هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan آها از اون لحاظ😂من باز دوباره برگشتم ب حالت قبلیم یعنی شب بیدار روز لالا😬😬😬
-
@sania-andiravan من نهایتا دو خوابم میره ولی میخوام تغییرش بدم امیدوارم دوباره بر نگرده😑
-
مهندسی نرم افزار
چیزی که اکثرا فکرمیکنن:
چیزی که هست:

-
@sania-andiravan تا قبل ۱۲که اصلا نمیتونم نصفه شب بیدار میشم حالا گفتم از امشب بکنمش یک ببینم اگه صبح باز خسته بودم دوازده و نیم اینا بزارم😬
-
دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سروش قادری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی عه خانوم دریایی چی شد چهار روز آفلاین بودین؟😂
همه تاپیکای زیست حل نشده موندن بخدا😂👌😂😂😂
فک کردم خانم غیبی هستن جواب میدن وگرنه زودتر می اومدممن مشغول انتخاب رشته ام و پشت کنکور موندنا هستم 😁 بعدش میرم سراغ سوال ها ولی اگه میتونی زحمتشو بکش🤗
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سروش قادری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی عه خانوم دریایی چی شد چهار روز آفلاین بودین؟😂
همه تاپیکای زیست حل نشده موندن بخدا😂👌😂😂😂
فک کردم خانم غیبی هستن جواب میدن وگرنه زودتر می اومدممن مشغول انتخاب رشته ام و پشت کنکور موندنا هستم 😁 بعدش میرم سراغ سوال ها ولی اگه میتونی زحمتشو بکش🤗
عه فک نمیکردم پی امم رو ببینی 😅
اومم یه توصیه ی دوستانه به نظرم بهتره به جای اینکه وقتت رو روی مسائل مشاوره ای بزاری که تجربه ای توش نداری و خدایی نکرده ممکنه باعث ایجاد مشکل بشی برای بچه ها بیا و به مسائل درسی بچه ها برس 😅
یه وقت سو تفاهم برات نشه از این جهت میگم که کم ندیدم دوست های خودم که اینجا این مدل مشاوره از افراد نابلد گرفتن و واقعا آینده شون تباه شد
حتی خودم که از یه دانشجوی سال اول پزشکی توصیه گرفتم ولی خو خداروشکر زود جلوش گرفته شد اون بنده خدا هم اخراج شد 🌹 -
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و مجمدرضا گرایی پهلوون شیرازی همین الان مدال طلا برای این خاک مقدس به ارمغان آورد💪
خداقوت پهلواااااان🎆🎊🎉🎉
.
حالاهی بگید شیرازیا خستن
ترکوندن امروووووز😁💪@GHAZAL-DALVAND
دریا دریایی
شیرازی بودین فک کنم😅مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و مجمدرضا گرایی پهلوون شیرازی همین الان مدال طلا برای این خاک مقدس به ارمغان آورد💪
خداقوت پهلواااااان🎆🎊🎉🎉
.
حالاهی بگید شیرازیا خستن
ترکوندن امروووووز😁💪@GHAZAL-DALVAND
دریا دریایی
شیرازی بودین فک کنم😅وای ها برنده شدیم 😁😁💪💪💪
مدال طلا 😍