هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111 حالا مریم جان ضایع نکن ک من دراوردیه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi میدونم
البته بعید هم نیست همچین روزی نداشته باشیما
دیگه روز جهانی سیرابی هم داریم -
amir ahmadi آخییی الهیییی(:
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 نرفتین بیرون؟
-
Sharllot واندر وومن ۱و۲
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot واندر وومن ۱و۲
مرسی
خدا از معرفی کاری کمت نکنه -
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
maryam111 نرفتین بیرون؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi امشب بقیه رفتن من نرفتم
فردا شب ان شاء الله(:
البته فردا ظهرم ناهار ندارم شاید ظهرم رفتم/: -
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای این پسره رسما رف رو اعصابم
خیلی کم خشونت نشون دادم فک کنم بیشتر نیاز بود -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot واندر وومن ۱و۲
مرسی
خدا از معرفی کاری کمت نکنهنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSharllot خواهش
-
@masoumeh-shokrollahi میدونم
البته بعید هم نیست همچین روزی نداشته باشیما
دیگه روز جهانی سیرابی هم داریمنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 اره روزه مو فرفریا روزه شماره کفشای ۳۵ تا ۴۰ روزه وزنای بالا ۶۰ روزه کیبود روزه اون ایموجی ک عینک داره
شورشو در اوردن -
amir ahmadi امشب بقیه رفتن من نرفتم
فردا شب ان شاء الله(:
البته فردا ظهرم ناهار ندارم شاید ظهرم رفتم/:نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 منظورم اینه راننده نیومد؟
-
maryam111 اره روزه مو فرفریا روزه شماره کفشای ۳۵ تا ۴۰ روزه وزنای بالا ۶۰ روزه کیبود روزه اون ایموجی ک عینک داره
شورشو در اوردنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi روز ناظم انجمن نداریم ولی
-
Sharllot خواهش
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@infinitie-a تو اینستا ایدی یکی رو دیدم که مثل خودت بود... انگار استفاده نمیشه... مال خودته؟؟
خواهشنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-forouzanfar پروفش چی بود؟
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 سالگرد ناظم شدنتونو انشاله جشن میگیریم
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 چقد که تحفن
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
maryam111 منظورم اینه راننده نیومد؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi چه انتظارا داری ازش آخه
این برنامه کن نیست ببین کی گفتم -
maryam111 چقد که تحفن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 چقد که تحفن
با من اینجوری حرف نزن من فردا شام و ناهار ندارم):
-
amir ahmadi چه انتظارا داری ازش آخه
این برنامه کن نیست ببین کی گفتمنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 اره بابا
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 چقد که تحفن
با من اینجوری حرف نزن من فردا شام و ناهار ندارم):
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 خب منم فردا شاید بمیرم...
-
maryam111 سالگرد ناظم شدنتونو انشاله جشن میگیریم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi ان شاء الله