هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها همه مثل خواهر و برادرام هستید ببخشید وگر امشب حرفی زدم که ناراحت شدید از همه عذر خواهی میکنم من به هیچ شخص خاصی بی احترامی نکردم امید وارم اگر کسی از حرفای من منطور بدی متوجه شد منو ببخشه
-
amir ahmadi بعضیا نمیرن بعضیا میرن ، من خودم امسال هنوز نرفتم چون اوضاع خیلی خرابه و از تلویزیون و فضای مجازی میبینم
کسی که هم داره میره ، باید رعایت کنه ، وقتی رعایت بشه چطوری کرونا میخواد منتقل بشه؟
برگزاری مراسم هم ارادتی که مردم به امام حسین دارن... و دعا میکنیم ان شاالله هیچ اتفاقی نیوفته.mohammadhosien mazaheri من از ته دلم ارزو میکنم هیچ کس هیچ جای دنیا با هر عقیده ای حداقل بخاطر کرونا فوت نکنه و به بستر بیماری نره
از شما هم بی نهایت تشکر میکنم که عزاداریتو داری درست برگزار میکنی.
اما میدونیم رعایت نمیشه متاسفانه.پس چه بهتر بود هم مراسمات مثل حرکت قشنگ شما برگزار میشد هم تمامی شهر ها مخصوصا شهرهای شمالی به مدت دو هفته بسته میشدن و فقط سفر های ضروری و اورژانسی انجام میشد تا حداقل تو این اوضاعی که به هزار و یک دلیل ممکنه فوت کنیم ... اون یک دلیل که کرونا هست نباشش... -
@sania-andiravan تنگی نفس
-
@kosar-mortazavi آره بعضی بیمارستانا سنترال کرونا هستن
ولی تو همین بیمارستانی که ما کار میکنیم ممکنه یه مریضی باشه کرونا داشته باشه و ما ندونیم/: -
amir ahmadi
خودتم یه سر بزن@saghi-mortazavi واقعا دارم حس میکنم لایق عشق من شدن هستی
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi
دست منمحالا هی دو کیلو کرم مرطوب کننده بزن
من یه هفته بعد سیزده بدر
البته بگم ایام عید جایی نرفتم
نه بابا همون یه بارش کافی بود زد نابودم کردای بابا...
تنها راهی که به ذهن آدم میرسه اینه که در باز بود... باد زد کرونا اومد تو.... -
amir ahmadi بخدا اگه تو کربلا آب و غذا نبود اینجا اکسیژنم نیست...
درک و فهم ما فقط تا عقایدمون ختم میده
اینجا تصمیم با خود افراده که مردم حماسه آفرینند یا خائن
بستگی داره جز کودوم افراد باشی
همینه که فقط امام حسینو تو هیئتا میبینیم
همینه که اگه تو هیئتا دعا کنی اونوقت قبوله@narjes-hashemi دست رو مای هرت نزار...میدونی دلم پره
-
@sania-andiravan
شکلاتا
-
جناب احمدی
-
@saghi-mortazavi
-
mohammadhosien mazaheri من از ته دلم ارزو میکنم هیچ کس هیچ جای دنیا با هر عقیده ای حداقل بخاطر کرونا فوت نکنه و به بستر بیماری نره
از شما هم بی نهایت تشکر میکنم که عزاداریتو داری درست برگزار میکنی.
اما میدونیم رعایت نمیشه متاسفانه.پس چه بهتر بود هم مراسمات مثل حرکت قشنگ شما برگزار میشد هم تمامی شهر ها مخصوصا شهرهای شمالی به مدت دو هفته بسته میشدن و فقط سفر های ضروری و اورژانسی انجام میشد تا حداقل تو این اوضاعی که به هزار و یک دلیل ممکنه فوت کنیم ... اون یک دلیل که کرونا هست نباشش...amir ahmadi بله ان شاالله به حق امام حسین (ع) آمار ها بیاد پایین و هر روز نبینیم کلی هموطنمون دارن از بین میرن..
-
@sania-andiravan
شکلاتا
-
amir ahmadi
عهدایورت کن دایی خوش بگذرون زندگی زود می گذره
@sania-andiravan الان دایورته...دایورت نبود که
-
@sania-andiravan خو پس از ما نیستی
-
میگم اگه کرونای دلتا رو بگیریم، و جوابش مثبت بود
اونوقت یعنی کرونامون دوتا ریشه داره؟ -
@سجاد-ذوالفقاری شب بخیر دایی جان
-
ایح ایح ایح
چقددددددد لوس -
اونوقت یعنی کرونامون دوتا ریشه داره؟@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونوقت یعنی کرونامون دوتا ریشه داره؟هیچی به اندازه این حالمو یه دفعه عوض نکرد دمت گرم
-
amir ahmadi دیگه هرچی رو ندونم مراکز درمانی اینجا رو خوب بلدم
بعدم یکم اونورتر یه نگاه بنداز
گفتم بحث عوض شهبچه ها میدونن این جمله معروف منه
maryam111 اِ
مراکز روان درمانی