هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@dr-aryan
واقعا
من دلم واس سرمای صبح که تا مغز استخونت یخ میکرد و بعد باید سر صف ورزش میکردیم تنگ شده -
یه مینی سریال خوب بگین!
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan
همینجا باید اعلام کنم تو این ماه این آخرین فیلمیه ک دیدم و دیگه قول میدم نبینم🥲یکی اینو نشانک بزنه
اره واقعا باید بتونی کنترلش کنی وگرنه ی جور اعتیاده ک ب درس لطمه میزنه -
قشنگ باشه و امتیاز بالا
اوناش مهم نیست دیگه -
@saghi-mortazavi من دلم برا لحظه هایی ک اون معاون .... ک زمستون داشت نم نم بارون میومد و داشتیم یخ میزدیم میومد میگفت هوا هوای بهشته تنگ شده
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi من دلم برا لحظه هایی ک اون معاون .... ک زمستون داشت نم نم بارون میومد و داشتیم یخ میزدیم میومد میگفت هوا هوای بهشته تنگ شده
میخواست خیلی مقاوم بار بیاین -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan
همینجا باید اعلام کنم تو این ماه این آخرین فیلمیه ک دیدم و دیگه قول میدم نبینم🥲یکی اینو نشانک بزنه
اره واقعا باید بتونی کنترلش کنی وگرنه ی جور اعتیاده ک ب درس لطمه میزنه -
سراغ نداری بعد میپرسی ژانر و کجایی؟!
-
0-0ftm اوه نایس
سریال ک خیلی ادمو درگیر میکنه اما همین سینمایی ها هم وقتی زیاد ببینی هرشب دلت میخواد یکی دیگ دان کنی://@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm اوه نایس
سریال ک خیلی ادمو درگیر میکنه اما همین سینمایی ها هم وقتی زیاد ببینی هرشب دلت میخواد یکی دیگ دان کنی://من دان نمیکنم آنلاین میبینم
:// باید کلا بزارمش کنار برنامه کودک ببینم بهتره -
میخواست خیلی مقاوم بار بیاین@saghi-mortazavi شاید
ولی رو مخ تر از اون یکی دیگ از معاونای چن سال پیشمون ک هرروز سر صف باید حرف میزد ینی حرف نمیزد نمیشد دیگ اون روز شروع بشه و مثلا میومد میگفت 2 مین من حرف میزنم بعد از 7:20 تا 7:35 طول میدادولی دلم برا همه این لحظه ها تنگ شده://
-
یه مینی سریال خوب بگین!
-
من سال کنکور فقط یکی مینی دیدم خیلی دوست داشتم
ژانر جنایی معمایی درام بود
پ.ن:عجب ژانری.یعنی چقدر داغون بود حالم که اینو دیدم:|
دوست داری معرفی کنم؟! -
یه مینی سریال خوب بگین!
zeinab dehghani چرنوبیل
-
0-0ftm اوه نایس
سریال ک خیلی ادمو درگیر میکنه اما همین سینمایی ها هم وقتی زیاد ببینی هرشب دلت میخواد یکی دیگ دان کنی://من دان نمیکنم آنلاین میبینم
:// باید کلا بزارمش کنار برنامه کودک ببینم بهتره -
کویینز گمبیت:/