هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ارشا اقدسی در گذشت...
-
@mitra-ism-rahmani
از اون کرما منم دارم 😂 بیا سعی کنیم مهارشون کنیم 😂🤝
حالا ببین تو یک ماه آینده چقدررر ب فالورات اضافه شه 😌👌❤ -
maryam111 عهه دوباره تذکر دادید
ببخشید ☹خب خانم غیبی و دیدم یادم رف قانونو☹ -
Sharllot دیگه هفته ش هم داره تموم میشه فرداس البته
منم بعد هفته تاپیک شعر دانه شعر میذارم
اصلا چقدر احترامشو نگه میدارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا چقدر احترامشو نگه میدارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اگ میدونست تو اینجوری میکنی اصن کاری نمیکرد ک اخراج شه 😂
maryam111 مریممم تکلیف اخراج یاسین مشخص نشد!؟ -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا چقدر احترامشو نگه میدارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اگ میدونست تو اینجوری میکنی اصن کاری نمیکرد ک اخراج شه 😂
maryam111 مریممم تکلیف اخراج یاسین مشخص نشد!؟ -
:||||باید نوبل بگیرم
-
z Gheibi
بخاطر این به غلط کردم افتادم ک سال قبلمو نخوندم 😐😹😹 علت و معلول هستش 😹😹😹درس نخوندن --» یه سال تلف شد --» غلط کردن --»
آدم شدن --» عمل صالح و رستگاری 😐😹Amirreza Vafaei Moghadam سلام خداروشکر هدایت شدین😅
تو کتاب ها به صورت افراطی علامت نزنید هایلایت نکنید تاثیر معکوس داره -
ماتیلدا: من به اندازه کافی بزرگ شدم، از الان به بعد فقط سنم زیاد میشه!
لئون: برای من برعکسه، من سنم به اندازه کافی زیاد هست، زمانی برای بزرگ شدن میخوام!#لئون
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ماتیلدا: من به اندازه کافی بزرگ شدم، از الان به بعد فقط سنم زیاد میشه!
لئون: برای من برعکسه، من سنم به اندازه کافی زیاد هست، زمانی برای بزرگ شدن میخوام!#لئون
سحر: هیچکاری نکردیم .. این وسط هم فرت و فرت ب سنمون اضافه میشه 😂😑
-
ارشا اقدسی در گذشت...
-
Sharllot میدونست :broken_heart: همیشه بهش میگفتم تو کی میخوای بمیری دقیقا ؟ -_- اونم میگفت بزودی :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
-
z Gheibi زینب جان انصافااینو نگم دلم میمونه😬میشه اسم این تاپیک تا۱۴۰۰باهمیم بروزشه به تا۱۴۰۱باهمیم؟😅آخه هربارمیرم سرش میخوره توذوقم😂💔
مهشید حسن زاده 0 سلام خودمم بهش فکر کردم حالا به ناظم هم میگم 😁 من که مشکلی نداشتم اما بچهها اعتراض کردن که اسم منو اشتباه میگی😂 همون پیدای پنهان بگی بهتره😂😂
-
ارشا اقدسی در گذشت...
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ارشا اقدسی در گذشت...
:confused_face: :confused_face: :confused_face:
-
Sharllot مرگ حقه خواهرم این حرفارو نزن -_-
حالا 7 روز پیش نمیمرد امروز میمرد فردا میمرد :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
بالاخره که میمرد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دور از جون :face_with_rolling_eyes: -
ارشا اقدسی در گذشت...
@infinitie-a 😔😔 خییییییییلی حیف شد
-
Sharllot مرگ حقه خواهرم این حرفارو نزن -_-
حالا 7 روز پیش نمیمرد امروز میمرد فردا میمرد :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
بالاخره که میمرد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دور از جون :face_with_rolling_eyes: -
مهشید حسن زاده 0 سلام خودمم بهش فکر کردم حالا به ناظم هم میگم 😁 من که مشکلی نداشتم اما بچهها اعتراض کردن که اسم منو اشتباه میگی😂 همون پیدای پنهان بگی بهتره😂😂
z Gheibi 😂کی اعتراض کرده😂
نه خو آخه اونوکه همه بت میگن😅
من همون زینبوترجیح میدم😬
البته اگه خودت ناراحت نشی😉
زینب پیدای پنهان😂😂 -
maryam111 عهه دوباره تذکر دادید
ببخشید ☹خب خانم غیبی و دیدم یادم رف قانونو☹@masoumeh-shokrollahi حالا قبل از اینکه محو جذابیت خانم غیبی بشید قوانین رو یه نگاه بندازید😂
پستتون رو پاک میکنم تاپیک بزنید منشنشون کنید و بپرسید