هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فقط یه بار میتونستم توضیح بدم😂
-
@mitra-ism-rahmani بد شد ولی نه خیلی...
اگر ۱۰۰ رو بدترین حالت قرار بدیم و ۰ رو بهترین حالت میشه گفت ۷۰ بود...هوا رفت تو حالت کما که در بدترین حالت ۱۱ماه طول میکشه و بعد ۱۱ماه یا دستگاه رو جدا میکنن یا هوا پاک میشه و تلاش میکنه برا رنگین کمونی شدن...شاید بعد ۱۱ماه درجا رنگین کمونی شد...
متوجه شدی دایی؟😂amir ahmadi متوجه شدم
نه جدی گرفتم تا حدودی هم نفهمیدم ولی امیدوارم شرایط به بهترین شکل ممکن پیش بره :sparkles: :speak-no-evil_monkey: :see-no-evil_monkey: -
mriaw علیک سیلاااام
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا هیچی از سر و ته ش نفهمیدم :/
اینو سوال فاطمه منظورم بود :face_with_tears_of_joy:من میگم هیچ ازش نفهمیدم منشنم میکنین چرا :crying_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
amir ahmadi متوجه شدم
نه جدی گرفتم تا حدودی هم نفهمیدم ولی امیدوارم شرایط به بهترین شکل ممکن پیش بره :sparkles: :speak-no-evil_monkey: :see-no-evil_monkey:@mitra-ism-rahmani مرسی خیلی مرسی دایی👊دمتگرم
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا هیچی از سر و ته ش نفهمیدم :/
اینو سوال فاطمه منظورم بود :face_with_tears_of_joy:من میگم هیچ ازش نفهمیدم منشنم میکنین چرا :crying_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@mitra-ism-rahmani مرسی خیلی مرسی دایی👊دمتگرم
amir ahmadi خواهش :grinning_face_with_smiling_eyes: :hand_with_fingers_splayed:
-
0-0ftm نه ببین گفته میخوایم ایزوتوپ هایی را بیابیم که جرم مولی شون متفاوته اینجارا فهمیدم اون قسمت آخرشو نمیفهمم
کلا فرمول برا چیه ؟ -_- -
0-0ftm نه ببین گفته میخوایم ایزوتوپ هایی را بیابیم که جرم مولی شون متفاوته اینجارا فهمیدم اون قسمت آخرشو نمیفهمم
کلا فرمول برا چیه ؟ -_-