هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
نمدونم چرا ولی 
 الان پا شدم 
- 
دریا دریایی  مامی اینقدر بی مسئولیت ؟ مامی اینقدر بی مسئولیت ؟
 امیدتو گذاشتی ب امید خدا و رفتی -_-. 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی  مامی اینقدر بی مسئولیت ؟ مامی اینقدر بی مسئولیت ؟
 امیدتو گذاشتی ب امید خدا و رفتی -_-. بچه انقدر بی مسئولیت که مامیش رو آن فالو کنه  
 همش یه هفته نبودما 
- 
 بسم الله الرحمن الرحیم بسم الله الرحمن الرحیم 
 دوستان کنکور 1400 هم تموم شد بالاخره
 نمیدونم به رتبه دلخواهمون رسیدیم یا نه
 ولی خب ان شالله رسیده باشید
 خدایا شکرت که تو این مسیرو به بهترین شکل بهم کمک کردی...
 میخواستم از تمام کسایی که توی این یک سال به بنده به هر طریقی کمک کردن، تشکر کنم  
 اول از همه جا داره تشکر کنم از مدیران و ادمین ها وناظم های محترم انجمن که تو این یکسال تلاش خودشونو کردن که ماها با آرامش درس بخونیم
 @M-an 
 sohrab 
 mohammadhassan 
 romisa 
 @M-ba78 
 maryam111 
 dlrm 
 توی این یک سال داداشای گلم خیلی کمک کردن به من، چه از نظر روحی و چه از نظر درسی، و من دست تک تکشون رو میبوسم که به بنده کمک کردن
 81Sobhan 
 @Mr-Fantastic 
 Bio 
 _Sajjad_ 
 amir ahmadi 
 amirh_hmyf 
 @Ermia-Mirzakhani 
 @Dr-Aryan 
 @hamed-shakouri 
 @سجاد-ذوالفقاری 
 ابوالفضل ریسی 
 احمد قادری 
 Hesam Mohammadi 
 ابراهیم طاها 
 Shadow Runner 
 @Amir-Bernousi 
 Mehdi Hosseinbor 
 sallar savadkoohi 
 Mohammad Afshar 
 @mohsen-sari 
 Mohsen Taheri 
 Saleh Esmaily 
 Morteza Khodaie 
 masood khadmloo 
 ان شالله که پسریو فراموش نکرده باشم، همتون برام عزیزین ببخشید اگه اسمتون رو فراموش کردم 
 از هرچی که بگذریم میرسیم به دخترای انجمن  
 که همشون به طریقی به بنده کمک کردن که توی این یکسال بتونم تلاش خودمو انجام بدم 
 @zahra-forouzanfar 
 0-0ftm 
 @Saghi-Mortazavi 
 دریا دریایی 
 @mitra-ism-rahmani 
 M Tg 
 @parisa-khany 
 zeinab dehghani 
 Kosar A003 
 @kosar-mottaghi 
 @sania-Andiravan 
 @haniehno 
 H_R 
 sandiiii 
 chichak am 
 مهشید حسن زاده 0 
 z Gheibi 
 @Miss-Joker 
 @ida-shateri 
 @Dr-Rashidi 
 @kosar-mortAZAVI 
 Fateme S 0 
 Sharllot 
 @Sara-Haghighatrad 
 reyhane karimi 0 
 @masoumeh-shokrollahi 
 @نگین-محمدیان 
 @Narjes-Hashemi 
 @ftm-dh 
 saba zarei 
 مهشید غضنفرآبادی 
 @dr.mahh 
 FaMi 
 Fragile 
 نازنین جمالی 0 
 @f-noori7979 
 aynaz masoumi 
 گرچه هنوز حس میکنم خیلی هارو منشن نکردم، ولی خب منشن نکردن من چیزی از ارزش دوستان کم نمیکنه 
 در ضمن از معلمین عزیز انجمن هم جا داره تشکر کنم که توی این یک سال این همه برامون رفع اشکال کردن و توی درس مشکلاتمون رو حل میکردن
 mehranmirzaei 
 Hooman Ghasemi 
 Javad Keyhani 
 Arshia Yazdian 
 Ali Masouminya 
 متشکرم...   دوستدار شما اینفینیتی انجمن دوستدار شما اینفینیتی انجمن @infinitie-a 
 موفق باشی ابی  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی  مامی اینقدر بی مسئولیت ؟ مامی اینقدر بی مسئولیت ؟
 امیدتو گذاشتی ب امید خدا و رفتی -_-. بچه انقدر بی مسئولیت که مامیش رو آن فالو کنه  
 همش یه هفته نبودما دریا دریایی عه خانوم دریایی چی شد چهار روز آفلاین بودین؟  
 همه تاپیکای زیست حل نشده موندن بخدا  
- 
دریا دریایی عه خانوم دریایی چی شد چهار روز آفلاین بودین؟  
 همه تاپیکای زیست حل نشده موندن بخدا  سروش قادری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی عه خانوم دریایی چی شد چهار روز آفلاین بودین؟  
 فک کردم خانم غیبی هستن جواب میدن وگرنه زودتر می اومدم
- 
سروش قادری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی عه خانوم دریایی چی شد چهار روز آفلاین بودین؟  
 فک کردم خانم غیبی هستن جواب میدن وگرنه زودتر می اومدمدریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سروش قادری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی عه خانوم دریایی چی شد چهار روز آفلاین بودین؟  
 فک کردم خانم غیبی هستن جواب میدن وگرنه زودتر می اومدمستونای انجمن   
- 
نوشته: 
 یوقتایی یه کسایی یه زمانی یادت میوفتن؛که ابله خودشونن راست میگفتن بوقتش دورتو خالی نمیکردن... راست میگفتن بوقتش دورتو خالی نمیکردن...
 آره رفیییییقققققق   
 .
 زیبابود 
- 
z Gheibi در تا ۱۴۰۰ باهمیم   گفته است: گفته است:سلام 
 یک مورد مهم دیگه برای بچههایی که دارن منابع سال فارغ التحصیلی را آماده میکنن،
 شما اگر قرار باشه با منابعی که پارسال استفاده کردید ادامه بدید که سال بعد میشه مثل همین الان تون
 نرید مجددا همون مطالبی که بلدین رو بخونید
 همون فیلمی که چند بار دیدید رو ببینید
 همون تست ها رو بزنید ، بعد هم خوشحال و راضی باشید از درصد ها و..
 تکرار منبعی که خوب استفاده نکردید اشکالی نداره اما اگر دوره وکتابی و...کامل خوندین حتما به فکر منبع جدیدی باشید که نقص هاتونو برطرف کنه
 و اگر اصرار دارید جز برای مرور به منبع قبلی مراجعه نکنیدبچه-های-کنکور-تجربی-1400 
 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
 دانش-آموزان-آلاءz Gheibi 
 سلام
 من ک قبلش از اول سال دوازدهم،
 هیچی نخوندم  کتابا سفیددد قشنگگ صافه صاف اصن ورق میزنی حال میکنی انگار همین نیم ساعت پیش تولید شده کتابا سفیددد قشنگگ صافه صاف اصن ورق میزنی حال میکنی انگار همین نیم ساعت پیش تولید شده اما این مدت ( دو هفته و چند روز ) اینقد ورق زدم فک کن مثلن کتابا تا اون صفحه ک رسیدم شبیه زمین شخم زده هستش اینقد ک مرور کردم اینقد ک هایلایت کردم و خط کشیدم و نابودش کردم اصن دلم میسوزه برای برگ درختان    صفحاتع بعدش اینقد صافه صفحاتع بعدش اینقد صافهخیلی تضاد دارن صفحات قبل و بعدع این لنتی ها    به غلط کردن افتادم ساعت 6 صب میشه خودکار بلند میشم اول از همه دکمه سیستم رو میزنم بعدشم تا روشن بشه صورتمو میشورم و استارت... از 26 ام تا امروز به غلط کردن افتادم ساعت 6 صب میشه خودکار بلند میشم اول از همه دکمه سیستم رو میزنم بعدشم تا روشن بشه صورتمو میشورم و استارت... از 26 ام تا امروز  عادت کردم دیگه روال شد...    
- 
z Gheibi در تا ۱۴۰۰ باهمیم   گفته است: گفته است:سلام 
 یک مورد مهم دیگه برای بچههایی که دارن منابع سال فارغ التحصیلی را آماده میکنن،
 شما اگر قرار باشه با منابعی که پارسال استفاده کردید ادامه بدید که سال بعد میشه مثل همین الان تون
 نرید مجددا همون مطالبی که بلدین رو بخونید
 همون فیلمی که چند بار دیدید رو ببینید
 همون تست ها رو بزنید ، بعد هم خوشحال و راضی باشید از درصد ها و..
 تکرار منبعی که خوب استفاده نکردید اشکالی نداره اما اگر دوره وکتابی و...کامل خوندین حتما به فکر منبع جدیدی باشید که نقص هاتونو برطرف کنه
 و اگر اصرار دارید جز برای مرور به منبع قبلی مراجعه نکنیدبچه-های-کنکور-تجربی-1400 
 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
 دانش-آموزان-آلاءz Gheibi 
 سلام
 من ک قبلش از اول سال دوازدهم،
 هیچی نخوندم  کتابا سفیددد قشنگگ صافه صاف اصن ورق میزنی حال میکنی انگار همین نیم ساعت پیش تولید شده کتابا سفیددد قشنگگ صافه صاف اصن ورق میزنی حال میکنی انگار همین نیم ساعت پیش تولید شده اما این مدت ( دو هفته و چند روز ) اینقد ورق زدم فک کن مثلن کتابا تا اون صفحه ک رسیدم شبیه زمین شخم زده هستش اینقد ک مرور کردم اینقد ک هایلایت کردم و خط کشیدم و نابودش کردم اصن دلم میسوزه برای برگ درختان    صفحاتع بعدش اینقد صافه صفحاتع بعدش اینقد صافهخیلی تضاد دارن صفحات قبل و بعدع این لنتی ها    به غلط کردن افتادم ساعت 6 صب میشه خودکار بلند میشم اول از همه دکمه سیستم رو میزنم بعدشم تا روشن بشه صورتمو میشورم و استارت... از 26 ام تا امروز به غلط کردن افتادم ساعت 6 صب میشه خودکار بلند میشم اول از همه دکمه سیستم رو میزنم بعدشم تا روشن بشه صورتمو میشورم و استارت... از 26 ام تا امروز  عادت کردم دیگه روال شد...    
- 
ما اسمی از اپلیکیشن یا نشونی و اینا ندادیم که قوانین نقض شده باشن 
 حتی قبل قانونای جدید هم همین کلمه هایی که ما گفتیم رو استفاده میکردن و میکردم و پاک هم نمیشد:)
 در هر حال:)
 موفق باشید
- 
- 
شهیده sh سلام  
 نمیدونم دیروز بود یا کی من صحبتتونو را با شارلوت دیدم روم نشد یه سوالی بپرسم ازتون اون چه نوع اپ یا چتیه که وقتی پاک کنی برا طرف مقابل هم پاک میشه ؟
 قصد دخالت ندارما ولی برام جالب بود چون هیچ چیزی به ذهنم نمیرسید:/ چون هیچ چیزی به ذهنم نمیرسید:/@mitra-ism-rahmani سلام . تلگرام اینطوریه 
- 
@mitra-ism-rahmani بله  
 خواهش میکنم
- 
این پست پاک شده!
- 
amir ahmadi مهم نیست 
 اگه همه حرفایی که اینجا بهم گفته میشه بخواد روم تاثیر منفی بذاره که باید زندگی کردن رو بذارم کنار بعدم من اینا رو شوخی حساب میکنم بعدم من اینا رو شوخی حساب میکنم
 خوب میشیاین پست پاک شده!
- 
amir ahmadi 
 تیععع 
 الان اگه نرجس بود رگباری عکس غذا میداد @sania-andiravan این تیعععع رو خودش میگه نه؟    
- 
amirh_hmyf عرض ادب  
 پستم میاد بالا برات؟!  
 میگم یه سری گفتی بعد امتحانای ترم مانی هیست و افیس رو میبینم این افیس۲۰۰قسمته، چجور بود؟!دیدیش؟!ارزش دیدن داشت؟! نداشت؟خوب بود؟نبود؟
 اگه نگی یه هفته تمومش کردم  

|
 |

شعردانه
شعردانه