هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari خواهش میکنم منا وارد این بازی های کثیف سیاسی نکنید
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan من به این مظلومی
-
arthur morgan من به این مظلومی
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
-
Yegane Dehqan چه جالب
چقدر تباه بودمنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari کنکور ۱۴۰۱ هستی دیگه ؟
اره دیگه گفتی داشتی عربی میخوندی -
arthur morgan من به این مظلومی
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari می تونم بپرسم رشته اتون چیه؟
-
@roghayeh-eftekhari می تونم بپرسم رشته اتون چیه؟
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan تجربی
-
arthur morgan تجربی
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari خب خیلی خوبه
-
@roghayeh-eftekhari کنکور ۱۴۰۱ هستی دیگه ؟
اره دیگه گفتی داشتی عربی میخوندینوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan نه پیامام نخوندی؟
خب نمیگم دیگه کلا جوابم نمیدی -
@roghayeh-eftekhari خب خیلی خوبه
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan ممنون شما رشته اتون چیه؟
-
Yegane Dehqan نه پیامام نخوندی؟
خب نمیگم دیگه کلا جوابم نمیدینوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari منکه فقط دارم به تو جواب میدم دختررر
-
arthur morgan ممنون شما رشته اتون چیه؟
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari من ریاضی ام
-
@roghayeh-eftekhari منکه فقط دارم به تو جواب میدم دختررر
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan باشه قانع شدم
من دهمیم کنکور1403 -
@roghayeh-eftekhari من ریاضی ام
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan چه خوب موفق باشید
پایه دوازدهم؟ -
Yegane Dehqan باشه قانع شدم
من دهمیم کنکور1403نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari خیلی پس خوش شانس هستید
-
arthur morgan چه خوب موفق باشید
پایه دوازدهم؟نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اره البته دوسال زودتر رفتم مدرسه
-
@roghayeh-eftekhari خیلی پس خوش شانس هستید
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan چرا؟ از چه لحاظ؟
-
@roghayeh-eftekhari اره البته دوسال زودتر رفتم مدرسه
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan خنگ نیستمااا فقط نفهمیدم
-
arthur morgan چرا؟ از چه لحاظ؟
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari چون شاید عمومی هارا بردارند برای کنکور سال های بعد از 1401
-
من دهمیم کنکور1403نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من دهمیم کنکور1403خوشبحالتون=|
ما که نفهمیدم تهِ دهم و یازدهمو چجوری خوندیم
اصن از مدرسه هیچی نفهمیدیم
با همین وضع میخان کنکورم بدیم -
arthur morgan خنگ نیستمااا فقط نفهمیدم
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari خیلی سخت نگیرید دنیا 100 سال اولش سخته بقیه اش اسون میشه
-
@roghayeh-eftekhari چون شاید عمومی هارا بردارند برای کنکور سال های بعد از 1401
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan من که فکرنکنم با برداشته شدن عمومی ها دیگه طراح های امتحان نهایی بهمون رحم کنن