هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111
سلام
خواستم بپرسم ایا قوانین برای همه یکیه؟
من ی مدت جیمیل رو اکانتم ب مشکل برخورده بود و بعد از چند روز ک دیدم درست نمیشه تیکت زدم و با مشورت گرفتن ی اکانت زدم تا موقعی ک این درست بشه یا اگرم نشد با همون ادامه بدم
ولی بخاطر گذاشتن یpdf ک حذفیات کنکور 1401 برای فارغ التحصیلا بود من رو اخراج زدین من باز تیکت زدم و گفتن حتی لینک هم اخراج نمیزنن و فقط پست پاک میشه
در ضمن اون pdf هم هیچ لینکی نداشت و فقط منبعشو توش ذکر کرده بود بعد بخاطر ذکر منبع اخراج زدین
و شایدم چون اکانت تازه وارد بود اخراج زدین
من هماهنگ کرده بودم
ولی یادتون باشه اکانت هرچی هم تازه وارد باشه ی دانش اموزه ک اخراج بی مورد براش زجر اوره همچنین برا شما ، اگر تامل کنید
واقعا حرفی ندارم دیگ بگم
ولی قبل از انجام ی سری کاراتون ب منطقی بودن یا نبودنش فک کنید و اگ نمیتونید اینکارو کنید پس هیچ کاری انجام ندید@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
سلام
من ی مدت جیمیل رو اکانتم ب مشکل برخورده بود و بعد از چند روز ک دیدم درست نمیشه تیکت زدم و با مشورت گرفتن ی اکانت زدم تا موقعی ک این درست بشه یا اگرم نشد با همون ادامه بدم
ولی بخاطر گذاشتن یpdf ک حذفیات کنکور 1401 برای فارغ التحصیلا بود من رو اخراج زدین من باز تیکت زدم و گفتن حتی لینک هم اخراج نمیزنن و فقط پست پاک میشه
در ضمن اون pdf هم هیچ لینکی نداشت و فقط منبعشو توش ذکر کرده بود بعد بخاطر ذکر منبع اخراج زدین
من هماهنگ کرده بودم
ولی یادتون باشه اکانت هرچی هم تازه وارد باشه ی دانش اموزه ک اخراج بی مورد براش زجر اوره همچنین برا شما ، اگر تامل کنید
واقعا حرفی ندارم دیگ بگم
ولی قبل از انجام ی سری کاراتون ب منطقی بودن یا نبودنش فک کنید و اگ نمیتونید اینکارو کنید پس هیچ کاری انجام ندید@ناظم @M-an
-
maryam111 جدی میگم
واسه سلامتی خودت میگم
-
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام دوستان خوبید؟ وقت تون بخیر
ببخشید تاپیکی سراغ دارید که فیزیک آقا کازرانیان و آقا طلوعی رو مقایسه کرده باشه؟اگر می شناسید میشه لینک رو برام بفرستید؟ ممنونم
چون میخوام تهیه کنم ولی گیج شدم کدوم دبیر رو انتخاب کنم... -
maryam111 جدی میگم
واسه سلامتی خودت میگم
@infinitie-a مرسی که به فکر منی واقعا
-
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام دوستان خوبید؟ وقت تون بخیر
ببخشید تاپیکی سراغ دارید که فیزیک آقا کازرانیان و آقا طلوعی رو مقایسه کرده باشه؟اگر می شناسید میشه لینک رو برام بفرستید؟ ممنونم
چون میخوام تهیه کنم ولی گیج شدم کدوم دبیر رو انتخاب کنم...@sania-andiravan سلام چندتا تاپیک رو خودم شاخه زدم که بودن تو دسته انتخاب منبع هست
احتمالا سرچ کنی بیاد -
maryam111 قابلی نداره
-
maryam111
سلام
من هماهنگ کرده بودم
واقعا حرفی ندارم دیگ بگم
ولی قبل از انجام ی سری کاراتون ب منطقی بودن یا نبودنش فک کنید و اگ نمیتونید اینکارو کنید پس هیچ کاری انجام ندید@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
سلام
من هماهنگ کرده بودم
واقعا حرفی ندارم دیگ بگم
ولی قبل از انجام ی سری کاراتون ب منطقی بودن یا نبودنش فک کنید و اگ نمیتونید اینکارو کنید پس هیچ کاری انجام ندیدسلام دوست عزیز. ما در آلاخونه کلی عضو جدید داریم و تا به حال هیچکدوم به خاطر جدید بودنشون اخراج نشدن! کلی پستِ لینکدار داریم که فرستنده هاشون اخراج نشدن و فقط پستی که خلاف قوانین آلاخونه بوده حذف شده. شما هم که مشکل ایمیلتون حل شد و تونستید وارد آلاخونه بشید خداروشکر.
-
@sania-andiravan سلام چندتا تاپیک رو خودم شاخه زدم که بودن تو دسته انتخاب منبع هست
احتمالا سرچ کنی بیاد -
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
سلام
من هماهنگ کرده بودم
واقعا حرفی ندارم دیگ بگم
ولی قبل از انجام ی سری کاراتون ب منطقی بودن یا نبودنش فک کنید و اگ نمیتونید اینکارو کنید پس هیچ کاری انجام ندیدسلام دوست عزیز. ما در آلاخونه کلی عضو جدید داریم و تا به حال هیچکدوم به خاطر جدید بودنشون اخراج نشدن! کلی پستِ لینکدار داریم که فرستنده هاشون اخراج نشدن و فقط پستی که خلاف قوانین آلاخونه بوده حذف شده. شما هم که مشکل ایمیلتون حل شد و تونستید وارد آلاخونه بشید خداروشکر.
monirs در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
سلام
من هماهنگ کرده بودم
واقعا حرفی ندارم دیگ بگم
بله درست میفرمایید
معمولا وقتی اخراج زده میشه دلیل هم نوشته میشه فقط میخواستم دلیلشو بدونم
هرچی بود گذشت دیگ از شماهم ممنون -
%(#0425ff)[سلام]
%(#0425ff)[هیچ وقت فکر نمیکردم یه روز نوبت منم بشه خب ولی مجبورم واسه یه مدت نباشم]
%(#0425ff)[دوستایی که حدود یه سال تو انجمن پیدا کردم و همیشه مدیون کمک هاشون هستم و خیلی خوشحالم که دوستانی به این خوبی پیدا کردم]
moohamad bahrami
@haniehno
masood khadmloo
Amirreza Vafaei Moghadam
marziyeh fallah
@Saghi-Mortazavi
shayan jafari
@ida-shateri
@kosar-mortazavi
SJY
@Infinitie-A
@kosar-mottaghi
@mohsen-sari
sallar savadkoohi
_Sajjad_
@Ermia-Mirzakhani
Amin Rm
@danial-hosseiny
parisa khany
سارا M 0
r sh
@sania-Andiravan
@hamed-shakouri
@سجاد-ذوالفقاری
@نگین-محمدیان
chichak am
محمد مودب
0-0ftm
Abolfazl Sattari
Hhh Hh
مهشید حسن زاده 0
@dr-rashidi
@dr-aryan
@dr-mahh
zeinab dehghani
Abolfazl Mousavi
%(#0425ff)[و هر دوست عزیزی که تو لیست بالا ننوشتم]
@دانش-آموزان-آلاء
%(#ff25ff)[و اما بزرگترای انجمن که بینهایت ازشون یاد گرفتم]
%(#ff25ff)[هیچ وقت کمک هاتون رو فراموش نمیکنم و تا همیشه مدیونتون هستم]
sohrab %(#ff25ff)[تاج سر آلایی ها]
@M-an %(#ff25ff)[همیشه در کنار بچه ها]
z Gheibi %(#ff25ff)[بهترین همیار انجمن که همیشه همراهمون بود]
romisa %(#ff25ff)[بهترین مشاور انجمن]
maryam111 %(#ff25ff)[ناظم همیشه در صحنه که همیشه کمک میکنه]
Arshia Yazdian %(#ff25ff)[پاسخگو ترین مسئول راه ابریشم]
%(#ff25ff)[خیلی بابت راه ابریشم بهتون زحمت دادیم]
%(#ff25ff)[این آخر کاری اگر حرفی زدم که ناراحتتون کرده خیلی خیلی معذرت میخوام]
amirh_hmyf %(#ff25ff)[و] @amir-bernousi %(#ff25ff)[از قدیمیهای انجمن که خیلی ازشون کمک گرفتم]
%(#0f8906)[اگر یه موقع بحثی بوده که کسی ناراحت شده یا حرفی زدم که کسی ناراحت شده و یا هر موضوع دیگری امیدوارم حلال کنید]
%(#0f8906)[خداحافظی من یه سال اعتبار داره]
%(#0f8906)[بعد از یه سال اگر عمری بود حتما برمیگردم و مجبورید دوباره تحملم کنید]
%(#0f8906)[واسم دعا کنید که با دست پر برگردم]
%(#0f8906)[سعی کردم در حد توانم تو انجمن مفید باشم نمیدونم چقدر موفق بودم]
%(#0f8906)[امیدوارم وقتی برگشتم انجمن خیلی تغییر نکرده باشه و دوستانم از انجمن نرفته باشن]
%(#ff5e00)[سه تا وصیت هم دارم]
%(#ff5e00)[کنکوری ها با تمام توان درس بخونن که بعدا حسرت نخورن]
%(#ff5e00)[پشت کنکوری ها امیدشون رو از دست ندن و خودشون رو دست کم نگیرن]
%(#ff5e00)[دوستانی که امسال قبول شدن خیلی مبارکتون باشه ولی در حد توانتون به بقیه دوستان کمک کنید]
%(#019f8a)[امیدوارم واسه این حجم تگ کردن اخراج نشم]
کار مهمی باهام داشتید تا امشب هستم
%(#b22606)[هرچند خیلی سخته ولی]
%(#b22606)[خداحافظ...]ابوالفضل ریسی سلام ان شالله همیشه موفق باشی
-
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
parisa khany وویییییی مرسی که
بقول یه بنده خدایی لذتی که در نذری هست درکادوی ولنتاین نیستخواهش
واقعا نذری ها اصلا مزه متفاوتی دارندمهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
parisa khany توکوجاااییییی بوگو بیام اونجا محرما خونه اجاره کنم
اجاره چیه محرم بیا مهمانم باشparisa khany آخجوون مهمونی
-
اینکه یه فایل تا۹۶درصد استخراج بشه بعد کلابپره اگه عذاب الهی نیست پس چیه
-
اینکه یه فایل تا۹۶درصد استخراج بشه بعد کلابپره اگه عذاب الهی نیست پس چیه
مهشید حسن زاده 0 بدتر اگه 4 تافایل قبلشم استخراج شده باشه و این اخرین فایل باشه
-
@دختر-بهار سلام امیدوارم حالتون عالی باشه ببخشید منشنتون میکنم
می خواستم ببینم آیا از امتحانات نوبت اول و دوم زیست برگه خامش رو دارید یعنی روی سوالات رو؟ اگع داشته باشید ممنون میشم بفرستید برا تغییر رشته دنبال نمونه سوالم
متشکر ازتونpouya hosein pour منم ریاضی بودم و منم می خوام تغییر رشته بدم فکر کنم گوگل سوالای خوبی داشته باشه و دبیر زیست مدرسه بهم گفته که با کتاب ماجراهای من و درسام پیش برم و منم با اون میخونم و بنظرم خیلی کتاب خوبیه نمی دونم شما با چی پیش میرین:)
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot کدوم زینب تبریزیه؟
شایعه شده دهقانی اونوری باشه ک خب من بعید میدونم
-
این پست پاک شده!
-
zeinab dehghani سلام زینب دوشیزه خوبید؟
از این همینطوریا
چه خبر؟
عاغا این خیلی منم@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani سلام زینب دوشیزه خوبید؟