هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi شاید حالا بهشون میگم چون هکر اطرافمون زیاده
ممنون
میگم تو خود سایت مخابرات یه چیز دیگه ای سراغ نداری که نشون بده هربرنامه چقدر نت مصرف کرده ؟نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
عا بعد کوثر میگه احتمالا جاهایی با فیلتر شکن و اینا نرفتی؟!
مثلا یوتیوب
اینو نمیدونم از کوثرم پرسیدم گفت همیچین چیزی ندیده -
@saghi-mortazavi
@mitra-ism-rahmani
سلام، باید MAC Address تنظیم کنی
و wps رو غیرفعال کنی توی تنظیمات مودم...نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
عاغا سخت شد
ممنون، من مشکلی ندارم -
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام خوبی؟ ببخشید وقتتو گرفتم، الان دارم فیزیک فرسنگ 3 مبحث ترمودینامیک رو میخونم
شما ک جلوتری فصل کار، انرژی و توان رو استاد درس دادن یا بعد ترمودینامیک میخوان درس بدن یا من نخوندم این فصلو؟؟المپیادیانوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSarah Ghanaatiyan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام خوبی؟ ببخشید وقتتو گرفتم، الان دارم فیزیک فرسنگ 3 مبحث ترمودینامیک رو میخونم
شما ک جلوتری فصل کار، انرژی و توان رو استاد درس دادن یا بعد ترمودینامیک میخوان درس بدن یا من نخوندم این فصلو؟؟ن درس ندادن خیالتون راحت...
این پیامتون رو ندیده بودم
آخه خودمم داشتم براتونپیم مینوشتم درباره مهاجرتتون اینور متوجه نشدم منشن کرده بودین منو همونصحنه -
@sania-andiravan
عالیه موفق باشی
خب عالیه منم همین روزا قراره ثبت نام کنم
فکر کنم منم تا آزمون بعد ثبت نام شده باشمAmir 6
ممنون تو هم
خیلی هم عااالی -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi
عاره دیگه نمیشه لقب طومارنویس ترین رو بش داد
-
-
Amirreza Vafaei Moghadam عهه اتفاقا امروز دیدم اینارو
مرسی از راهنماییت و اره تمرکزم رو درسو مشق و رتبه کنکورمه و فعلا زوده برای فک کردن به مهاجرت و اینا تا حتی برای گویندگی و مجری گری هم یکسال میخوام وقفه بندازم ک بعد کنکور برم سراغشونو کلاسای فن بیان هم برم بهتر بشم
المپیادیانوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهSarah Ghanaatiyan
گویندگی و فن بیان؟
تو کی هستی؟
تو کیعی؟
میشناسمت بیرون ازینجا ن؟
وای مشکوک شدم
بمولا من تو رو میشناسمچرا حس میکنم میشناسم تو ک تاریخ پیوستنت به اینجا فروردین هستش شهرتون هم ک شیرازه چرا حس کردم میشناسم
-
@mitra-ism-rahmani
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi
نه یهو ب ذهنم اومد
-
@mitra-ism-rahmani
عا بعد کوثر میگه احتمالا جاهایی با فیلتر شکن و اینا نرفتی؟!
مثلا یوتیوب
اینو نمیدونم از کوثرم پرسیدم گفت همیچین چیزی ندیدهنوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شده@saghi-mortazavi عه کوثر زنده س انور :(( بهش سلام برسون بگو رمانت را کی شروع میکنی ؟
نه کلا فیلتر شکن ندارم اصلا -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi
-
@saghi-mortazavi عه کوثر زنده س انور :(( بهش سلام برسون بگو رمانت را کی شروع میکنی ؟
نه کلا فیلتر شکن ندارم اصلانوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
خواهر خودمو میگم
عاها پس هیچی -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون رشته ی دوست داشتنی سختهههه
-
ramses kabir
سرنوشت آره
ولی قسمت نه
بیشتر به اینکه میگن کار نشد نداره معتقدم آدم هرزمانی هرکاری رو میتونه انجام بده حتی اگه قسمت نباشه بدون شک اون تلاشته که معیاره...
برفرض درس نخونی رتبه نیاری بگی قسمت نبوده
بگی چقدر بدشانسم!!!
من مادربزرگم همیشه میگه قسمت وجود نداره جز دومورد که شاید فقط همینو قبول دارم!!نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir
سرنوشت آره
ولی قسمت نه
بیشتر به اینکه میگن کار نشد نداره معتقدم آدم هرزمانی هرکاری رو میتونه انجام بده حتی اگه قسمت نباشه بدون شک اون تلاشته که معیاره...
برفرض درس نخونی رتبه نیاری بگی قسمت نبوده
بگی چقدر بدشانسم!!!
من مادربزرگم همیشه میگه قسمت وجود نداره جز دومورد که شاید فقط همینو قبول دارم!!به قول امام صادق دنیا نه جبره و نه اختیار
تلفیقی از هر دوتاشه
اما در این بین ما نه میتونیم بگیم اختیارِ مطلقه و نمیتونیم بگیم جبر مطلق
مثلا اگه در سرنوشت شما قرار داده نمیشد که در خانواده ی خودتون متولد بشید مطمعن باشید وقتی در یک خونواده ی دیگه متولد میشدین داده ها و اطلاعاتی که از جامعه و از اطراف به شما تزریق میشد تا شما با استفاده از اون ها بتونین رفتار و منش خودتون رو شکل بدید متفاوت بود و به احتمال زیاد شما الان شخصیتِ کنونیتون رو نداشتین
و یا مثلا خودتون میدونین که تفکرات انسان بر اساس اتفاقات و اطلاعاتی که از بیرون دریافت میکنه ساخته میشه و شما هم میدونین که بسیاری از اتفاقات اطراف ما تحت کنترل ما نیستن پس میشه گفت اینجا هم میتونیم قسمتی از تاثیرات قدیر و سرنوشت رو در تفکر و شخصیت خودمون ببینیم
اما در نهایت این ماییم که تصمیم میگیریم که چه ری اکشنی نسبت به این اطلاعات داشته باشیم که میشه همون قضیه ی اختیار -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani بعله قرار آزمایشی اجرا بشه فک کنم
خودشونم نمیدونن چند چندن
یکی میگه نه یکی اره -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi عاها وایییییی
از الان به بعد کوثر شما کوثر
اون کوثر کیکو یا افسر کینگ
اوکی ؟