هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ابوالفضل ریسی من همون روز که داشتم اسم کتاب ها رو میگفتم دیدم چاپ 1400 اومده یعنی امسال چاپش کردن و آپدیت شده دیگه
https://www.gajmarket.com/کتاب-زیست-شناسی-جامع-کنکور-تجربی-سری-آزمون-پلاس@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ابوالفضل ریسی من همون روز که داشتم اسم کتاب ها رو میگفتم دیدم چاپ 1400 اومده یعنی امسال چاپش کردن و آپدیت شده دیگه
https://www.gajmarket.com/کتاب-زیست-شناسی-جامع-کنکور-تجربی-سری-آزمون-پلاسنیم نگاهش رو که ببینید آخرین صفحه حذفیات کنکور ۱۴۰۰ داره یعنی هنوز ویژه ۱۴۰۰ هست
تو فصل ۱ دهمم سوالی از بخش های جدید من ندیدم
اینا دلیل خوبی نیستن واسه اینکه چاپ مخصوص ۱۴۰۰ باشه -
@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
https://www.gajmarket.com/کتاب-زیست-شناسی-جامع-کنکور-تجربی-سری-آزمون-پلاسنیم نگاهش رو که ببینید آخرین صفحه حذفیات کنکور ۱۴۰۰ داره یعنی هنوز ویژه ۱۴۰۰ هست
اینا دلیل خوبی نیستن واسه اینکه چاپ مخصوص ۱۴۰۰ باشهابوالفضل ریسی عجب من به همین سال چاپش دقت کردم فایل نیم نگاهش اصلا لود نمیشه :|
آخه اون روز هم میکروطلایی چند تا درس داشتم میدیدم سال چاپشون 1400 بود ولی خب عین همین تو نیم نگاه سال چاپ هنوز 99 بود
پس همون بهتره فعلا دست نگهدار -
ابوالفضل ریسی
اره شاییدممنون
-
@mitra-ism-rahmani میره دوساعت
-
ابوالفضل ریسی عجب من به همین سال چاپش دقت کردم فایل نیم نگاهش اصلا لود نمیشه :|
آخه اون روز هم میکروطلایی چند تا درس داشتم میدیدم سال چاپشون 1400 بود ولی خب عین همین تو نیم نگاه سال چاپ هنوز 99 بود
پس همون بهتره فعلا دست نگهدار@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پس همون بهتره فعلا دست نگهدارتا مهر صبر کنم بهتره
خیلی ممنونم -
اینا دلیل خوبی نیستن واسه اینکه چاپ مخصوص ۱۴۰۰ باشهابوالفضل ریسی داداش برای شیمی وو فیزیک و زیست ویرایش کردن راه ابریشم ببرای کنکوور 1401 ایا
-
ابوالفضل ریسی
اره شاییدممنون
@سجاد-ذوالفقاری خواهش میکنم
-
ابوالفضل ریسی داداش برای شیمی وو فیزیک و زیست ویرایش کردن راه ابریشم ببرای کنکوور 1401 ایا
moohamad bahrami فعلا که کم کم آپدیت میکنن
-
moohamad bahrami فعلا که کم کم آپدیت میکنن
ابوالفضل ریسی بنظرت ک کی تمووم میشه مثلا زیست دهم باید وویرایش شه فیزیک حذف شه شیمی هم
-
ابوالفضل ریسی بنظرت ک کی تمووم میشه مثلا زیست دهم باید وویرایش شه فیزیک حذف شه شیمی هم
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جزوات نهایی رو گفتن مهر منتشر میشه
-
پس همون بهتره فعلا دست نگهدارتا مهر صبر کنم بهتره
خیلی ممنونمابوالفضل ریسی خواهش میشه
اینم دیدگاه یکی تو سایت چی بخونم بود بازم تحقیق بکن ان شالله کتاب مفیدی باشه
-
ابوالفضل ریسی خواهش میشه
اینم دیدگاه یکی تو سایت چی بخونم بود بازم تحقیق بکن ان شالله کتاب مفیدی باشه
@نگین-محمدیان بازم تشکر میشه
-
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جزوات نهایی رو گفتن مهر منتشر میشه
ابوالفضل ریسی ا ینی اوایل مهر فیلم ها ویرایششوون تموم میشه وو جزوات هم
-
@نگین-محمدیان بازم تشکر میشه
-
ابوالفضل ریسی ا ینی اوایل مهر فیلم ها ویرایششوون تموم میشه وو جزوات هم
moohamad bahrami فیلم رو نمیدونم ولی جزوه رو اینطور گفتن
-
moohamad bahrami فیلم رو نمیدونم ولی جزوه رو اینطور گفتن
ابوالفضل ریسی یکم دیر میشه خداکنه اخر شهریور بزارن
-
ابوالفضل ریسی یکم دیر میشه خداکنه اخر شهریور بزارن