هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
الان دیدم اتفاقا
شبت آروم -
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاغا بیخیال اولین دیدار
الان مهمه
مخم سوت کشید -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://uupload.ir/view/vid_20210812_230739_630_akn.mp4/
سوسن کیوانداریان، پرستار مدافع سلامت در یک مدت کوتاه، مادر و همسر خود را در یک بخش بر اثر کرونا از دست داده است.
به فکر کادر درمان باشیم
خواهشا توی این شب ها رعایت کنید
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان دیگه خودمو دار میزنم....
هرکاری میکنم میگن محرمه نکن
ینی الان بگم صدام میلرزه یکی برمیگرده میگه اِ زشته محرمه بگو سینه بزنه -
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
انصافا چنتاتون میشناسینش؟؟؟؟انصافانوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi حامد بهداد (. ❛ ᴗ ❛.)
-
amir ahmadi حامد بهداد (. ❛ ᴗ ❛.)
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno
-
انصافا چنتاتون میشناسینش؟؟؟؟انصافافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
قیافش آشناس...
ولی هیچی یادم نمیاد:/ -
amir ahmadi
قیافش آشناس...
ولی هیچی یادم نمیاد:/نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh کارگردانه
-
انصافا چنتاتون میشناسینش؟؟؟؟انصافانوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
zahra movahedizadeh کارگردانه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
نمیدونم یادمنیست:/
بگو.. -
parisa khany
The fault in our starدرام
The dark night 2008 ابر قهرمانی
اینترستلار علمی
Venom کمدی ابر قهرمانی
The last samurai تاریخی
1917 جنگ جهانی
Jojo rabbit نمیدونم چه ژانری بگم...
Manchester by the sea ژانر افسردگی هادکیسی افلک داخلش میشه واقعیت من
و فیلم چمیکال هرتز (قلب ها نه hz) هم خودم خوشم اومد با اینکه نمرش پایینه ولی یه چیزای جالبی داشت
واقعا زیادن
و الان بالای ۲۰۰ ... ۳۰۰ تا فقط فیلم تو هارد داارم که به جز آیریش من که متنقفرم ازش بقیه رو دوست دارم واقعا...نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi مرسی
ظاهراً منبع فیلمی -
@haniehno
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi ایشششششش
جنیفر لوپز ؟(◍•ᴗ•◍) -
amir ahmadi ایشششششش
جنیفر لوپز ؟(◍•ᴗ•◍)نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno وای چقد نزدیک شدی
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
انصافا چنتاتون میشناسینش؟؟؟؟انصافا
شوخی کردی نه؟
کاش میگفتی اشکان خطیبی حداقلنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi خب تو عکس حامد بهداد رومیزاشتی
چی میشد ؟؟؟ -
amir ahmadi
نمیدونم یادمنیست:/
بگو..نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh یادت نیست ینی راهنمایی کنم میگی؟
-
@haniehno وای چقد نزدیک شدی
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi 。◕‿◕。
مهران رجبی
دیگه خود خودشه -
amir ahmadi خب تو عکس حامد بهداد رومیزاشتی
چی میشد ؟؟؟نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno من میخوام اینو بشناسین
-
amir ahmadi 。◕‿◕。
مهران رجبی
دیگه خود خودشه نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno واییییی تو میتونی
-
@haniehno من میخوام اینو بشناسین
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi من نمیخواهم
من میخوام حامد بهداد باشه