هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و اونجایی ک چارلز بوکفسکی میگ
ما اینجاییم که آبجو بنوشیم
جنگ را تمام کنیم
و به نابرابریها بخندیم
و آنقدر خوب زندگی کنیم
که مرگ از گرفتن جانمان بر خود بلرزد ^•^ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واسه منی که ۴ و نیم فصل رو پشت سرهم دیدم سخته بخوام تا ۳ دسامبر صبر کنم (_:
-
المپیادیانوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam چیزی شده؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam چیزی شده؟
المپیادیانوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهYegane Dehqan
کامنتتو خوندم قبل اینکه بپاکی🥷
-
Yegane Dehqan
کامنتتو خوندم قبل اینکه بپاکی🥷
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam من اینجا اصلا کامنت نذاشته بودم .
ولی اره یه چیزی الان پاک کردم یادم نمیاد چی بود
یه راهنمایی ریز بکن -
Amirreza Vafaei Moghadam من اینجا اصلا کامنت نذاشته بودم .
یه راهنمایی ریز بکننوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهYegane Dehqan احسنت عالي
راهنمايي كنيد منم كنجكاو شدم -
Yegane Dehqan احسنت عالي
راهنمايي كنيد منم كنجكاو شدمنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده@roghayeh-eftekhari نخندید به من
بگید چی شده
منم نمیدونم وگرنه میگفتم بهت -
Amirreza Vafaei Moghadam من اینجا اصلا کامنت نذاشته بودم .
یه راهنمایی ریز بکنالمپیادیانوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهYegane Dehqan
چجوری یادت رف ینی
اینور نبود اونور بود اینور زدم اسپم نشه
گفته بودی سنگین بود -
Yegane Dehqan
چجوری یادت رف ینی
گفته بودی سنگین بودنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam كدوم ور بود؟
-
Yegane Dehqan
چجوری یادت رف ینی
گفته بودی سنگین بودنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam سنگین بود رو که پاک نکرددددم .
یعنی ممکنه خودش پاک شده باشه؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam كدوم ور بود؟
المپیادیانوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده@roghayeh-eftekhari
اعععع همه دارین میخونیدد -
@roghayeh-eftekhari نخندید به من
بگید چی شده
منم نمیدونم وگرنه میگفتم بهتنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan نه باوركن لحنت خيلي خوب بود وگرنه اينقدر براي خودمم پيش اومده
حيف من امشب خوابم نميبره -
@roghayeh-eftekhari
اعععع همه دارین میخونیددنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam نخونيم؟
-
@roghayeh-eftekhari
اعععع همه دارین میخونیددنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam عععع رفتم چک کردم پاک شده بود .
ولی من پاک نکردم .
اشکال نداره حالا تو بشین بخند -
Amirreza Vafaei Moghadam سنگین بود رو که پاک نکرددددم .
یعنی ممکنه خودش پاک شده باشه؟المپیادیانوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan
نادمین پاکید شاید
-
Amirreza Vafaei Moghadam عععع رفتم چک کردم پاک شده بود .
ولی من پاک نکردم .
اشکال نداره حالا تو بشین بخندنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan به منم بگو
اووف آره اصلا من نميدونم حرف خاصي نميزنيما ولي پستامون پاك ميشه چرا؟ الله وعلم -
Amirreza Vafaei Moghadam عععع رفتم چک کردم پاک شده بود .
ولی من پاک نکردم .
اشکال نداره حالا تو بشین بخندالمپیادیانوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهYegane Dehqan
سوار آمبولانس دارم میشم برم بهشت زهرا -
Yegane Dehqan به منم بگو
اووف آره اصلا من نميدونم حرف خاصي نميزنيما ولي پستامون پاك ميشه چرا؟ الله وعلمنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari ول کن اصلا هیچی نبوده اصلا هم خنده دار نبود
-
Yegane Dehqan
سوار آمبولانس دارم میشم برم بهشت زهرانوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam چرا بهشت زهرا؟
جايزه چرا گفتن هم امروز ميرسه به من
يگانه Yegane Dehqan دست بزن برام