هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sarah Ghanaatiyan الهییی
رفیق منم 80 درصد ریه باباش درگیره و icu هستشرفیق من خودشم کرونا دارع 30 درصد ریه هاش درگیره آسم شدید هم داره... همین چن ماه قبل عمل قلب باز هم داشت چون آریتمی داره و تنگی دریچه آئورت هم داره... و...
بیچاره... رفیق من بهمن ماهی هستش️
مامانشم مریض شد
️
️
خانوادگی...
️
️
Amirreza Vafaei Moghadam پففف خدا رحم کنه
-
اصلا مهم نیست چه منظوری گرفتی
من عمیقا مسخرت کردم
گیراییت پایینه -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi
نمیشد بگم بفرمایید بیرون از خونه
یا ....خودشون میدونستن کرونا دارن؟
-
@kosar-mortazavi نه
ینی خونه ما ک بودن فهمیدن و خب قشنگ متوجه شدم همون اولش
واکسن زدن و چون قبلش یکم در گیر بودن و نمیدونستن حالشون بد شده0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi نه
واکسن زدن و چون قبلش یکم در گیر بودن و نمیدونستن حالشون بد شدهآهان، بندگان خدا نمیدونستن کرونا دارن واکسن زدن..
️
-
میگه که
آنچه میگویم به قدر فهم توست
مُردم اندر حسرت فهم دُرست- به قول زینب
مولانایِ جان...
- به قول زینب
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi نه
واکسن زدن و چون قبلش یکم در گیر بودن و نمیدونستن حالشون بد شدهآهان، بندگان خدا نمیدونستن کرونا دارن واکسن زدن..
️
-
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sarah Ghanaatiyan الهییی
رفیق منم 80 درصد ریه باباش درگیره و icu هستشرفیق من خودشم مریضه آسم شدید هم داره
همین چن ماه قبل عمل قلب باز هم داشت چون آریتمی داره و تنگی دریچه آئورت هم داره... و...بنده خدا بیماری زمینه ای داره، الان بهتر شده؟
من زبونم بند اومده...@kosar-mortazavi ن بدتره... باباشم ک icu هستش دوست بیچاره من همش داره زار میزنه ن تنها مریض هستش فشار روحی هم روش هستش...
دیروز از شدت فشار افتاد کلن بیهوش شد آمبولانس اومد بردتش بیمارستان اونجا بهوش اومد...
دیشبم ک اومد خونه دوباره حالش بد شد یهو نفسش بند اومد رف اسپری خودشو زد اوکی شد
️
️
امروزم ک از ساعت 17 و نیم در دسترس نیستن
-
ای خدا
واقعا که فکر نمیکنی من دارم جدی میگم؟
دارم شوخی میکنم آقاحس میکنم دارین فکر میکنین با یه شل مغز طرفین
-
حالا دیگه
-
@kosar-mortazavi ن بدتره... باباشم ک icu هستش دوست بیچاره من همش داره زار میزنه ن تنها مریض هستش فشار روحی هم روش هستش...
دیروز از شدت فشار افتاد کلن بیهوش شد آمبولانس اومد بردتش بیمارستان اونجا بهوش اومد...
دیشبم ک اومد خونه دوباره حالش بد شد یهو نفسش بند اومد رف اسپری خودشو زد اوکی شد
️
️
امروزم ک از ساعت 17 و نیم در دسترس نیستن
@kosar-mortazavi ن بدتره... باباشم ک icu هستش دوست بیچاره من همش داره زار میزنه ن تنها مریض هستش فشار روحی هم روش هستش...
خیلی بهش فشار میاد، کرونا خودش بد مریضیه
فکر بیماری پدرشم...دیشبم ک اومد خونه دوباره حالش بد شد یهو نفسش بند اومد رف اسپری خودشو زد اوکی شد
️
️
امروزم ک از ساعت 17 در دسترس نیستن
بد به دلتون راه ندین، حتما داره استراحت میکنه
-
خیلی بهش فشار میاد، کرونا خودش بد مریضیه
فکر بیماری پدرشم...دیشبم ک اومد خونه دوباره حالش بد شد یهو نفسش بند اومد رف اسپری خودشو زد اوکی شد
️
️
امروزم ک از ساعت 17 در دسترس نیستن
بد به دلتون راه ندین، حتما داره استراحت میکنه
@kosar-mortazavi چشم...
اوهوم...
-
خدایی خیلی شعرای مولانا رو دوس دارم