هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Abcdega Sjbsjsvsj
بلاک شدین😶😶😐😐 -
@saghi-mortazavi ای اسرائیل خبیث :/ خودت کنجکاو شدی میخوای منو بفرستی جلو :neutral_face: :oncoming_fist:
@mitra-ism-rahmani
آره دقیقا 😐😂
چه زود فهمیدی 😂😂😂📿 -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi 😐😑😂 حرفای دیشبم تاثیر گذاشته مثی ک
@mitra-ism-rahmani ببین 😌ای پلید پس هنوزم اون افکارو داری :angry_face_with_horns:
دور شو از من وگرنه کیکو را صدا میکنم :neutral_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
دلم میخواد برم بزنمش کله شو بکبونم تو دیوار با کتاب نشر الگو زیست هم بزنم محکم تو سرش یه لقد محکم هم به پاش بزنم به صورتشم یه چنگ محکم بزنم :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
@parisa-khany
تشکر خواهرم 😂🖐️📿 -
دلم میخواد برم بزنمش کله شو بکبونم تو دیوار با کتاب نشر الگو زیست هم بزنم محکم تو سرش یه لقد محکم هم به پاش بزنم به صورتشم یه چنگ محکم بزنم :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
@saghi-mortazavi خب دیگه نپرسیده بهم گفتن کیه :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
ایشون اخراج نشدن، بلاک و نمیدونم چیه اصن😬 -
0-0ftm هر دوتون پلیدین :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@parisa-khany در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani عزیزم یه نفس عمیــق🍹
واییییییییییی نمیدونی که چقدر ازش کفریم که اگه دستم بهش میرسید میکشتمش
اصلا پامو میندازم پشت پاش هلش میدم بخوره زمین بعد تا میخوره میزنمش :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: -
@parisa-khany در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani عزیزم یه نفس عمیــق🍹
واییییییییییی نمیدونی که چقدر ازش کفریم که اگه دستم بهش میرسید میکشتمش
اصلا پامو میندازم پشت پاش هلش میدم بخوره زمین بعد تا میخوره میزنمش :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: -
0-0ftm حس میکنم برا من کلاس میذاره
اصلا بهش میگم که داره برام کلاس میذاره
بهش میگم برو با بالا بلندان بپر :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
نه آخه یعنی چی :/