هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir کسی که کتاب خون باشه قاعدتا انتخاب هاشم خوب خواهد بود:))
نویسنده ای هم که قوی باشه در هر صورتی اثبات خواهد شد:))نه الزاما
مثلا من افرادی رو میشناسم که با اینکه کتاب خونن ولی بهترین نویسنده اشون صادقِ هدایته و بهترین کتاب ها رو هم آثار صادق هدایت توصیف میکنن
پس اگ کتاب خون باشی الزاما باعث این نمیشه که سلیقه و انتخاب کتاب ها و نویسنده هات هم خوب باشه
چون هم خوب بودن ی چیز نسبیه و هم سلیقه ی هر کس با فرد دیگه ای متفاوته
و در مورد نویسنده هم باید به عرضتون برسونم که واقعا اینطور نیست ک همه ی نویسنده و یا شعرای خوب اگه خوب باشن قراره ک صد در صد به مردم اثبات بشن
نمونش همین خواجویِ کرمانی که کمتر کسی حتی اسمشو شنیده
اما اگ مطالعه کنی میبینی که حافظ اکثر شعراشو از همین خواجوی کرمانی تقلید کرده و نوشته و شاید فقط یکی دو سه کلمه از هر بیتو تغییر داده باشه و صد ها مثال دیگه از خوب بودن افراد که در نهایت کمتر کسی حتی این افراد رو میشناسه
میخوام بت بگم که دنیا لزاما اون طور که ما فکر میکنیم رویایی نیست و الزاما همه ی آدمای خوب در هر رشته ای موفق نمیشنramses kabir خب نه الزاما
من منظورمو روشن تر بخوام بگم اینه که منظورم از کتاب خوب و کتاب قوی دوتا دید خیلی متفاوته
که الان شما در هرصورت از کتاب خوب صحبت کردید
کتاب قوی ربطی به سلیقه ی من و شما نداره و دقیقا کتابیه که جایزه گرفته همین نوبل که اگه کتاب ردیف آخر رو از لوئیس سکر خونده باشید سطح به نسبت بالایی نسبت به آخرین گودال و همچنین با همین نویسنده داشته اما اگه برید ببینید جایزه های کتاب دومش رشد بیشتری داشته بنابراین جایزه های بیشتری هم داره
اینجاس که فرق بین قوی بودن و خوب بودن مشخص شده...
اما یه نکته
سلیقه ی ما آدما از سبک زندگیمون که طی زندگی که کردیم به وجود میاد...همینه که یه نفر کتابی مثل صادق هدایت میخونه کس دیگه میره سراغ نویسنده های به نسبت بزرگتر...
ما خوب بودن کتابو میتونیم مشخص کنیم نه قوی بودنش رو؛ قوی بودن یه کتاب برمیگرده به نویسنده ای که قوی کار کرده و درست تو جامعه شناخته شده...
بله متاسفانه خیلی از ماها خیلی از آدمای مهمو نمیشناسیم و جامعه خیلی بدی داره میکنه در حق همچین افرادی درست میگید:)) -
Sana Asadi 1
جز آلا برنامهٔ دیگه ای روی گوشیتون نصبه؟ -
@haniehno چه جالب
منم سرمای زیر صفر درجه رو تجربه نکردم
زیر ده درجه بشه، کاپشن میپوشم:| -
ramses kabir خب نه الزاما
من منظورمو روشن تر بخوام بگم اینه که منظورم از کتاب خوب و کتاب قوی دوتا دید خیلی متفاوته
که الان شما در هرصورت از کتاب خوب صحبت کردید
کتاب قوی ربطی به سلیقه ی من و شما نداره و دقیقا کتابیه که جایزه گرفته همین نوبل که اگه کتاب ردیف آخر رو از لوئیس سکر خونده باشید سطح به نسبت بالایی نسبت به آخرین گودال و همچنین با همین نویسنده داشته اما اگه برید ببینید جایزه های کتاب دومش رشد بیشتری داشته بنابراین جایزه های بیشتری هم داره
اینجاس که فرق بین قوی بودن و خوب بودن مشخص شده...
اما یه نکته
سلیقه ی ما آدما از سبک زندگیمون که طی زندگی که کردیم به وجود میاد...همینه که یه نفر کتابی مثل صادق هدایت میخونه کس دیگه میره سراغ نویسنده های به نسبت بزرگتر...
ما خوب بودن کتابو میتونیم مشخص کنیم نه قوی بودنش رو؛ قوی بودن یه کتاب برمیگرده به نویسنده ای که قوی کار کرده و درست تو جامعه شناخته شده...
بله متاسفانه خیلی از ماها خیلی از آدمای مهمو نمیشناسیم و جامعه خیلی بدی داره میکنه در حق همچین افرادی درست میگید:))@narjes-hashemi
کتاب های بهار برادران رو اگه تونستید مطالعه کنین
کتاب های خوبین
فقط چون نویسنده ایه که به رسوم باستانی و اصیل ایرانی اعتقاد داره کتاب هاش نسبت به سایر نویسنده ها کمتر تبلیغ میشه
مخصوصا مجموعه کتاب های سر گذشت آب و آتشش که فوق العاده اس:))
و یچیزی متاسفانه تو کشور ما نویسنده هایی رو که تو خط فکریِ یه عده ای خاص قرار ندارن رو اکثرشونو بایکوت میکنن
واسه همین نباید انتظار داشت نویسنده های نازپرورده بخوان جایزه ی نوبل بگیرن -
Sana Asadi 1
کاش جوابمو زودتر بدی...! -
@haniehno
ما هم پنجاه درجه داشتیم، چایی میخوردیم
-
@narjes-hashemi
کتاب های بهار برادران رو اگه تونستید مطالعه کنین
کتاب های خوبین
فقط چون نویسنده ایه که به رسوم باستانی و اصیل ایرانی اعتقاد داره کتاب هاش نسبت به سایر نویسنده ها کمتر تبلیغ میشه
مخصوصا مجموعه کتاب های سر گذشت آب و آتشش که فوق العاده اس:))
و یچیزی متاسفانه تو کشور ما نویسنده هایی رو که تو خط فکریِ یه عده ای خاص قرار ندارن رو اکثرشونو بایکوت میکنن
واسه همین نباید انتظار داشت نویسنده های نازپرورده بخوان جایزه ی نوبل بگیرنramses kabir دقیقا همون بلایی که سر صمدبهرنگی اوردن و برچسب ضد انقلاب زدن روش:))
من پایین تر یه پستی گذاشتم برای شما احتمالا ندیدید!!
در خصوص این به قول خودتون نویسنده ی ناز پرورده -
@دختر-بهار
تقریبا هرروزی که من تقویمو نگاه کردم بوده -
@haniehno
ما هم پنجاه درجه داشتیم، چایی میخوردیم
-
-
ramses kabir دقیقا همون بلایی که سر صمدبهرنگی اوردن و برچسب ضد انقلاب زدن روش:))
در خصوص این به قول خودتون نویسنده ی ناز پرورده@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir دقیقا همون بلایی که سر صمدبهرنگی اوردن و برچسب ضد انقلاب زدن روش:))
در خصوص این به قول خودتون نویسنده ی ناز پروردهاحتمالا دیدم ولی توجه به اخرش نکردم:))
اره میدونم منظورتونو:)) -
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در خصوص این به قول خودتون نویسنده ی ناز پروردهاحتمالا دیدم ولی توجه به اخرش نکردم:))
اره میدونم منظورتونو:))ramses kabir
این یه کتاب قوی در مقابل نویسنده ی خوب از خودمون
درهرصورت خوشحال شدم!!
موفق باشید... -
حرف بچه هادرموردمدرسه هاشونومیخوندم!
ماچقده خافان وخاراحی بودیم پس
.
@Infinitie-A شمامطمعنید جایی که میرفتین واقعا مدرسه بوده؟