هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg سلام حانیهه
چوطوریی دختر -
M Tg سلام حانیهه
چوطوریی دخترنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi سلام ممنون تو چطوری عزیزم
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg منم خوبم ممنون
🥰
-
M Tg منم خوبم ممنون
🥰
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi شکر
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آرزو میکنم
کتاب های خوب بخوانی
آهنگ های خوب گوش کنی
عطرهای خوب ببویی
با آدم های خوب حرف بزنی
و فراموش نکنی
که هیچ وقت دیر نیست
بودن چیزی که دوست داری باشی
۳۰مرداد ۱۴۰۰ -
از محاسبات توی شیمی متنفرم!!! چون عدد هاش خیلی تخیلی هستش حالم از اعدادش بهم میخوره... حالم داره از شیمی بهم میخوره بس ک اعدادش خوردی داره ساده نمیشه رند در نمیاد تقریب هم نمیشه زد نصفشونو اینقد ک نزدیکن!!!
الان مثلا طراح های فیزیک عدد رند میدن توی سردخونه خابیدن ک طراح های شیمی کنکور همه رو خوردی خوردی میدن!!
بعد اونوقت جالبه زمانش هم تخیلی هستش!
واقعا محاسبات بعضی سوالات اعصاب آدمو بهم میریزع!
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam پیله شیمی رو کامل دیدی؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam پیله شیمی رو کامل دیدی؟
المپیادیانوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده@first آره محاسباتمم سریعه... تست ها رو هم سریع میزنم اما بدجوری سردرد میگیرم بعد حل مثلن 10 تا 15 تا سوال
( البته چون الان مریضم بیشتر اینجوریه
)
بعدش دیگه رد میدم پرت میکنم کنار
بنده خدا ها میدونستن شیمی رو گذاشتن درس آخر کنکور ک تهش پاسخ برگ و سوالات رو ففط پرت کنی بری بیرون
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخه چقد باید وقتم طلف بشه
بس کنید دیگه
خوب درک کنید
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی کوچک بودم
فکر میکردم آدمها چقدر بزرگند و ترس برم میداشت...
بزرگ که شدم دیدم بعضی آدما چقدر کوچکند
و بیشتر ترسیدم
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساعت 5.35 بود رفتم تو رخت خواب به مامانم گفتم خواهرم تا 6 کلاسه نمیتونم برم سراغ درس (قبلش داشتم 1 ساعت قرابت میخوندم) و اونجا دراز کشیدم. ساعت 6.30 با تا تپش قلب و کلی استرس (خودمم نمیدونم چرا) از خواب پریدم
اعصابم به شدت داغونه میخوام یه لیوانی ظرفی چیزی به قدرت تمام بکوبنم زمین و بشکمنش تا اروم شم
-
@first آره محاسباتمم سریعه... تست ها رو هم سریع میزنم اما بدجوری سردرد میگیرم بعد حل مثلن 10 تا 15 تا سوال
( البته چون الان مریضم بیشتر اینجوریه
)
بعدش دیگه رد میدم پرت میکنم کنار
بنده خدا ها میدونستن شیمی رو گذاشتن درس آخر کنکور ک تهش پاسخ برگ و سوالات رو ففط پرت کنی بری بیرون
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
کار خوبی کردی که نگاش کردی روش های خوبی داره مخصوصا روش یکان هاش. برای سردرد هم زیاد نگران نباش همیشه اینطوری نمیمونی امیدوارم زودتر خوبشی
تصور کن وقتی که سر جلسه شیمی رو تموم میکنی مثل اینکه آخرین قطه پازل رو سر جاش میزاریپ.ن: تا حالا سردرد رو تجربه نکردم
-
Amirreza Vafaei Moghadam
کار خوبی کردی که نگاش کردی روش های خوبی داره مخصوصا روش یکان هاش. برای سردرد هم زیاد نگران نباش همیشه اینطوری نمیمونی امیدوارم زودتر خوبشی
تصور کن وقتی که سر جلسه شیمی رو تموم میکنی مثل اینکه آخرین قطه پازل رو سر جاش میزاریپ.ن: تا حالا سردرد رو تجربه نکردم
المپیادیانوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده@first
خللللمممم دیگه
ان شاء الله مراقب باشی و هیچ موقع هم سردرد تجربه نکنی
منم سردرد رو اصلا توی عمرم خیلی کم تجربه کردم
اما الان ک مریض شدم بدجوری سرم و گردنم و دستام و اینا درد میکنهفشار خون و همه چی بهم میریزع یهو
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
المپیادیانوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدههوف فشارم پایینه بازم
چیکار کنم خسته شدماین چن روز ( سه روز ) همش فشارم حوالی 105 تا 110 روی 55 تا 65 هستش و حدودا 15mmHg و گاها تا 20mmHg پایین تر هستش بنظر خودم
عادی هم نیس برام چون توی سر خودم خیلی احساس سبکی میکنم و رگامم درد میکنع مخصوصا رگ دستام و اون شاهرگ گردنم سمت چپ زیر گلو...
ولی بازم همینجوری نشستم پای درس و فقط هر دفعه بعد یه مدت موبایلم رو باز میکنم انجمن رو یه چک میکنم میرم
️
️ ایییی چرا اینجوریم
تنگی نفس هم ک... دیگه نگم...
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه جور عجیبی خسته ام..