هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خِسیسِس😐😂
-
zeinab dehghani
تو مغزت بیشتر از من کار میکنه شعر مینویسی😂😂😂😂😂😂
اصل جزوه به همیناشه😐🖐️@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
اصل جزوه به همیناشه😐🖐️یادآوربشم ک توی سوالنامه کنکور هم شعر نوشتم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تا این حد تباه.
مراقب هی میومد بالا سرم شعرارو میخوند و چپ چپ نگام میکرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart: -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg در هر حال به تو رفتم🤣🤣🤣🤣
جوش زدنت دیگ همچیو داره اثبات میکنه😐😂
باش بابا اصن تو خوشگل(دایناسور آبیه)
گگگ😒😏😂😂M Tg آورین 😂
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
آمریکایی بدبخت خسیس نامرد 😐😂
یه زمانی اسمش پدیکلوزیس هم بود 😂😂😂اون مگه تو نبودی همون شپش سر برا نهایی سلامت بود :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اون روز تشویقم میکرد میگفت بگو خرما مرض قندش چقدر بده اینقدر خرما نخورن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani
اصل جزوه به همیناشه😐🖐️اینکه شعر مینویسه عالیه عالی منم برا شیمی که حوصلم نمیشد شعر نوشتم چند تا و باعث شد واقعا بتونم باهاش کنار بیام اینا از زینبی یاد گرفتم
zeinab dehghani ممنون :blue_heart: :blue_heart:@mitra-ism-rahmani :sparkles: :sparkles: :blue_heart:
-
M Tg خوشبحالت:/
تو دیگه خیلی خوش شانسی
من رفتم حجامت، که درست شد -
zeinab dehghani
اصل جزوه به همیناشه😐🖐️یادآوربشم ک توی سوالنامه کنکور هم شعر نوشتم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تا این حد تباه.
مراقب هی میومد بالا سرم شعرارو میخوند و چپ چپ نگام میکرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
تا این حد تباه.
مراقب هی میومد بالا سرم شعرارو میخوند و چپ چپ نگام میکرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:اصن ببین 😌
شاعرا برات دعا کردن، یادشون بودی😂
خدا کنه تو ذهنشون امن یوجیبو (نوشتنش بلد نیستم) نخونده باشن😂😂😂😂 -
وقتی دایی ادم برمیگرده میگ پاشو بیا بندازمت تو این استخره راحت شی دیگ چه توقعی از بقیه داشته باشم😐😂اخه ب من چیکار داری من این جا نشستم خیلی اروم و مظلوم :///
-
@kosar-mortazavi خدانگهدار👋
-
امن یجیب
-
zeinab dehghani خوبه قراره ما 16 ام :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من پست هایی که ضایع شده را میارم بالا یه پست هم هست خیلی خوب ضایع شده وایییییییییییییییی :face_savoring_food: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani خوبه قراره ما 16 ام :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من پست هایی که ضایع شده را میارم بالا یه پست هم هست خیلی خوب ضایع شده وایییییییییییییییی :face_savoring_food: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: قرار بعدی ما
16ام همین ماه
درمراسم یادبود چهلم مرحوم یاسین
من مشتاقانه منتظر دیدن اون پستام.
از امروز تا اون روز،هروقت بیکارشین،برین پستای خنده دار این بشرو جمع کنیدبخندیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
وقتی دایی ادم برمیگرده میگ پاشو بیا بندازمت تو این استخره راحت شی دیگ چه توقعی از بقیه داشته باشم😐😂اخه ب من چیکار داری من این جا نشستم خیلی اروم و مظلوم :///
-
ایگنوررررر:|||
-
منم برم👋👋👋
فعلا خداحافظ -
M Tg خیر😑😂😂
-
@mitra-ism-rahmani
یه زمانی اسمش پدیکلوزیس هم بود 😂😂😂صبح امتحان ک تگش کردی و نوشتیش براش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چقدر دوره ی امتحان نهایی مزخرف و خوب بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@mitra-ism-rahmani
یه زمانی اسمش پدیکلوزیس هم بود 😂😂😂اون مگه تو نبودی همون شپش سر برا نهایی سلامت بود :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اون روز تشویقم میکرد میگفت بگو خرما مرض قندش چقدر بده اینقدر خرما نخورن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
اون روز تشویقم میکرد میگفت بگو خرما مرض قندش چقدر بده اینقدر خرما نخورن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:نه من نبودم😂
قضیه دارع😂
که در نهایتا اسمش شد 😂😂
خرما که خوبه 😐😂
الکی میگه من خرما میخوام 😂😂