هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Yegane Dehqan به منم بگو :face_without_mouth:
اووف آره اصلا من نميدونم حرف خاصي نميزنيما ولي پستامون پاك ميشه چرا؟ الله وعلم :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:@roghayeh-eftekhari ول کن اصلا هیچی نبوده اصلا هم خنده دار نبود 😂👌
-
Yegane Dehqan
سوار آمبولانس دارم میشم برم بهشت زهرا😂😂🚑Amirreza Vafaei Moghadam چرا بهشت زهرا؟
جايزه چرا گفتن هم امروز ميرسه به من
يگانه Yegane Dehqan دست بزن برام:neutral_face: :relieved_face: :face_with_tears_of_joy: -
Yegane Dehqan به منم بگو :face_without_mouth:
اووف آره اصلا من نميدونم حرف خاصي نميزنيما ولي پستامون پاك ميشه چرا؟ الله وعلم :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:@roghayeh-eftekhari واااای چاقوی🔪 خودم بر قلبم فرو رفت ای دوست! 🤣🤣😂😂
دستکش هامو فلفل سبز زده بودم حالت تدافعی پیدا کنه فکر خواب به چشمم نیاد دستم خورد تو چشام ایوب نبی شدم اییییی خدا چشام کور شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Amirreza Vafaei Moghadam چرا بهشت زهرا؟
يگانه Yegane Dehqan دست بزن برام:neutral_face: :relieved_face: :face_with_tears_of_joy:@roghayeh-eftekhari 😐😂👏
-
@roghayeh-eftekhari واااای چاقوی🔪 خودم بر قلبم فرو رفت ای دوست! 🤣🤣😂😂
دستکش هامو فلفل سبز زده بودم حالت تدافعی پیدا کنه فکر خواب به چشمم نیاد دستم خورد تو چشام ایوب نبی شدم اییییی خدا چشام کور شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Amirreza Vafaei Moghadam راهكار عاقلانه اي نبود :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@roghayeh-eftekhari واااای چاقوی🔪 خودم بر قلبم فرو رفت ای دوست! 🤣🤣😂😂
Amirreza Vafaei Moghadam چرا من شمارو جايي خواستم تگ كنم آيديتون برام نمياد؟:face_with_monocle:
-
Amirreza Vafaei Moghadam چرا بهشت زهرا؟
يگانه Yegane Dehqan دست بزن برام:neutral_face: :relieved_face: :face_with_tears_of_joy:@roghayeh-eftekhari دست دست دست 😂👏🏻🚑
-
@roghayeh-eftekhari ول کن اصلا هیچی نبوده اصلا هم خنده دار نبود 😂👌
Yegane Dehqan باشه فقط بخاطرتو:face_with_tears_of_joy:
-
Amirreza Vafaei Moghadam راهكار عاقلانه اي نبود :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@roghayeh-eftekhari
احمقانه ترین کارم امروز همین بود😂😑😂😂
دومین باره میرع تو چش و چالم🥺🥲🥲😂 -
Amirreza Vafaei Moghadam چرا من شمارو جايي خواستم تگ كنم آيديتون برام نمياد؟:face_with_monocle:
@roghayeh-eftekhari
آیدیم بیتربیته🥲 یکمی گیر دارع😂 -
@roghayeh-eftekhari
احمقانه ترین کارم امروز همین بود😂😑😂😂
دومین باره میرع تو چش و چالم🥺🥲🥲😂Amirreza Vafaei Moghadam خودآزاري كه ميگن همينه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
براي شفاتون دعا ميكنم:face_with_tears_of_joy: -
Amirreza Vafaei Moghadam خودآزاري كه ميگن همينه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
براي شفاتون دعا ميكنم:face_with_tears_of_joy:@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam خودآزاري كه ميگن همينه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
براي شفاتون دعا ميكنم:face_with_tears_of_joy:منم برات دعا میکنم بلکه شفایی برای هممون یه سره نازل شد😂😑😂😂
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
براي شفاتون دعا ميكنم:face_with_tears_of_joy:منم برات دعا میکنم بلکه شفایی برای هممون یه سره نازل شد😂😑😂😂
Amirreza Vafaei Moghadam ان شاءالله :face_with_tears_of_joy: شما كه خيلي نيازداري:face_with_tears_of_joy:
اينم منطقيه ممنون لطف ميكنيد:face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari
آیدیم بیتربیته🥲 یکمی گیر دارع😂Amirreza Vafaei Moghadam آها :face_with_tears_of_joy: اگه درستش كنيد ممنون ميشم چندجا نياز داشتم تگ كنم هركار كردم برام آيديتون بالا نيومد
-
Amirreza Vafaei Moghadam ان شاءالله :face_with_tears_of_joy: شما كه خيلي نيازداري:face_with_tears_of_joy:
اينم منطقيه ممنون لطف ميكنيد:face_with_tears_of_joy:@roghayeh-eftekhari
ممنونم از محبتتون😶😂😂😂🥲😂🌷🌷 -
@roghayeh-eftekhari
ممنونم از محبتتون😶😂😂😂🥲😂🌷🌷Amirreza Vafaei Moghadam خواهش ميكنم:face_with_tears_of_joy:
-
Amirreza Vafaei Moghadam آها :face_with_tears_of_joy: اگه درستش كنيد ممنون ميشم چندجا نياز داشتم تگ كنم هركار كردم برام آيديتون بالا نيومد
-
براي شفاتون دعا ميكنم:face_with_tears_of_joy:@roghayeh-eftekhari وایییی😂😂😂
-
@roghayeh-eftekhari
درست نمیشه ک این آیدی لامصب 😂😂
به خانم ادمین هم گفتم کاشکی میشد عوضش کرد میگه نمیشه عوض کنیش اصن آیدیتو 🥲😂تا قیامت باید صبر کنیم😂
نمیشه؟🥺😂
Amirreza Vafaei Moghadam عه شايد تو تنظيمات جايي داره كه خودتون بايد درستش كنيد
يگانه كلا رفتي؟:face_with_tears_of_joy: Yegane Dehqan -
Amirreza Vafaei Moghadam عه شايد تو تنظيمات جايي داره كه خودتون بايد درستش كنيد
يگانه كلا رفتي؟:face_with_tears_of_joy: Yegane Dehqan@roghayeh-eftekhari اره رفته بودم
خجالتم خوب چیزه یک ساعت ربعه دارم استراحت میکنم😂
برم به کتابام یه سلامی کنم 😂😐