هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111
فعلا زندگیمم دستت باشه کارم پیشت گیر نمیوفته انقدر که پول لازمم (و حاج خلیفه گرونه) 😂__chakisaldva__ نه این وضع درست نیست
پاشو یه حرکتی بزن دیگه به هر حال😂 -
@mitra-ism-rahmani ♥️🥰
غیبی جان از شماام ممنون😂♥️ -
z Gheibi 🥰😁♥️
-
@kosar-mortazavi نه نیستم فکر کنم من تو همکلاسی هام نزدیک ترین فرد به دانشگاهم 😃
اما تجربه نزدیکانم بوده 🙃 -
zahra movahedizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میدونستین این ایموجی یعنی بزن قدش ؟ 🙏
چقدر دعا و خواهش کردم من با این ایموجی...💔😐من با دونستن معنیش سال هاست برای تشکر ازش استفاده می کنم 🚶🏻♀️ سخت نگیر 🚶🏻♀️
-
__chakisaldva__ نه این وضع درست نیست
پاشو یه حرکتی بزن دیگه به هر حال😂maryam111
ایشالا با شروع سال تحصیلی و گذشت حدود یک ماه بعد از اون شاید بتونم یکاری برات بکنم ولی الان حرفشم نزن -
zahra movahedizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میدونستین این ایموجی یعنی بزن قدش ؟ 🙏
چقدر دعا و خواهش کردم من با این ایموجی...💔😐من با دونستن معنیش سال هاست برای تشکر ازش استفاده می کنم 🚶🏻♀️ سخت نگیر 🚶🏻♀️
@d-fateme-r
منم خیلی ازش استفاده میکنم👌 -
maryam111 دلم کباب شد:face_with_tears_of_joy:
صدراااااااا فردا این افق رفاه چی چی مارکت بار بزن ببر براشونamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 دلم کباب شد:face_with_tears_of_joy:
صدراااااااا فردا این افق رفاه چی چی مارکت بار بزن ببر براشونتو باید اینجا باشی جای صدراااا😂😂 لعنتیِ مهمون نوااااز😂
رفاه سر کوچه دانشکدمونه😂💔 -
الان فهمیدم تنها جایی که تو یزد میشناسم کافه هاس 😂
زندگی خوبی رو داشتم تو این شهر وقت رفتنه__chakisaldva__ کامینگ سون به حق 5تن و این پرچما و این دسته ها و هرچی تو خیابونه بابل در بیای:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
maryam111
خوابگاه 😍😍
چه شکلیه دقیقا ؟😂🤩 -
zahra movahedizadeh تو چرا اینقدر امروز تموم تصورات منو با خاک یکسان میکنی ؟ :|||
همه پل های پشت سرم خراب شد :////
اون از کول این از این :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani
😂😂تازه اولشه خیلی چیزا مونده 😐 -
zahra movahedizadeh تباه 65 درصد خالص:face_with_tears_of_joy:
amir ahmadi
😂😂😂 -
maryam111
خوابگاه 😍😍
چه شکلیه دقیقا ؟😂🤩 -
maryam111
اره حتما
اینا خیلی کاربرد داره
کلی تجربه پشتش خوابیده
فعلا کروناعه نیستم
بعدشم اگه اینجوریه نیستم 😂__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
اره حتما
اینا خیلی کاربرد داره
کلی تجربه پشتش خوابیده
فعلا کروناعه نیستم
بعدشم اگه اینجوریه نیستم 😂ایییشش خوشم نیومد پایه نیستیا😂
از خداتم باشه😂 -
__chakisaldva__ کامینگ سون به حق 5تن و این پرچما و این دسته ها و هرچی تو خیابونه بابل در بیای:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
amir ahmadi
نه دیگه اصفهان تصویب شد 😂
هیچی نمیتونه منو از اصفهان بندازه -
@mitra-ism-rahmani سلااام
قربونت
تو چطوری ؟ -
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
اره حتما
اینا خیلی کاربرد داره
کلی تجربه پشتش خوابیده
فعلا کروناعه نیستم
بعدشم اگه اینجوریه نیستم 😂ایییشش خوشم نیومد پایه نیستیا😂
از خداتم باشه😂maryam111
حالا بعد کرونا پایه میشم😂
فعلا برای همکلاسی هامم پایه نیستم ... -
amir ahmadi
ادم باش
و خواهشا برو چهرازی گوش بده 😂__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
ادم باش
و خواهشا برو چهرازی گوش بده 😂بذار ببینم میتونه من و تو رو دعوا بندازه یا نه😂
-
اینو گفتی یاد دبیر ادبیاتمون افتادم، میومد تو چشات زل میزد میپرسید به روح اعتقاد داری؟ طرف میگفت اره، بعد میگفت تف تو روحت
@amir-bernousi اینو نمیشه پین کنیم بالی فروم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خیلی خوب بود...