هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
نمیدونم چه امشب کرمم گرفته میخوام برم رو مخ دایی   
- 
  تصحیح شد آقا تصحیح شد آقا
- 
دایی زور نزن، حرفتو اگه مردی بگو   
- 
من از اونجا که خیلی آدم عرفانی ایی هستم، اون دنیا بال در میارم، و هیچوقت سقوط نمیکنم    @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من از اونجا که خیلی آدم عرفانی ایی هستم، اون دنیا بال در میارم، و هیچوقت سقوط نمیکنم    کی گفته آدمی که بخوای عرفانی باشی؟ 
 نه کی گفته تو آدمی؟؟؟
 البته ببخشید عرفایی 
- 
@دختر-بهار خیلی ممنون 
 متاسفانه این مدت همش خبرای بد میشنویم آخرین خبر خوشی که شنیدم رو به زور یادم میاد به امید روزای بهتر@first بنظر من همین که خبر بد نیاد روز خوب و بهتریه نسبت به اون روزای بد:) 
 یه مدت خوش بودیم خوشی زد ور دلمون 
- 
حس میکنم دارم بچه قلدر محل رو سر به سر میزارم   
 الان یهو یه چی میگه، بعد همه جارو سکوت فرا میگیره احتمالا   
- 
@narjes-hashemi بَه خانم هاشمی مَمَرضا هم گوش میدن  amir ahmadi هاشمی   
 هوووم همون آدمیم که از سنتی و شجریان میپرم برا شایع:// همون آدمیم که از سنتی و شجریان میپرم برا شایع://
- 
0-0ftm درتی کالچر:||   
- 
amir ahmadi هاشمی   
 هوووم همون آدمیم که از سنتی و شجریان میپرم برا شایع:// همون آدمیم که از سنتی و شجریان میپرم برا شایع://@narjes-hashemi خانم هاشمی حتما از شایع هم بی علی بی غم؟    
- 
0-0ftm درتی کالچر:||   
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من از اونجا که خیلی آدم عرفانی ایی هستم، اون دنیا بال در میارم، و هیچوقت سقوط نمیکنم    کی گفته آدمی که بخوای عرفانی باشی؟ 
 نه کی گفته تو آدمی؟؟؟
 البته ببخشید عرفایی amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من از اونجا که خیلی آدم عرفانی ایی هستم، اون دنیا بال در میارم، و هیچوقت سقوط نمیکنم    کی گفته آدمی که بخوای عرفانی باشی؟ 
 نه کی گفته تو آدمی؟؟؟چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است...   
- 
- 
M Tg کانال رو برات بفرستم moohamad bahrami کجا 
- 
@narjes-hashemi خانم هاشمی حتما از شایع هم بی علی بی غم؟    amir ahmadi نمیشناسم 
- 
amir ahmadi نمیشناسم @narjes-hashemi برای مزاح بود  
- 
moohamad bahrami کجا M Tg سلام  
- 
M Tg سلام  
- 
@narjes-hashemi برای مزاح بود  amir ahmadi هوم 

|
 |

شعردانه
شعردانه