هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته کاکتوسایی که دسدارم بگیرمشون قیمتشون هم بالاس هم شرایط نگه داری کمی سخت تره
مثل ونوس
یا کاکتوس سنگ ستاره ای
یا اپونتیا -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi نترسیا فقط بترکون من شیرینی میخوام ازت ^_^
بیخیال اونجا دارم دی اکتیو میکنمباشه چشم
عههه چرا دی اکتیو؟؟@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
مصاحبه رفتی؟!
کجا؟فعلا عقیدتی
تبریز@kosar-mottaghi سلام . مصاحبه خوب بود ؟
-
البته کاکتوسایی که دسدارم بگیرمشون قیمتشون هم بالاس هم شرایط نگه داری کمی سخت تره
مثل ونوس
یا کاکتوس سنگ ستاره ای
یا اپونتیانوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 شرایط نگه داری !؟چه طوریه
-
fatemeh8181 شرایط نگه داری !؟چه طوریه
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany مثلا ونوس خیلی سخته چون حشره خواره و یه سری کود مخصوص داره که نیتروژنین
-
parisa khany مثلا ونوس خیلی سخته چون حشره خواره و یه سری کود مخصوص داره که نیتروژنین
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ونوس تازه بگیری 150 تا 200 هست ولی بالغتر بگیری که یکم نگه داری راحت تره 700تا 800 درمیا
-
parisa khany مثلا ونوس خیلی سخته چون حشره خواره و یه سری کود مخصوص داره که نیتروژنین
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 عه از اینا
حشره خوار خیلی باحاله
-
fatemeh8181 عه از اینا
حشره خوار خیلی باحاله
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany اوهم
یه سوال ببشید سال چندمی هستی شما -
fatemeh8181 ونوس تازه بگیری 150 تا 200 هست ولی بالغتر بگیری که یکم نگه داری راحت تره 700تا 800 درمیا
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ولی لذت بزرگ کردنش یه چیز دیگه است
-
fatemeh8181 ولی لذت بزرگ کردنش یه چیز دیگه است
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany اره ولی خیلی سخته معمولا 90 درصد خراب میشه
-
parisa khany اوهم
یه سوال ببشید سال چندمی هستی شمانوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 کنکور دادم منتظر جواب:))
-
parisa khany اره ولی خیلی سخته معمولا 90 درصد خراب میشه
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 اخی 🥺
-
fatemeh8181 کنکور دادم منتظر جواب:))
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany خوشبیحالت باز انتظار داری
مال من که موکول شد به 401 -
fatemeh8181 اخی 🥺
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany رشته تجربی؟
-
parisa khany خوشبیحالت باز انتظار داری
مال من که موکول شد به 401نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شدهfatemeh8181 ان شاء الله هرچی خیر و صلاح پیش بیاد عزیزم
توکل به خدا بهترین ها برات رقم بخوره
-
parisa khany رشته تجربی؟
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 آره
-
fatemeh8181 ان شاء الله هرچی خیر و صلاح پیش بیاد عزیزم
توکل به خدا بهترین ها برات رقم بخوره
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany نه چون رتبم که افتضاح البته من سال کنکور کلا بیمارستان بودم ولی خب اشتهام بالاس
امیدوارم امسال بهتر کناربیام بشه اونی که میخوام
-
fatemeh8181 آره
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany دوتا از دوستام رفتن فرهنگیان خونه ما جنگ بود بزور تونستم راضی کنم انتخاب رشته نکنم
-
parisa khany نه چون رتبم که افتضاح البته من سال کنکور کلا بیمارستان بودم ولی خب اشتهام بالاس
امیدوارم امسال بهتر کناربیام بشه اونی که میخوام
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 خدا بد نده 🥺 الان خوبی !؟!🥺
ایشالا میشه فدات بشمهمه تلاشت رو بذار توکل به خدا میشه
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی اگه واقعا یکی حالش داغون باشه استوری نمیزاره ://
واقعا نمیتونم درکتون کنم! -
fatemeh8181 خدا بد نده 🥺 الان خوبی !؟!🥺
ایشالا میشه فدات بشمهمه تلاشت رو بذار توکل به خدا میشه
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany بهترم ولی خوب خوب که درکار نیس باید کناربیام باهاش
.
ایشالله موفق باشی توهم گلم همونی بشه که تو قلبته