هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه دفترچه خوشگل گرفتم که برنامه بنویسم توش و به خاطر گوگولی بودنش انگیزم بیشتر شه
حالا دلم نمیاد توش چیزی بنویسم -
یه دفترچه خوشگل گرفتم که برنامه بنویسم توش و به خاطر گوگولی بودنش انگیزم بیشتر شه
حالا دلم نمیاد توش چیزی بنویسمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
منم ازین دفترا دارم دلم نمیاد چیزی توش بنویسم
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بالاییمون جوری اثاثشو جابجا میکنه هر لحظه حس میکنم میخواد سقف بیاد پایین
بعد به فکر اینم اگه اینطوری شد ماسکم دم دست باشه :|
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بد ترین عذاب دنیا اینه که وسط درس بلند میشیی
الان از صب تا الان 2 ساعت مفیدد
این انصاف نیست
-
@masoumeh-shokrollahi
منم ازین دفترا دارم دلم نمیاد چیزی توش بنویسم
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh گنا دارن توش چیزی بنویسیم احساس میکنم بش ظلم میکنم
-
zahra movahedizadeh گنا دارن توش چیزی بنویسیم احساس میکنم بش ظلم میکنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
آره ولی من دوصفحشو نوشتم پشیمون شدم
-
@masoumeh-shokrollahi
آره ولی من دوصفحشو نوشتم پشیمون شدم
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شدهzahra movahedizadeh ولی من باید با دلم کنار بیام دیگ
-
zahra movahedizadeh ولی من باید با دلم کنار بیام دیگ
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
آره
روزی که دفترو برام آوردن بابام بم گف دفتر نقاشی سفارش دادی؟
در این حد بچه گونس
ولی میدونم نصفشو بنویسم بقیشو ول میکنم اون وقت دفتر نازنینم حیف میشه -
@masoumeh-shokrollahi
آره
روزی که دفترو برام آوردن بابام بم گف دفتر نقاشی سفارش دادی؟
در این حد بچه گونس
ولی میدونم نصفشو بنویسم بقیشو ول میکنم اون وقت دفتر نازنینم حیف میشهنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh
خب به نظرم تو با دلت کنار نیا
-
zahra movahedizadeh
خب به نظرم تو با دلت کنار نیا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
آرع.
همینجوری آک نگهش میدارم برا آیندگان -
سروش قادری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
...نشستهام به در نگاه میکنم
دریچه آه میکشد
تو از کدام راه میرسی؟..از اینا میخوام
Amirreza Vafaei Moghadamالمپیادیانوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه قدر احساس بیکاری میکنم:////
-
المپیادیانوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
حالم داغونه
پدر بهتربن دوستم ک یه آدم خیلی برجسته علمی کشور هم هستش و خیلیییمممم مهربون و اصن بی نظیر هستش بدجوری حالش وخیم هستش و به زور نفس میکشه ( کرونا داشت اما علائمی نداشت و واکسن زدن برا همینم... )
ان شاء الله خدا به حق همین شب های عزیز همه مریضا رو شفا بده و ایشون رو هم شفاش بده...
دارم دیوونه میشم امیدوارم زودتر خوبشه اصن آروم و قرار ندارم
-
حالم داغونه
پدر بهتربن دوستم ک یه آدم خیلی برجسته علمی کشور هم هستش و خیلیییمممم مهربون و اصن بی نظیر هستش بدجوری حالش وخیم هستش و به زور نفس میکشه ( کرونا داشت اما علائمی نداشت و واکسن زدن برا همینم... )
ان شاء الله خدا به حق همین شب های عزیز همه مریضا رو شفا بده و ایشون رو هم شفاش بده...
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam خدا شفاشون بده ایشالا
-
@masoumeh-shokrollahi
آرع.
همینجوری آک نگهش میدارم برا آیندگاننوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh باشد تا ایندگان فیضی برند
-
حالم داغونه
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخدا شفاشون بده انشاالله
-
حالم داغونه
Amirreza Vafaei Moghadam خدا شفاش بده انشالله
به امید خدا زود خوب میشه -
حالم داغونه
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالم داغونه
برای ایشون و همه بندگان خدا که دچار کرونا شدن از خدا سلامتی میخواهیم...
ان شاء الله
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کرونا
لعنت بهت....