هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
amir ahmadireplied to maryam111 on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
میخوایم باور کنن همه -
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi شروع کن
-
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
حافظتو دوس دارم -
amir ahmadireplied to maryam111 on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 خسته نباشی نمک
-
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ سرچ کردم بابل...به اولین بابل مراجعه کردم
عکس صفحه رو نگاه کردم
اومدم تایپ کردم
هنوز دوسش داری؟ -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi سلامت باشی
دو دیقه اومدم بخندما از سر شبی -
amir ahmadireplied to maryam111 on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 راحت باش
-
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ جواب سوال رو بده
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi کوفت دیگه ذوقم کور شداییش
-
amir ahmadireplied to maryam111 on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 وووششش
-
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
ول کن حوصله ندارم -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi خب حالا
یادم نیار -
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ منم ندارمامشب هیچی برا فکر کردن نداریم
ولی خوشبین باشی یجوری -
amir ahmadireplied to maryam111 on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 باش
-
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
دقیقا
احساس پوچی دارم
اره کلا خوبه -
تو از شیراز و من از بلخ میایم...
-
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ متوجه نشدیموشک آبی
-
نت شما هم این یکی دو روز خیلی ضعیف شده؟
دیگه داره مغزم میسوزه
26119/1000113