هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نه فک نکنم
-
چرا هیچ عکس دیگه ای ازش نیست...
مگه میشه اخهamir ahmadi
چرا احساس خوبی ندارم -
"پی اس جی و چلسی و منچستر ها طوری تیم بستن که از الان خیالم راحته استرس سی ال رو نداریم
#نولانی"
-
"پی اس جی و چلسی و منچستر ها طوری تیم بستن که از الان خیالم راحته استرس سی ال رو نداریم
#نولانی"
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
#نولانی"
کار به قدرت سیتی ندارما
ولی کیبوردم بعد منچستر ، یونایتد رو پیشنهاد داد -
Zahra Esmaeili سلااام
من شرکت کرده بودم تو چالش 20 حقیقت منتها بدلیل اینکه حاوی محتوای 14+ (مثبت 14 سال) بود به دستور کارگروه مصادیق مجرمانه پاکش کردن
همون ک نوشته بودم:
1-مامانم گفتع به من دس تو مماخم نکنم.. و ادامشAmirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zahra Esmaeili سلااام
من شرکت کرده بودم تو چالش 20 حقیقت منتها بدلیل اینکه حاوی محتوای 14+ (مثبت 14 سال) بود به دستور کارگروه مصادیق مجرمانه پاکش کردن
همون ک نوشته بودم:
1-مامانم گفتع به من دس تو مماخم نکنم.. و ادامشعههه خب طوری میگفتی ک مثبت ۱۴ سال نباشه
حالا اگ خواسین دوباره شرکت کنین ک مثبت ۱۴ سال نباشه
من نفهمیدم منطور جمله رو
️همون ک مامانم گفته یعنی چی؟
-
Zahra Esmaeili سلاااااممممم خوبی؟؟
نه من شرکت نکردم
راستش نمیدونم چی باید بنویسمatena abolhasani سلااام تو خوبی؟
باشه اشکال نداره اذیتت نمیکنم -
amir ahmadi
چرا احساس خوبی ندارم -
فکر کن ...
-
چقدر باید شعور داشته باشه که شافل دوتا سوگند پشت سر همدیگه پلی کنه
-
عاشورا این روزا داره تکرار میشه هرروز بدتر از دیروز
این ور میدون کسایی وایسادن که یهو پدر و مادراشونو،بچه هاشونو، همسرشونو ،خواهر برادراشونو از دست میدن ولی زینبی پیششون نیست که دلداریشون بده هرجا نگاه میندازن پرچم سیاه و آه و ناله میبینن کی دیگ دلداری بده کی دیگ بیاد ارومشون کنه کسی نمونده ....
اون ور میدونم کسایی وایسادن که مثل شمر داد نمیزنن آی حسین ما علی اصغرتو علی اکبرتو رقیتو سکینتو ابلفظلتو ازت گرفتیم تو ام میکشیم نه اینا وایسادن نگاه میکنن ذره ذره اب شدنمونو داد نمیزن بگن ما داریم میکشیمتون فقط نگاه همین کاش شمر بودن حداقل میفهمیدیم کدوم شمره کدوم یزید کدوم به فکره کدوم به فکر نیست -
صبا
-
@kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
کوثر بنویس...
دل منم نوشتن میخواد... ولی شارژ گوشیم داره تموم میشه...
امروز بنویس