هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@narjes-hashemi نمیدونی چقد بدم میاد از این مکالمه :
A: xsdfdrfvgfcvh (گفتن یه حرفی که فرد B متوجه نشده)
B : ینی چی ؟
A: هیچی مهم نیست
متنفرمamir ahmadi خو وقتی طرف نمیفهمه و دیگه اعصاب نداره چاره ای جز xsdfdrfvgfcvh نیست
وگرنه خودمم میونه خوبی ندارم -
@sania-andiravan ببین جدی میگم راحت میتونم این ادما رو بگیرم بندازم زمین تا میخورن بزنمشون
اقا خب اگه نمیخواستی من بفهمم چرا گفتیییییییamir ahmadi
یا دیدی میگن خوب نیستم بعد میگی عه چی شده میگن مگه مهمه -
یه چی بگم؟ بنا به شواهد و صحبتای یکی از بچا خیلیی نگرانم ک انجمن اومدنم بخواد مشکل ت درس خوندنم بوجود بیاره
به قدری هدفم برام مهمه و قراره بهش برسم ک از اواخر خرداد اینستا و تلگرام رو حذف کردم
بعدش گاهی یوتیوب میرفتم ک اونم فیلترشکنامو دیلیت کردم
و الان هرزگاهی از سایت میرم اینستا ک اکثرا یه کاری دارم و حالا فرضا میخوام از مطالب یا استوری یه پیجی بهره ببرم!
الان فقط واتساپ، Castbox و انجمن هستن بعنوان social media ت گوشیم ک اینا هم بزارید بگم:
واتساپ: بالاخره لازمه باشه ولی خب خیلییی کم چت میکنم و جوری نیس ک مختل کنه
Castbox : فقط اونایی ک برام مفیدن و بعد از شنیدنشون یه چیزی بهم اضاف شده ساب دارم و از طرفی حوصله لایوکست هارو ندارم(بنظرم حتما جافکری رو گوش کنید)
و انجمن ک بخاطر اطلاعیه های مدیران و... دو دلم اما خب چیز خاصی هم نیست و یه جوری میفهمم یا مثلا تاپیک میزنم یا دایرکت تکست میدم هووم؟چون حس میکنم با بودنم ضرر میکنم برای من دوستان فقط یه نظر شخصیه و شاید مشکل از اراده ضعیف منه
و از طرفی رتبه هارو ک دیدم آلا کلییی رتبه های خفن داشت ک ت Question box یا دایرکت اعلام کرده بودن و ظاهرا ت انجمن نبودن
و خب به قدری هدفمندم و میخوام بهش برسم ک حتی موهای بلندمو پسرونه خیلیی کوتاه کردم ک البته نمیدونم چرا الان قشنگ شده قرار نبود اینجوری شهولی درکل قصد دارم از انجمن برم و میخواستم بپرسم چجوری باید برم؟ ادمین ها میشه بنم کنن؟ یا چی؟
Sarah Ghanaatiyan حالو خوبه قرار بود یه چی بگم این همههه شد
ولی درکل لطفا بخونید و به سوال اخرم لطفا جواب بدید چون واقعا ذهنمو درگیر کرده
مرسی از محبتتون -
Zeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه سوالی درباره پرستاری دارید بگید بهم
سلام،شبتون بخیر
از جو کلاستون بگید
نحوه ی برخورد اساتید،خیلی سخت میگیرن؟
حتما تا حالا برای کار عملی رفتید دانشگاهدیدم
میخوام تاپیک بزنم دارم سوالا رو جمع میکنم
اونجا کامل توضیح میدمmaryam111
ممنونم،لطف می کنید -
یه چی بگم؟ بنا به شواهد و صحبتای یکی از بچا خیلیی نگرانم ک انجمن اومدنم بخواد مشکل ت درس خوندنم بوجود بیاره
به قدری هدفم برام مهمه و قراره بهش برسم ک از اواخر خرداد اینستا و تلگرام رو حذف کردم
و الان هرزگاهی از سایت میرم اینستا ک اکثرا یه کاری دارم و حالا فرضا میخوام از مطالب یا استوری یه پیجی بهره ببرم!
الان فقط واتساپ، Castbox و انجمن هستن بعنوان social media ت گوشیم ک اینا هم بزارید بگم:
Castbox : فقط اونایی ک برام مفیدن و بعد از شنیدنشون یه چیزی بهم اضاف شده ساب دارم و از طرفی حوصله لایوکست هارو ندارم(بنظرم حتما جافکری رو گوش کنید)
و انجمن ک بخاطر اطلاعیه های مدیران و... دو دلم اما خب چیز خاصی هم نیست و یه جوری میفهمم یا مثلا تاپیک میزنم یا دایرکت تکست میدم هووم؟چون حس میکنم با بودنم ضرر میکنم برای من دوستان فقط یه نظر شخصیه و شاید مشکل از اراده ضعیف منه
و از طرفی رتبه هارو ک دیدم آلا کلییی رتبه های خفن داشت ک ت Question box یا دایرکت اعلام کرده بودن و ظاهرا ت انجمن نبودن
و خب به قدری هدفمندم و میخوام بهش برسم ک حتی موهای بلندمو پسرونه خیلیی کوتاه کردم ک البته نمیدونم چرا الان قشنگ شده قرار نبود اینجوری شهولی درکل قصد دارم از انجمن برم و میخواستم بپرسم چجوری باید برم؟ ادمین ها میشه بنم کنن؟ یا چی؟
Sarah Ghanaatiyan بزن خروج
فک نمیکنم بی دلیل بن بشی -
فک نمیکنم بی دلیل بن بشیM Tg سلام خوبی؟
-
Sarah Ghanaatiyan حالو خوبه قرار بود یه چی بگم این همههه شد
ولی درکل لطفا بخونید و به سوال اخرم لطفا جواب بدید چون واقعا ذهنمو درگیر کرده
مرسی از محبتتونبعد یه چیز دیگه به مولا یه سری تفریحات رو دارم و نگران نباشید قرار نیس وسط راه کم بیارمو این حرفا
و حالا با اینکه بیرون رفتنمو محدود کردم و خیلییی کم میرم اما صبحای خیلی زود و غروبا میرم دوچرخه سواری گاهی ک برنامم خوب پیش رفته باشه و یه سری تفریحات کوچولو دیگه -
M Tg سلام خوبی؟
Zeinab Siri سلام زینب جان چطوری
-
@sania-andiravan مشکل تنها نبودن در طولانی مدته
-
Sarah Ghanaatiyan اون قسمت سه خط سمت راست رو بزنین و بیرون رفتن رو بزنید (البته نام کاربری و رمز عبور...یا...ادس جیمیل و رمز جیمیلتون رو به خاطر داشته باشین)
و بعد برمامه داشته باشید برای اومدن...مثلا فقط جمعه ها...یا جمعه های بعد از ازمون (اگر شرکت کردین) یا ماهی یه بار و...
من خودم پارسال همینکار رو کردم و یه مدت ۴ماهه نیومدم
بعد از یه هفته دوباره تا عید تقریبا نیومدم و از عید هم تا چند هفته تا قبل کنکور
اولش که بیرون برید یکم سخته ممکنه دلتون بخواد همش یه چکی کنین اما یکم که بگذره فراموشتون میشه کامل -
فک نمیکنم بی دلیل بن بشیM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فک نمیکنم بی دلیل بن بشیباش مرسی
چیکار کنم بن شم؟ -
Sarah Ghanaatiyan اون قسمت سه خط سمت راست رو بزنین و بیرون رفتن رو بزنید (البته نام کاربری و رمز عبور...یا...ادس جیمیل و رمز جیمیلتون رو به خاطر داشته باشین)
و بعد برمامه داشته باشید برای اومدن...مثلا فقط جمعه ها...یا جمعه های بعد از ازمون (اگر شرکت کردین) یا ماهی یه بار و...
من خودم پارسال همینکار رو کردم و یه مدت ۴ماهه نیومدم
بعد از یه هفته دوباره تا عید تقریبا نیومدم و از عید هم تا چند هفته تا قبل کنکور
اولش که بیرون برید یکم سخته ممکنه دلتون بخواد همش یه چکی کنین اما یکم که بگذره فراموشتون میشه کاملamir ahmadi باش ممنونم
-
@sania-andiravan
ن مشکل از محیط و شرایطه
شایدم مشکل ناشی از تغییرات ب وجود اومده در من هس
خواهش -
amir ahmadi خو وقتی طرف نمیفهمه و دیگه اعصاب نداره چاره ای جز xsdfdrfvgfcvh نیست
وگرنه خودمم میونه خوبی ندارم@narjes-hashemi
دلیل قانع کنندهای نیست
-
Zeinab Siri سلام زینب جان چطوری
M Tg خوبم ممنون،تو بهتری؟
-
عمق فاجعه وقتیه که کلی کار داری
تا میای لیستشون کنی نصف کارا یادت میره
و قطعا اینا دقیقه ۹۰ یادت میاد که دیگه دیر شده
️
-
amir ahmadi
یا دیدی میگن خوب نیستم بعد میگی عه چی شده میگن مگه مهمه@sania-andiravan اینا اینا
یا میگن هیچی ولش کن..میگی خب بگو بعد میگن هیچی..بعد میگی خب باشه اگه میخوای نگو...بعد میگه حال من هیچ وقت واسه کسی مهم نیست
این موقع ها هیچی نمیتونم بگمفقط سکوت
-
@narjes-hashemi
دلیل قانع کنندهای نیست
amir ahmadi من که گفتم
When Nietzsche Wept
اول فهمش حالا بعد دلیل