Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. هرچی تو دلته بریز بیرون 5
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
سمیئویک اسید
mr.vinyzoM
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی
✨ روز بزرگداشت شیخِ اجلّ ســعدی ✨
ForuharF
Topic thumbnail image
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی
دلی♡
wanderingW
دیدی دوسداری یه اتفاقی بی افته یه زندگی متفاوت داشته باشه یه دوره از زندگیت یه راهی رو انتخاب کردی و الان دوس داری برگردی و انتخابش نکنی میگی کاش این کارو نکرده بودم! کاش این تصمیم رو نگرفته بودم و یا کاش فلان کارو میکردم🫠 و ته ذهنت یه گوشه ای یه رویایی داری یه رویا از یه زندگی ایده‌آل اون زندگی ایده آل همیجوری کشکی نرفته اونجا هیچ فکری هیچ طرز نگرشی هیچ احساسی همینجوری و بی دلیل بوجود نیومده برای هر یه چیز خوبی که اون زندگی داره یه بار یه جای از زندگی چیزی رو تجربه کردی که باعث شده اون زیبایی رو بخوای در واقع متوجه اون بشی و الا تا تجربه نکرده بودی حتی از وجود همچنین چیزی بیخبر بودی تا بی پولی رو تجربه نکرده باشی قدر پولدار بودن رو نمیدونی تا خونه حیاط دار داشته باشی توی اون زندگی ایده‌آل خونه حیاط دار جایی خاصی نداره تا حسرت چیزی رو نداشته باشی نمیتونی زندگی بدون اون حسرت رو آرزو کنی یه چیز بخوام ازت؟ فکر کن وسط اون زندگی ایده‌آلی و اونجا تماما برای توعه فقط یه چیزی که هست اینه که تجربیات و احساسات و افکاری که الان داری رو اونجا نداری فکر میکنی چه فرقی با الانت داره خیلی خوشحال تری؟ تویی که تجربه خونه بدون حیاط رو نداشتی بخاطر اینکه الان خونه ای که توشی یه حیاط خیلی زیبایی داره چقدر خوشحالی؟ نمیگم ناراضی هستی احتمالا خیاطتتون رو دوس داری ولی اون شوق داشتنش رو دیگه نداری( البته که این فقط یه مثل خیلی کوچیکیه) در عوضش رنگ خواسته هات عوض میشه تا تشنگی رو تجربه نکنیم قدر ابو تا شکست رو تجربه نکنیم قدر پیروزی رو و و خلاصه قدر چیزایی که میخواییم رو بدونیم چون برای اینکه اینا بوجود بیان کم رنج و سختی و کاستی کشیده نشده و اینکه کاش اینجوری میشد هم زیاد نگیم حکمت اینکه اون اتفاق افتاد اینه که الان چیزی واسه خواستن هدفی برای زندگی عیبی برای درست کردن ..دلیلی برای فردا صبح بیدار شدن داری اون زندگی رویایی یکی دیگه از دلایلی که اونجا.. یه گوشه از ذهن من و تو هست هم اینه که بدستش بیاری.. تلاش کنی تا بدستش بیاری چیزی که در موردش حرف میزنم ممکنه یه احساس باشه که میخوای داشته باشی یه زندگی لوکس/ساده ای باشه که میخوای داشته باشی یه نوع حرف زدن راه رفتن و حتی تفکری باشه که دوس داری ایجادش کنی باید اون زندگی رو برای خودت درست کنی و نگی ای کاش فلان کارو نمیکردم/یا میکردم چون هیچ سمانه ای جز اونی الان اینجاست و داره این متن رو مینویسه، لایق زندگی ایده‌آلی که الان میخواد داشته باشه، نیست میفهمی که چی میگم؟ این چیزی بود که من از کتاب کتابخانه نیمه شب یاد گرفتم ♡ البته کامل برداشت شخصی من بود و چقدر بهش نیاز داشتم... دوس داشتم این نوشته رو مثل هزاران حرفی که داشتم و بیانش نکردم، پاکش کنم ولی چون توی ایده‌آل من یه دختری هست که کمتر برای کارای خواسته و نکردش پشیمونه.(نه الانی که کلی حرف نزده و پشیمونی بابتشون رو داره) . پس همینجوری که هست میزارم اینجا بمونه یه قدمِ شده کوچولو ولی رو به جلو برای من:) شاید برای حتی یه نفر دیگه که گذرش افتاده اینجا و این نوشته رو خونده مفید باشه
غیر درسی

هرچی تو دلته بریز بیرون 5

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
1.0m دیدگاه‌ها 415 کاربران 1.7m بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • maryam111M maryam111

تو هم رفتی مث amir ahmadi ؟/:
    __chakisaldva__

_ آفلاین
    _ آفلاین
    __chakisaldva__
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

maryam111
    من هستم همیشه 😂

صفربیشتر ازهیچیه.
    صفربیشتر ازهیچیه..
    صفربیشتر ازهیچیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • _ آفلاین
      _ آفلاین
      __chakisaldva__

بازیکنای بارسا اینجورین که تو خود تیم بدرد نمیخورن و مشکل محسوب میشن
      ولی تو تیم دیڭه مهره اصلی و اتفاقا کارامد
      و اینه که بده

صفربیشتر ازهیچیه.
      صفربیشتر ازهیچیه..
      صفربیشتر ازهیچیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • _ آفلاین
        _ آفلاین
        __chakisaldva__

مغزم : یجور بیدار بمون نقل و انتقالات تموم بشه بعدش بخواب
        نقل و انتقالات : یه ساعت تمدید بشیم این ضایع بشه

صفربیشتر ازهیچیه.
        صفربیشتر ازهیچیه..
        صفربیشتر ازهیچیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • M TgM آفلاین
          M TgM آفلاین
          M Tg

همه لالان

دلتنگی چیز قشنگیه ولی برای آدمش...♡

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Sarah GhanaatiyanS Sarah Ghanaatiyan

atena abolhasani
            بدتر از اون اینه ک تکستای طرفو برا خودش فوروارد کنی:)

atena abolhasaniA آفلاین
            atena abolhasaniA آفلاین
            atena abolhasani

Sarah Ghanaatiyan 😬😬

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • PotatoP Potato

@dr-mahh خب من خودمم تازه امروز بم گفتن ۹ امه و کلی مووای تنم سیخ شد:/شوکه شدم:/این عادیه....
              صدفی اگه با آزمون پیش رفتی که جای نگرانی نداره این حسا هم همش الکیه و تو همه هس...چه اونی که خوب خونده چه اون ک حالا یکمی متوسط...همشون میخوان بهتر از این چیزی باشن ک هستن....فک میکنن یه جای کار میلنگه...هنوز اونجور که میخواستن نشده‌ وضعیتشون....محاله کسی اینجوری نباشه...اگ کسی اینجوری نبود بدون فرد یا اهل درسی نیس...یا هم داره دروغ میگه...
              من از وضعیتت خبر ندارم ببینم واقعن اوضاعت اینجوری که نشون میدی هس یا اینکه این حس الکیه...
              هر چی باشه امیدوارم آزمونتو عالی بدی🌹روحیه اتم حفظ کن واقعا تاثیر داره....اگ خوندب و آزمونتو بد دادی بدون بخاطر همین فکرای مسخره ایه که میکنی😐اینقدر ناامیدانه باهاش برخورد نکن....هنوز ۲۰ روز دیگه هس...یعنی حدودا یک سوم تابستون....(حالا با اولای مهر که مدرسه ها یکم درسا سبکا هم حساب میکنیم جزو تابستون😬)
              اینقدر چرت و پرت نوشتم که بت بگم از الان خودتو نباز...
              تازه فقط تابستون گذشته...که قطعا تو بیکار ننشستی و تا یه جایی پیش رفتی...یه ۱۰ ماه دیگه وقت هس حدودا...میخوای اول راه کم بیاری؟:/

C آفلاین
              C آفلاین
              CpR

@ermia-mirzakhani سلام ارمی
              نههههههههه خوندم من اگ بیکار مینشستم تابستون کار دس خودم میدادم ک
              میدونی دیروز حالم بد بود درد داشتم مسکن نبود بخورم/:
              فکرای خرزهره اومده بود به ذهنم ولی در عوضش امروز الان بیدار شدم😍
              وای چرت کدومه بچه

PotatoP 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • PotatoP Potato

فتنه چرا تو دیگ نیومدی☹☹
                Amitis Taati
                بیا بم بگو ارمی....ناراحت نمیشم🥺🌹🌸
                بیااا😂
                بغض🥺😂

C آفلاین
                C آفلاین
                CpR

@ermia-mirzakhani دلم براش تنگ شده🙁 🙁 🙁 🙁

1
                • Negin_MN آفلاین
                  Negin_MN آفلاین
                  Negin_M

واجبه به یه چند نفری بگم تو که لالایی بلدی بخونی چرا خودت خوابت نمیبره؟! =‌/

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Negin_MN آفلاین
                    Negin_MN آفلاین
                    Negin_M

هی چقد واست استرس دارم با هر نوتیف گوشی فکر میکنم تو کارت تموم شده زودی بیا بیرون و بهم بگو که ترکوندی خیالم واست راحت بشه💛

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • zeinab dehghaniZ آفلاین
                      zeinab dehghaniZ آفلاین
                      zeinab dehghani

@mitra-ism-rahmani در خــــــــــودنویس گفته است:

امروز نهم شهریوره
                      باید بگم انجمن بدون این کاربرها بی معنیه و وجودش همین بچه هان پس تموم فضا و حس و حالی که اینجا به خودش داشت همه شون بخاطر کاربرای انجمن بود (و وقتی که میگم انجمن یعنی انجمن و اهالی اون )یادمه یبار یکی میگفت تودلی تا وقتی دوست هات هستن جای خوبیه ولی وقتی نیستن هرچقدر هم باهاش انس گرفته باشی بازم احساس غریبی میکنی

خواستم بگم:این جملت خیلی حق بود.
                      همین:')

°° فَانَّ مَعَ العُسرِ یُسرا °°

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • PotatoP Potato

zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:

@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:

عه زینب دوشیزه چه تفاهمی😂🖐🏻
                        zeinab dehghani
                        خوب هستید؟
                        نتیجه چیز نیومد؟😐💔

عه میتر ارمیا 😂✋
                        نتیجه چیز هنوز بعد از نیمه شهریورمیاد💔😂😂
                        خوبم هسیم خداروشکر🍬✋
                        شما اوضاع احوال رواله!؟
                        بهترشدی!؟؟
                        الحمدلله ک عزی جانم به دیدنتون نیومده!!؟؟😐😂😂✋(شوخی هسااا💔😂😂)
                        پ.ن:دیشب تا اومدم دیدم اون ماجرای مادرشدن لیاقت میخادرو نوشتی و گفتی دوشیزه زینب😂😂منم لایک کردم و بعد زدم بیرون 😐👀
                        ببخشید ک دیشب جواب ندادم✋

دوشیزه زینب رفتید؟:)
                        انشاالله برق رفته باشه نه اینکه ناراحتی چیزی باشه:)🌻
                        zeinab dehghani 🌻

😂😂😂
                        برق هم ساعت ۱۲ شب وسط فیلم دیدن رفت😐💔
                        من و خواهرم تعجب😐👀
                        چون هیچچچچچچ وقت شبا برق نمیرفت💔
                        توی تاریکی فقط باهم حرف میزدیم ک مطمئن بشیم زنده ایم هنوز💔😂😂
                        بعد از پشت پنجره نکاه کردیم و دیدیم فقط کوچه ی ما برق نداره💔😂😂
                        هق💔😂😂
                        کلی فکرهای جنایی به سرمون زد...👀😶😂
                        که اینم خداروشکر بعد از ۴۰ دقیقه برق اومد و ما ادامه ی فیلم رو دیدیم😐😂😂😂
                        اینا رو اینقده کامل گفتم ک بدونید باو تاحالا ناراحتی ای نبوده.اگه باشه هم من میام میگم😂😂
                        اون پست بالای اینو نوشتم ک زودی از انجمن رفتم بیرون🍬😂
                        پ.ن:ارادت✋

یا بسم الله🤣
                        با نام و یاد ایزد منان شروع میکنیم طومارو انشاالله که به خوشی ختم شه😂🖐🏻
                        خوشم میاد مث خودم همه چیو با جزئیات میگید😂🖐🏻
                        عاها....انشاالله نتیجه اش عالیه🌹
                        شکر که خوبید🌻🌹
                        عار منم خداروشکر خوبم فعلا🌹
                        عزی جونتون خیلی چش سفیده هی زیر چشمی میپاتم😐🖐🏻اینو بش بگید چشمشو درویش کنه تا از کاسه درش نیوردم😐منی که تا یه مدت پیش خودم دلم میخواست بمیرم الان اصلا دوس ندارم😐همه اشم برا اینکه که عخش جدید پیدا کردم(این دیگه اصلیشه😂🥺آخریش🥺نیمه گمشدمه🥺)تازه جونم براتون بگه مجردم هس😂🖐🏻(برای دریافت اطلاعات بیشتر از عخشم شما رو به طومار بعدی دعوت میکنم😂)
                        در جواب ببخشیدتون بگم که نه بابا مشکلی نیس فک کردم حالا دلخوری ای هس🌻🌹
                        خیلی بده شب برقا بره😐هی حس میکنی یکی پشت سرته داره نگات میکنه😐🖐🏻فکراتونو فقط😂😂عاغا یه برق رفته چیز خاصی نشده جو گیر میشید😂🖐🏻
                        مرسی که کامل و با جزئیات گفتید😂🌹همین درسته😂🖐🏻
                        پ ن:مخلصیم😂

یابســــــم اللــــه😶 😂 😂
                        عزی جونم😍 🤣 باشه بهش میگم چشاشو بپاعه...🤣 🤣
                        عشخ جدید!!!😶
                        چشمم روشن..!😶 😂
                        من چرا خبر ندارم؟؟!😶 😶
                        به اینفی خیانت کردی؟؟!😶 😂
                        چرا من نبودم ببینم شکستت با اینفی رو؟؟😂 😶
                        این برق رفتنا خیلی داستانی طور شده دیگه برای ما🤫 🤣
                        اون شب دیگه واقعن خیلی بد بود..حق داشتم فکرای جنایی بکنم🤣
                        پ.ن:ارادت✋🏻

😂😂😂بسم الله تونو🤣
                        خیلی لطف میکنید😐نزدیکم بشه جیغ میکشم مث بعضیا😐😂
                        چشمتون خیلی روشن😁
                        ایقدر ماهه....تازه کراشمم روش کراش داره😂ایقدر مقامش بالاست😂😌
                        نه هنوز اون خبر نداره😬شما که همیشه باید تو شکستای من باشید😂
                        عار کلا طولانی طوره😐🐇شبیه من و خواهرم😂🤣برقا که میره فک میکنه دزد و اینا کلی ریختن همه جا و از این خزعبلات....تازه ما بد ترم هستیم...چاقو میاره با صدای بلند میگه ببین چاقو تو دستمه که اگه کسی باشه بترسه😂گاهی اوقات شده الکی به من میگه برو اون تفنگه رو بیار🤣که مثلا دزد اگ باشه فرار کنه😂توهمیه بد بخت
                        پ ن:میگم مخلصیم دیگ😐🤣

😂 😂 😂 😂 😂 😂 وااااااااااای خدایِ من!
                        نزدیکتون بشه جیغ میکشید مثه بعضیا😂 😂 😂 خیلیییییییی خوب بود این جملتون😂 😂 👌🏼
                        این ماجراهای عشخی شما رو باید درکتاب گینس انجمن ثبت کنیم😂 😂
                        ماشالله یکی دوتاهم ک نیستناااااا😶 🤭 🤭 😂 😂
                        رمضان هم مدت کوتاهی داشت براتون...عاح زن و بچش افتاد توی رابطتون با رمضان جانتون؟!😂 😂 😂
                        اینفی هنوز خبر نداره؟؟!!دیگه واقعنی چشممم خیلی روشن.
                        @Infinitie-A سرت داره کلاه میره😂 😂
                        انشالله موقع شکست ارمیا و اینفی هم باشم😂 😂 😂
                        بله بله این ماجراها رو خواهرمنم داره...تازه کلی میخندیم..دقییقن مثه کسایی ک شیرین میزنن😂 😂 💔 همون توهمیه بدبخ😂 😂 💔
                        پ.ن:باشه باشه😂 😂 🍭 🍭

😂😂😂🖐🏻مرسی که کامل جواب میدید نمیدونید چه ذوقی میکنم یکی مث خودمه😂🍭🌸
                        عار والا ثبت کنید دیگه💅🏻
                        یکی دوتا مال تو فیلماس😂واقعیت چیزی فراتر از این حرفاس متاسفانه😂🖐🏻
                        رمضانم جای خود دارد همی الانشم😂ولی خو او لامصب دیر جنبیدم زن داره😐این مجردهههه🥺🥺🥺
                        عه نههه چرا منشن کردید😂عخصم سو تفاهم شده...خودم همه جیو برات توضیح میدم...دارن از هم جدامون میگنن💅🏻😂 @Infinitie-A
                        اون شب شما بودید؟😐داشت با مامانش راجب یه زن دیگه حرف میزد؟😐چشم من قبل از اون روشن شده با این کاراش😐🔪
                        کلاه میره؟😂من تاجم رو سرش😌البت شال گردنی میره سرش چون دارم براش یکی میبافم🤣(خواستم مث تو فیلما بشه)
                        انشاالله به مقاصد پلیدتون برسید🤣🌸
                        عع چه تفاهمی😂🖐🏻ما نیز همینگونه ایم😂
                        پ ن :حالا تعارفی چیزی میکردید😐😂 اصلنم مخلص نیستیم😂🖐🏻

😂 😂 😂
                        یکی دوتا مال فیلماست😂 😂 😶 یا ابوریحان بیرونی و درونی ک حقیقت بیش از ایناست😂 😂 😶
                        اون رمضانِ جانِ تان انشالله ک درکنار زن و بچشون سالم و سلامت باشن🤲🏼 😂 😂
                        این یکی مجردهههه..دیگه خدا باید خیلییییییی رحم کنه😶 😂 😂
                        نه اون شب ک میگین رو من نبودم....😂 😂 حیف از بحث جاموندم💔 😑 😂
                        کلاه و تاج کیلو چند حاجی؟؟!!😂 😂
                        بله بله اون موقع شال گردن رو بودم ک میگفتین😂 😂
                        دارین براش شالگردن میبافین😂 😂
                        منم شال گردن خیلی دوست دارم...وقت کردی برای منم ببافین😂 😂
                        وی علاقه ی زیادی به شالگردن دارد💔 😂 😂
                        فقط بیزحمت یک رنگ باشه ها...از این کاموا چندرنگی ها نباشه..ساده و تک رنگ باشه ک با همه چی ست بشه😂 😂 💔 🍭
                        مقاصد بسی پلید هستن...دست یابی بهشون خیلی سخته💔 😂 😂
                        پ.ن:خو مخلص نباش....از این تعارفا خُراشه ای نزن😂 😂 ولی ما ارادت✋🏻 🤣

بله بله...از قدیم گفتن حقیقت تلخه...ولی مال من خیلیم شیرینن عخشام🤤🤤
                        انشاالله🌸🍭مرسی بابت دعای زیباتون🌸ولی چرا من کنارشون نیستم تو حرفتون🤨🤨در کنار من و زن و بچه اش شاد باشه😂
                        عار واقعا....خدا ارحم الراحمینه... رحم میکنه😁
                        چشم برا شما هم بعد اون💅🏻😂اینم به روی چشم...خودمم تک رنگ دوس دارم😂💅🏻
                        من به تواناییای شما ایمان دارم به اهدافتون میرسید😂🌸
                        پ ن:خراشه ای🤣🤣🤣🤣خب شما ارادت من نمیخوام کم بیارم...پس منم مخلص🤨😂💅🏻
                        حرفامون دقیقا نث انشاها هس یه مقدمه داره یه متن به عنوان تنه و یه نتیجه هم آخرشه😂

😂 😂 😂 وای خدایِ من از دست مستر ارمیا
                        خدا خیلی ارحم الراحمینه😂 😂 👀
                        پ.ن: آخرش مخلصی یا نیستی؟؟!!😂 😂
                        وای انشاء😂 😂 😂
                        وی اکنون تصمیم گرفت این یکی انشایش کوتاه و بدون بدنه و نتیجه باشد😂 😂 💔

تصمیم درست و بجایی بود😂بش میگن مدیریت بحران...یعنی تو شرایطی که نیبینی اوصاع داره خیت میشه بهترین تصمیمو میگیری😂🖐🏻عالی بود🖐🏻😂
                        مخلصم مخلصم😂🌹
                        بالاخره یکی باید این بازی کثیفو تمومش میکرد😂🌹🌸

zeinab dehghaniZ آفلاین
                        zeinab dehghaniZ آفلاین
                        zeinab dehghani

عه زینب دوشیزه چه تفاهمی😂🖐🏻
                        zeinab dehghani
                        خوب هستید؟
                        نتیجه چیز نیومد؟😐💔

عه میتر ارمیا 😂✋
                        نتیجه چیز هنوز بعد از نیمه شهریورمیاد💔😂😂
                        خوبم هسیم خداروشکر🍬✋
                        شما اوضاع احوال رواله!؟
                        بهترشدی!؟؟
                        الحمدلله ک عزی جانم به دیدنتون نیومده!!؟؟😐😂😂✋(شوخی هسااا💔😂😂)
                        پ.ن:دیشب تا اومدم دیدم اون ماجرای مادرشدن لیاقت میخادرو نوشتی و گفتی دوشیزه زینب😂😂منم لایک کردم و بعد زدم بیرون 😐👀
                        ببخشید ک دیشب جواب ندادم✋

دوشیزه زینب رفتید؟:)
                        انشاالله برق رفته باشه نه اینکه ناراحتی چیزی باشه:)🌻
                        zeinab dehghani 🌻

😂😂😂
                        برق هم ساعت ۱۲ شب وسط فیلم دیدن رفت😐💔
                        من و خواهرم تعجب😐👀
                        چون هیچچچچچچ وقت شبا برق نمیرفت💔
                        توی تاریکی فقط باهم حرف میزدیم ک مطمئن بشیم زنده ایم هنوز💔😂😂
                        بعد از پشت پنجره نکاه کردیم و دیدیم فقط کوچه ی ما برق نداره💔😂😂
                        هق💔😂😂
                        کلی فکرهای جنایی به سرمون زد...👀😶😂
                        که اینم خداروشکر بعد از ۴۰ دقیقه برق اومد و ما ادامه ی فیلم رو دیدیم😐😂😂😂
                        اینا رو اینقده کامل گفتم ک بدونید باو تاحالا ناراحتی ای نبوده.اگه باشه هم من میام میگم😂😂
                        اون پست بالای اینو نوشتم ک زودی از انجمن رفتم بیرون🍬😂
                        پ.ن:ارادت✋

یا بسم الله🤣
                        با نام و یاد ایزد منان شروع میکنیم طومارو انشاالله که به خوشی ختم شه😂🖐🏻
                        خوشم میاد مث خودم همه چیو با جزئیات میگید😂🖐🏻
                        عاها....انشاالله نتیجه اش عالیه🌹
                        شکر که خوبید🌻🌹
                        عار منم خداروشکر خوبم فعلا🌹
                        عزی جونتون خیلی چش سفیده هی زیر چشمی میپاتم😐🖐🏻اینو بش بگید چشمشو درویش کنه تا از کاسه درش نیوردم😐منی که تا یه مدت پیش خودم دلم میخواست بمیرم الان اصلا دوس ندارم😐همه اشم برا اینکه که عخش جدید پیدا کردم(این دیگه اصلیشه😂🥺آخریش🥺نیمه گمشدمه🥺)تازه جونم براتون بگه مجردم هس😂🖐🏻(برای دریافت اطلاعات بیشتر از عخشم شما رو به طومار بعدی دعوت میکنم😂)
                        در جواب ببخشیدتون بگم که نه بابا مشکلی نیس فک کردم حالا دلخوری ای هس🌻🌹
                        خیلی بده شب برقا بره😐هی حس میکنی یکی پشت سرته داره نگات میکنه😐🖐🏻فکراتونو فقط😂😂عاغا یه برق رفته چیز خاصی نشده جو گیر میشید😂🖐🏻
                        مرسی که کامل و با جزئیات گفتید😂🌹همین درسته😂🖐🏻
                        پ ن:مخلصیم😂

یابســــــم اللــــه😶 😂 😂
                        عزی جونم😍 🤣 باشه بهش میگم چشاشو بپاعه...🤣 🤣
                        عشخ جدید!!!😶
                        چشمم روشن..!😶 😂
                        من چرا خبر ندارم؟؟!😶 😶
                        به اینفی خیانت کردی؟؟!😶 😂
                        چرا من نبودم ببینم شکستت با اینفی رو؟؟😂 😶
                        این برق رفتنا خیلی داستانی طور شده دیگه برای ما🤫 🤣
                        اون شب دیگه واقعن خیلی بد بود..حق داشتم فکرای جنایی بکنم🤣
                        پ.ن:ارادت✋🏻

😂😂😂بسم الله تونو🤣
                        خیلی لطف میکنید😐نزدیکم بشه جیغ میکشم مث بعضیا😐😂
                        چشمتون خیلی روشن😁
                        ایقدر ماهه....تازه کراشمم روش کراش داره😂ایقدر مقامش بالاست😂😌
                        نه هنوز اون خبر نداره😬شما که همیشه باید تو شکستای من باشید😂
                        عار کلا طولانی طوره😐🐇شبیه من و خواهرم😂🤣برقا که میره فک میکنه دزد و اینا کلی ریختن همه جا و از این خزعبلات....تازه ما بد ترم هستیم...چاقو میاره با صدای بلند میگه ببین چاقو تو دستمه که اگه کسی باشه بترسه😂گاهی اوقات شده الکی به من میگه برو اون تفنگه رو بیار🤣که مثلا دزد اگ باشه فرار کنه😂توهمیه بد بخت
                        پ ن:میگم مخلصیم دیگ😐🤣

😂 😂 😂 😂 😂 😂 وااااااااااای خدایِ من!
                        نزدیکتون بشه جیغ میکشید مثه بعضیا😂 😂 😂 خیلیییییییی خوب بود این جملتون😂 😂 👌🏼
                        این ماجراهای عشخی شما رو باید درکتاب گینس انجمن ثبت کنیم😂 😂
                        ماشالله یکی دوتاهم ک نیستناااااا😶 🤭 🤭 😂 😂
                        رمضان هم مدت کوتاهی داشت براتون...عاح زن و بچش افتاد توی رابطتون با رمضان جانتون؟!😂 😂 😂
                        اینفی هنوز خبر نداره؟؟!!دیگه واقعنی چشممم خیلی روشن.
                        @Infinitie-A سرت داره کلاه میره😂 😂
                        انشالله موقع شکست ارمیا و اینفی هم باشم😂 😂 😂
                        بله بله این ماجراها رو خواهرمنم داره...تازه کلی میخندیم..دقییقن مثه کسایی ک شیرین میزنن😂 😂 💔 همون توهمیه بدبخ😂 😂 💔
                        پ.ن:باشه باشه😂 😂 🍭 🍭

😂😂😂🖐🏻مرسی که کامل جواب میدید نمیدونید چه ذوقی میکنم یکی مث خودمه😂🍭🌸
                        عار والا ثبت کنید دیگه💅🏻
                        یکی دوتا مال تو فیلماس😂واقعیت چیزی فراتر از این حرفاس متاسفانه😂🖐🏻
                        رمضانم جای خود دارد همی الانشم😂ولی خو او لامصب دیر جنبیدم زن داره😐این مجردهههه🥺🥺🥺
                        عه نههه چرا منشن کردید😂عخصم سو تفاهم شده...خودم همه جیو برات توضیح میدم...دارن از هم جدامون میگنن💅🏻😂 @Infinitie-A
                        اون شب شما بودید؟😐داشت با مامانش راجب یه زن دیگه حرف میزد؟😐چشم من قبل از اون روشن شده با این کاراش😐🔪
                        کلاه میره؟😂من تاجم رو سرش😌البت شال گردنی میره سرش چون دارم براش یکی میبافم🤣(خواستم مث تو فیلما بشه)
                        انشاالله به مقاصد پلیدتون برسید🤣🌸
                        عع چه تفاهمی😂🖐🏻ما نیز همینگونه ایم😂
                        پ ن :حالا تعارفی چیزی میکردید😐😂 اصلنم مخلص نیستیم😂🖐🏻

😂 😂 😂
                        یکی دوتا مال فیلماست😂 😂 😶 یا ابوریحان بیرونی و درونی ک حقیقت بیش از ایناست😂 😂 😶
                        اون رمضانِ جانِ تان انشالله ک درکنار زن و بچشون سالم و سلامت باشن🤲🏼 😂 😂
                        این یکی مجردهههه..دیگه خدا باید خیلییییییی رحم کنه😶 😂 😂
                        نه اون شب ک میگین رو من نبودم....😂 😂 حیف از بحث جاموندم💔 😑 😂
                        کلاه و تاج کیلو چند حاجی؟؟!!😂 😂
                        بله بله اون موقع شال گردن رو بودم ک میگفتین😂 😂
                        دارین براش شالگردن میبافین😂 😂
                        منم شال گردن خیلی دوست دارم...وقت کردی برای منم ببافین😂 😂
                        وی علاقه ی زیادی به شالگردن دارد💔 😂 😂
                        فقط بیزحمت یک رنگ باشه ها...از این کاموا چندرنگی ها نباشه..ساده و تک رنگ باشه ک با همه چی ست بشه😂 😂 💔 🍭
                        مقاصد بسی پلید هستن...دست یابی بهشون خیلی سخته💔 😂 😂
                        پ.ن:خو مخلص نباش....از این تعارفا خُراشه ای نزن😂 😂 ولی ما ارادت✋🏻 🤣

بله بله...از قدیم گفتن حقیقت تلخه...ولی مال من خیلیم شیرینن عخشام🤤🤤
                        انشاالله🌸🍭مرسی بابت دعای زیباتون🌸ولی چرا من کنارشون نیستم تو حرفتون🤨🤨در کنار من و زن و بچه اش شاد باشه😂
                        عار واقعا....خدا ارحم الراحمینه... رحم میکنه😁
                        چشم برا شما هم بعد اون💅🏻😂اینم به روی چشم...خودمم تک رنگ دوس دارم😂💅🏻
                        من به تواناییای شما ایمان دارم به اهدافتون میرسید😂🌸
                        پ ن:خراشه ای🤣🤣🤣🤣خب شما ارادت من نمیخوام کم بیارم...پس منم مخلص🤨😂💅🏻
                        حرفامون دقیقا نث انشاها هس یه مقدمه داره یه متن به عنوان تنه و یه نتیجه هم آخرشه😂

😂 😂 😂 وای خدایِ من از دست مستر ارمیا
                        خدا خیلی ارحم الراحمینه😂 😂 👀
                        پ.ن: آخرش مخلصی یا نیستی؟؟!!😂 😂
                        وای انشاء😂 😂 😂
                        وی اکنون تصمیم گرفت این یکی انشایش کوتاه و بدون بدنه و نتیجه باشد😂 😂 💔

تصمیم درست و بجایی بود😂بش میگن مدیریت بحران...یعنی تو شرایطی که نیبینی اوصاع داره خیت میشه بهترین تصمیمو میگیری😂🖐🏻عالی بود🖐🏻😂

بالاخره یکی باید این بازی کثیفو تمومش میکرد😂🌹🌸

😂😂😂بله همون مدیریت بحران😂👌
                        این بازی کثیف تمومی نداره😐😂👊
                        صب کن تا تگ شدن هایی همینجوریِ دیگر👊😂😂

1
                          zeinab dehghaniZ آفلاین
                          zeinab dehghani

یه بارهم یکی ک حالش اوکی نبود بهش گفتم اگه ازچیزی پُری بلندشو برو تودلی انجمن آلا و بنویس و بیا بیرون.
                          اینگده بنویس تاخالی بشی..تهش هم یه نفر پیدامیشه ک احوالتو بپرسه و باهات شروع کنه حرف زدن و کلن یادت بره ک برا چی اومده بودی..
                          😐😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                            zeinab dehghaniZ آفلاین
                            zeinab dehghani

@Saghi-Mortazavi
                            @نگین-محمدیان
                            0-0ftm
                            چندوقت پیشتر هم یکی بهم گفت ک به شماها حسودی میکنه.
                            چون بهم نزدیکتر از اونید.
                            هیع خدای من...
                            جلل الخالق.

maryam111M SaghiaS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                              zeinab dehghaniZ آفلاین
                              zeinab dehghani
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده

خب دیشب بعد از جمع کردن کوله پشتیم نشستم و سررسید دست نویس پارسالم رو خوندم.
                              از تاریخ ۹شهریور۹۹هم خوندم.
                              خب اوایلش از درمورد کنکور و درس خوندن و اینا نوشته بودم.
                              اینکه حالِ زهرا رو نوشته بودم.بعدش هم اوضاع قرم قاط و سردرگم خودمو.
                              نصف صفحه هم غر زده بودم.
                              از بابت اتفاقایی ک پیش میومد و تقصیر من نبود ولی من تاوانشو میدادم😐
                              بعد رسیدم به صفحه ۱۰ شهریور...
                              دوخط اولش از حال و هوام بود و خط سوم نوشته بودم:
                              ببین دختر!اینقدر حالِ بد،فقط و فقط خودت رو عقب نگه میداره.ازهمه چی...برو یه فیلم خوب ببین و درست رو بخون و زندگی کن.
                              خط چهارم نوشته بودم:فیلم رو دیدم.کف کردم.ذوق مرگ شدم.روانیِ این فیلم شدم.همینه.اصن عالی بود.
                              پ.ن:کلی تعریف و تمجید این فیلم رو نوشتم و تک تک حال و هوام از دیدن این فیلم.
                              وخب حتی دیشب و الان هم باز میتونم یاد بیارم حالمو ک چقدر اون فیلم خوب بود.
                              چقدر روی من تاثیر گذاشت.
                              توی لجنی ترین حال و هوام،خیلی تاثیر گذار بود.
                              آره دیگه الان هم کلی خوشحالم ک خیلی اتفاقی دیشب دستنوشته هامو خوندم و به روزی ک اون فیلم رو دیدم هسیم.💛😂👊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                                zeinab dehghaniZ آفلاین
                                zeinab dehghani

سه روز بعد کنکورم؛یکی از بچه های مدرسمون ک یازدهم تجربی بود و یعنی الان کنکوری تجربی۱۴۰۱ هست،اومدو بهم گفت قشنگترین فیلمی ک توی این سال کنکورت دیدی چی بوده !؟
                                منم همون فیلم رو گفتم.
                                رفت دانلود کرد و شروع به دیدن.
                                فقط نیم ساعت ک از فیلم رو دیده بود،اومده بود ک باو این چه فیلمیه!؟؟😑
                                خب عزیز من! آدم ک با نیم ساعت اول فیلم نباید اونو بسنجه...😐بزار برسی به ته فیلم....اگه بد بود بیا منو بزن😐.
                                فقط میخام بدونم اخرش کامل دید یا نع😐😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                  zeinab dehghaniZ آفلاین
                                  zeinab dehghani
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده

دیشب بعد از اینکه وسایلمو جمع کردم.
                                  مامانم گفت انگاری پسری و داری میری سربازی💔😂😂
                                  یعنیا یه جوری عمق فاجعه رو به رخم کشید ک گفتم حالا خو دخترم و برمیگردم زودتر💔😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                    zeinab dehghaniZ آفلاین
                                    zeinab dehghani

یه بارهم تصمیم داشتم بازهرا از یه طرف شهر با پای پیاده بریم اون طرف شهر و ببینیم چقدر زمان میبره💔😐😂😂
                                    چقدر فناییم ما💔😂😂
                                    چرا با پای پیاده آخه!؟؟😂
                                    حالا انگاری بفهمیم چقدر قراره طول بکشه؛بهمون جایزه میدن😐😂
                                    دیشب اینو ک برای زهرا یادآوری کردم؛خیلی ریز به سمت بیرون اتاق راهی شد و بعد پنج دقیقه اومد و گفت واقعن ک هرکی باتو بگرده خُل میشه😐💔😂😂😂
                                    به من چ آخه!؟؟😐😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                      zeinab dehghaniZ آفلاین
                                      zeinab dehghani

بدنباله ی راستان کج مرو
                                      وگر راست خواهی زسعدی شنو
                                      😌💛
                                      خود سعدی میگه ک اگه راست میخای از سعدی بشنو👌😍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                        zeinab dehghaniZ آفلاین
                                        zeinab dehghani

اگر در سرای سعادت کس است
                                        زگفتار سعدیش حرفی بس است
                                        😌💛
                                        این باب نمیدونم چندم از بوستانه...
                                        خب مثل همیشه هم قشنگه💕
                                        ولی قشنگتریش همینه ک سعدی میگه از من بشنو...
                                        یعنی ببین یه حالتی همون خودشیفتگی داره هااا😐😂ولی ازبس سخنش حقه،دیگه خودشیفتگی نیست و سقفی نمیریزه😐😂💕

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                          zeinab dehghaniZ آفلاین
                                          zeinab dehghani

سخن ماند از عاقلان یادگار
                                          زسعدی همین یک سخن یاد دار
                                          گنهکار اندیشناک از خدای
                                          به از پارسای عبادت نمای
                                          😌💛
                                          بله جناب سعدی همه ی حرفاشون خیلی خوبه.
                                          ولی ببین خود جنابمان داره میگه ک تو فقط همین یکی رو به یاد داشته باش و السلام✋
                                          عامو یادت باشه ک نشه یوخ یادت بره هااا👌😶

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 1633
                                          • 1634
                                          • 1635
                                          • 1636
                                          • 1637
                                          • 50005
                                          • 50006
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه