاقدم میزدم که یه مجموعه داستان جالب دیدم .
که 3 تا جلدشو خریدمخیلی خوشم میاد از داستاناش خب
کتاب های کارگاه سیتو و دستیارش چین می آدو
http://s8.picofile.com/file/8305114250/images.jpg -
Faeze2000 در کتابخانه رنگی گفته است:
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.هیچ کس تا ب امروز خداحافظی اشکباری با مثلثات اقلیدوس یا جدول تناوبی مندلیف نکرده است.هیچ کس حتی یک قطره اشک برای جدول ضرب یا متصل شدن ب شبکه اینترنت نریخته است.باید از زندگی و این افسانه خارق العاده خداحافظی کنیم.باید با جمع کوچک انسانهای منخبی ک ب انها علاقه داریم وداع گوییم.
دختر پرتقال/یاستین گوردروای این کتابم خیلی قشنگه من کلا دو تا کتاب از یاستین گوردر خوندم یکی دختر پرتقال و یکی دنیای سوفی
برعکس دنیای سوفی که اصلا بابِ میلم نبود دخترپرتقال رو خیلی دوست داشتم
گمونم اینم بخشی از نامه ی پدرِ به فرزندش باشه
کتاب کم حجمی هم هست زودی بخونینخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۶، ۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbanoo در کتابخانه رنگی گفته است:
Faeze2000 در کتابخانه رنگی گفته است:
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.هیچ کس تا ب امروز خداحافظی اشکباری با مثلثات اقلیدوس یا جدول تناوبی مندلیف نکرده است.هیچ کس حتی یک قطره اشک برای جدول ضرب یا متصل شدن ب شبکه اینترنت نریخته است.باید از زندگی و این افسانه خارق العاده خداحافظی کنیم.باید با جمع کوچک انسانهای منخبی ک ب انها علاقه داریم وداع گوییم.
دختر پرتقال/یاستین گوردروای این کتابم خیلی قشنگه من کلا دو تا کتاب از یاستین گوردر خوندم یکی دختر پرتقال و یکی دنیای سوفی
برعکس دنیای سوفی که اصلا بابِ میلم نبود دخترپرتقال رو خیلی دوست داشتم
گمونم اینم بخشی از نامه ی پدرِ به فرزندش باشه
کتاب کم حجمی هم هست زودی بخونینطبیعیه که باب میلت نباشه
چون دنیای سوفی یه کتابیه ک در مورد فلسفه است و یوسین گردر ک استاد دانشگاه بوده تو این کتاب تاریخ فلسفه رو به صورت رمان نوشته ک دانشجوهاش بتونن راحت تر درک کنن و خب اگه عمیق بخوای نگاه
کنی خیلی پیچیده است این کتاب
من یه مقدارشو خوندم ولی خوب متوجه نمیشدم
اما نمیدونم چرا بدجوری چشممو گرفته میخوام انقدر بخونم ک بفهممش ((:
کتاب پیشنهادی من :
رمان تاریخی دزیره هستش
از بهترین رمان هاییه ک تو تمام عمرم خوندمش
بدجوری فوق العاده است
خلاصش اینه ک دزیره نامزد ناپلئون بناپارت بوده و ناپلئون هم اون زمان به شدت فقیر بوده . بعد ناپلئون میره پاریس اونجا با ژوزفین تصمیم میگیره ازدواج کنه ک به یه مقام و سمتی دست پیدا کنه و دزیره ک میبینه چند وقتیه از ناپلئون خبری نیست میره پاریس ک ببینه چی شده و متوجه این موضوع میشه و بعدش عزیز من وارد داستان میشه و بعد ادامه ی ماجرا...
فقط سعی کنید نسخه ی کامل کتابو پیدا کنید خیلی طولانیه اما ارزش خوندن داره. -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
%(#ff0000)[+ سمت ِ تاریک ِ کلمات]
بگذریم که اشیا آنقدر %(#ff0000)[سرد] نیستند ...
که %(#ff0000)[آدمها] و %(#ff0000)[چشمهایشان] میتوانند باشد.
%(#003cff)[#حسین_سناپور]
-
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
"... بهترین راه نزدیک شدن به فلسفه پرسیدن یکی چند پرسش فلسفی است:
جهان چگونه به وجود آمد؟ آیا در پس آنچه روی می دهد اراده و مقصودی نهان است؟ آیا پس از مرگ حیات هست؟ این مسائل را چگونه می توان پاسخ داد؟ و مهمتر از همه، چگونه باید زیست؟ آدمیان در طول سالها و سده ها این پرسشها را کرده اند. فرهنگی وجود ندارد که نخواسته باشد بداند بشر چیست و جهان از کجا آمد.قسمتی از کتاب دنیای سوفی
-
سلام به همه دوستان عزیز
در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونیدخب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکرنوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط Faeze2000 انجام شدهفکرمیکنی این خفاش خیلی دوست دارد؟
حتما دوستم دارد
از ته قلبش؟
قطعا
خوب میتوانی مطمین باشی که او به دنبالت خواهد امد.شاید کمی دیر شود اما سرانجام یک روز پیدایت میکنددرخت زیبای من: ژوزه مایورو ده واسکونسلوس
-
سلام به همه دوستان عزیز
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکرنوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط Faeze2000 انجام شده...اما برای جاناتان چیزی که ارزش داشت مفهوم پرواز بود و بس.او پرواز را بیش از هر چیز دیگری در دنیا دوست داشت .جاناتان به خوبی می دانست بااین طرز فکر نمیتواند در میان سایر مرغان برای خودش اسم و رسمی پیداکند...
جاناتان مرغ دریایی :ریچارد باخ -
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این مردم پشت سر خدا هم حرف میزنند
#سمفونی مردگان -
...اما برای جاناتان چیزی که ارزش داشت مفهوم پرواز بود و بس.او پرواز را بیش از هر چیز دیگری در دنیا دوست داشت .جاناتان به خوبی می دانست بااین طرز فکر نمیتواند در میان سایر مرغان برای خودش اسم و رسمی پیداکند...
جاناتان مرغ دریایی :ریچارد باخ -
سلام به همه دوستان عزیز
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکرنوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده...ما نه فرمانروای خورشیدیم,نه مالک عصر,نه صاحب امواج و نه حتی صاحب نگاره خداوند،چون نمیتوانیم مالک خود باشیم...
بریدا :پائولو كوئيلو -
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
- میدونی خستم از مشکلات
...
با تواااام ها....
- بهش فک نکن،وقتی هدفت مشخص شد دیگ فقط باید....چیه؟!اینطوری نگام نکن
امتحانش مجانیه،صبح ک ساعتت زنگ خورد،یه دفعه بلند نشو،همونجا فک کن فک کن ک باید پاشی یا نه؟اونوقت میبینی هیچوقت پا نمیشی،هزار دلیل برای خوابت میاری اما هیچوقت دلیلی رو ک ساعت رو واسش شب کوک کردی بیاد نمیاری...اره گاهی باید فکر نکرد،فقط پیش رفت...
قسمتی از رمانt7
- میدونی خستم از مشکلات
-
این پست پاک شده!