میشه فیلم نبینم
-
سلام دوستان کنکوری1401تجربی هستم
پایم اونقدرا خوب و قوی نیست میشه با خوندن کتابای کمک آموزشی خودمو بکشم بالا آخه با فیلم خیلی خسته میشم
نظرتون چیه میشه فیلم ندید یا واجبه؟
اگر میشه شما چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟ -
-
پایم اونقدرا خوب و قوی نیست میشه با خوندن کتابای کمک آموزشی خودمو بکشم بالا آخه با فیلم خیلی خسته میشم
اگر میشه شما چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟Rose R به طور کلی دیدن فیلم آموزشی واجب نیست . ولی به نظر من و همونطور که یه عقل سلیم میگه اگر جایی احساس میکنید که ضعف دارید و ضعفتون هم پایه ای و نیازمند آموزش کامله ، خب دیدن فیلمهای آلا یا هر موسسه ای که مدنظر دارید میتونه کمک کننده باشه
مثلاً من به شخصه کتاب کمک آموزشی برای درس فارسی دارم ولی بدون دیدن آموزش یه استاد به هیچ وجه نمیتونم وارد تست ها بشم ، یعنی ترجیح میدم که نشم ، چون ضعف پایه ای دارم ، خیلی پایه ای و عمیق !
همچنین من برای شیمی کتاب کمک آموزشی ۱۰ و ۱۱ دارم ، ولی برای ۱۲ نگرفتم و ترجیح دادم راه ابریشم رو تهیه کنم ، چون که به مدرسه اعتباری نیست و من برای شیمی که درس بسیار مهمی هست احساس کردم حتماً نیاز دارم یه استاد بهم آموزش بده و از روی کتاب نمیتونم خوب یاد بگیرم
خلاصه اینکه اگر احساس میکنید توی یه درس ضعف دارید و بدون آموزش استاد ، درسو یاد نمیگیرید ، پیشنهاد میشه کلیپ های آموزشی رو بیینید
اما به طور مثال درس دینی آنچنان نیازی به آموزش نداره ، هر چند دیدن فیلم خالی از لطف نیست ، چون معلم یک سری مقدمه چینی انجام میده و مطلب توی ذهن بهتر جا میگیره و بعد از اون میشه تست زد
در مجموع ، خودتون با این مثال هایی که زدم ، وضعیتتون توی دروس بسنجید و تصمیم بگیرید
بعضی دروس به نظرم نیاز به هر دو داره ، هم فیلم ، هم کتاب ، البته فیلم های آلا رو در صورتی ببینید که مدرسه تون خوب درس نمیده ، که احتمال زیاد همینطوره !! -
اگر میشه شما چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟