هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مهندسی مواد دانشگاه علم و صنعت قبول شدم:)
تبریک:))))))
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مهندسی مواد دانشگاه علم و صنعت قبول شدم:)
تبریک:))))))
ممنون:))
-
zhina_kurd
http://forum.alaatv.com/topic/2788/آموزش-markdown-و-ارسال-پست-در-انجمن/11
اموزش ارسال پست ! و...
mohammadhassan کجایی ؟ بیا بغیر از این لینک اموزشی هست ؟_MILAD_ عه چه باحاله خخخ...پیدا کردم سپاسسس فراوان
-
چقد سرعت لودش پایینه
-
سلام بچه ها کسی دفتر برنامه ریزی رو داره بفرسته برام pdf اگه دارین بفرستین. حالا یا قلمچی یا باطعم فلفل علی کریمی
-
_MILAD_ عه چه باحاله خخخ...پیدا کردم سپاسسس فراوان
zhina_kurd خواهش میکنم
-
سلام بچه ها کسی دفتر برنامه ریزی رو داره بفرسته برام pdf اگه دارین بفرستین. حالا یا قلمچی یا باطعم فلفل علی کریمی
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من یه جدول هفتگی دارم خیلی خوبه
خواستین میذارم براتون -
هیچکس منتظر خواب تو نیست
که به پایان برسد
لحظه ها می آیند
سالها می گذرند
و تو در قرن خودت می مانی
ما از این قرن نخواهیم گذشت
ما از این قرن نخواهیم گریخت
با قطاری که کسان دگری ساخته اند
هیچ پروازی نیست
برساند ما را به قطار دو هزار
و به قرن دگران
مگر انگیزه و عشق
مگر اندیشه و علم
مگر آیینه و صلح
و تقلا و تلاش
بخت از آن کسی است
که مناجات کند با کارش
و در اندیشه یک مساله خوابش ببرد
و کتابش را بگذارد در زیر سرش
و ببیند در خواب حل یک مساله را
باز با شادی درگیری یک مساله بیدار شود
بخت از آن کسی ست
که چنین می بیند
و چنین می فهمد!
#%(#1ff0e2)[مجتبی کاشانی]
-
چقد سرعت لودش پایینه
zhina_kurd در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
چقد سرعت لودش پایینه
جزوه ها به محض اینکه به دست من میرسن گذاشته میشن !سرعت پایینشم بخاطر اینه ک آقا حسین زحمت کشیدن و از اسکنر استفاده میکنن ک باعث میشه جزوه با کیفیت تری ننسبت ب بقیه جزوه ها بتونیم در اختیارتون بذاریم !
-
سلام بچه ها نمیدونم منو میشناسه کسی یا نه؟ من پشت کنکوری بودم سال اول رتبه خوبی نیاوردم ولی امسال ترکوندم از نظر خودم البته ..و داروسازی تهران قبول شدم من قبولیمو مدیون معلمان بسیار شریف اینجام از همشون کمال تشکر امشب بهترین شب زندگیمه
sogol در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام بچه ها نمیدونم منو میشناسه کسی یا نه؟ من پشت کنکوری بودم سال اول رتبه خوبی نیاوردم ولی امسال ترکوندم از نظر خودم البته ..و داروسازی تهران قبول شدم من قبولیمو مدیون معلمان بسیار شریف اینجام از همشون کمال تشکر امشب بهترین شب زندگیمه
سلااااااااام سوگل خوبی؟
تبرررررریک تبریک تبریک مبارک باشه عزیزم
خیلی خوشحال شدم خبر قبولیتو خوندم -
سلام دیشب من حسابداری روزانه در امدم
می خواستم ببینم اگه انصراف بدم برم رشته ریاضی کنکور بدم مخام ببینم خدمت بهم گیر نمیدن
-
سلام خسته نباشید . برای رشته ریاضی چی دارین . ریاضی پایه من ضعیفه و تازه از مهر میخوام شروع کنم برای کنکور ۹۷ . آیا امیدی هست؟ پیشنهادتون چیه
-
@dr-sobhan ببخشید میشه جزوه رو توسایت خود دبیرستان قرار بدید من هر کاری می کنم دانلود نمیشه
-
سلام خسته نباشید . برای رشته ریاضی چی دارین . ریاضی پایه من ضعیفه و تازه از مهر میخوام شروع کنم برای کنکور ۹۷ . آیا امیدی هست؟ پیشنهادتون چیه
صالحی در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
سلام دوست عزیز
امید همیشه هست !باور کن همهمون امید داریم ولی نمیبینیم !اینکه شب میخوابیم و برای صبح ساعت میذاریم یعنی امید داریم ... بدون امید هیچ چیییزی بدست نمیاد !
هییچ وقت کار امروز رو به فردا ننداز ! یعنی مهر رو بیخیال از همین الان شروع کن
ریاضی 55 تا سوال ریاضی داریم سر کنکور ! شما باید بر اساس علایق بعضی بخشا رو حذف کنیدو بعضی ها رو بخونید (این حرفا نظر شخصیه منن)
بخش هایی مثل مشتق و کاربرد مشتق , احتمالات , هندسه دو مخصوصا دو فصل آخرش و خیلی بخش های دیگه هست ک میشه خوند و درصد آورد سرش ... شما اول ب من بگید پشت کنکوری هستید یا پیش دانشگاهی ؟ -
@dr-sobhan ببخشید میشه جزوه رو توسایت خود دبیرستان قرار بدید من هر کاری می کنم دانلود نمیشه
@zahra-rezaei003 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
من دسترسی لازم برای این کارو ندارم ! با دانلود منیجر دانلود میکنید ؟
-
@zahra-rezaei003 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
ببخشید ولی جسارتا شما تو زیر کامنت های فیلم های آقای امینی گفتید جزوه رو دست نوشته دارید که !
-
نتایج انتخاب رشته کنکور۹۶ نشان داد که سازمان سنجش به شدت نیازمند یک اتاق شیشه ای است. فاصله انتظارات و نتایج نهایی به ویژه در قیاس با سال های گذشته محسوس است. تنها راه حل شفاف سازی اطلاعات و دسترسی آزاد به آنها به تفکیک رتبه محل است!
چطور میشود که کانون قلم چی کارنامه صدها هزار نفر را طی چند ساعت تصحیح کند اما سازمان سنجش اعلان نتایج را تا هفته آخر تابستان به تاخیر اندازد..
بهترین رتبه ها در دورافتاده ترین مناطق! مردم معترض در مقابل سازمان سنجش با گاز اشک آور مهار شدند!
-
شخصا شاهد بودم پارسال با رتبه ۴۷ منطقه یک پزشکی تبریز قبول شد اما رتبه ۲۵۰ منطقه دو پزشکی تهران! البته تبریز خوبه! من بدترش هم شنیدم..مثلا نیمسال اول اصفهان شده نیمسال دوم بندرعباس
-
دیگه از ظلم لو رفتن سوالات نهایی و المپیاد و خرید و فروش صندلی و اهدای مدال و...نگم، بهتره!
-
نشر دهید!
ببینید
http://bayanbox.ir/info/5538782744025164224/photo-2017-09-14-17-37-22
-
-
فااطمه میش بگی مدرسه ات دولتی بود یا نمونه یا تیزهوشان
-
نتایج انتخاب رشته کنکور۹۶ نشان داد که سازمان سنجش به شدت نیازمند یک اتاق شیشه ای است. فاصله انتظارات و نتایج نهایی به ویژه در قیاس با سال های گذشته محسوس است. تنها راه حل شفاف سازی اطلاعات و دسترسی آزاد به آنها به تفکیک رتبه محل است!
چطور میشود که کانون قلم چی کارنامه صدها هزار نفر را طی چند ساعت تصحیح کند اما سازمان سنجش اعلان نتایج را تا هفته آخر تابستان به تاخیر اندازد..
بهترین رتبه ها در دورافتاده ترین مناطق! مردم معترض در مقابل سازمان سنجش با گاز اشک آور مهار شدند!
-
شخصا شاهد بودم پارسال با رتبه ۴۷ منطقه یک پزشکی تبریز قبول شد اما رتبه ۲۵۰ منطقه دو پزشکی تهران! البته تبریز خوبه! من بدترش هم شنیدم..مثلا نیمسال اول اصفهان شده نیمسال دوم بندرعباس
-
دیگه از ظلم لو رفتن سوالات نهایی و المپیاد و خرید و فروش صندلی و اهدای مدال و...نگم، بهتره!
-
نشر دهید!
ببینید
http://bayanbox.ir/info/5538782744025164224/photo-2017-09-14-17-37-22
@dr-saraaa امسال سال خیلی افتضاحی بود
مخصوصا اون سهمیه ۵ درصد ایثارگران برای دانش آموزای منطقه ۳ که بیشتر نیازمند کمکن به ضررشون شد! -