هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi
خواهروم
یه دستمال بده بغضم ترکید خووووچرا؟😂
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی من خیلی فک کردم😂
بزرگترین مشکل، همین اولشه
که چطور بخوایم از خونه برای حدود یه هفته بزنیم بیرون😂😂😂😂و خانواده هامون چطور راضی بشن😂😂😂😂
شعت فکرم تا کجا رفته😂😂😂😂😂حاجی تو مطمئنی ک درس میخونی؟؟!!:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: 💔
والا یکم مدیریت کن این ذهن رووووو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:نه خوشم اومد.خیلی ذهنت پلیده.پسندیدم:face_with_tears_of_joy: :raised_hand_light_skin_tone:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی من خیلی فک کردم😂
که چطور بخوایم از خونه برای حدود یه هفته بزنیم بیرون😂😂😂😂و خانواده هامون چطور راضی بشن😂😂😂😂
شعت فکرم تا کجا رفته😂😂😂😂😂حاجی تو مطمئنی ک درس میخونی؟؟!!:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: 💔
والا یکم مدیریت کن این ذهن رووووو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:نه خوشم اومد.خیلی ذهنت پلیده.پسندیدم:face_with_tears_of_joy: :raised_hand_light_skin_tone:نمیدونم خودمم😂😂😂
اوووووو😂😂😂اگه بگم حتی به چیا فک کردم، مغزت سوت میکشه😂😂😂
حتی فک کردم که اگه مثلن خونه یه اتاق بزرگ داشت و یه کوچیک
بزرگه میره برا شما خانما😂😂😂
کوچیکه هم ماها، چون کمتریم😂😂😂😂😂
برگااااام😂😂😂😂😂😂 -
@sania-Andiravan درود✋🏻
عَخیییی😂
اگه میدونستم بست نشستید برا شفا یافتنم خو یه تیکه از لباسمو پست میکردم آویز کنید😂یکم صحنه قشنگ تر احساسی بشه😂🔪
جدا حس میکنم مردم😐
من یقرا الفاتحه مع الصلوات😐😂 -
@infinitie-a
@mitra-ism-rahmani
اشکال نداره خو پیش میاد تو این دوران یهویی یه روز اینجوری شیم
دایورت کنید غم و غصه نداره😁😂@sania-andiravan دایورت کردم😂
-
من الان باید برم.
تابعد. -
این سانیا به ما گفته روزا جمعه میان😐
امروز که پنجشنبس🤨
شیطونه میگه برم رو منبر 😂🔪 -
@sania-andiravan منم ثبت نام کردم کل برنامه مو بهم ریخته تقریبا :expressionless_face: :face_without_mouth:
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی من خیلی فک کردم😂
پ.ن:نه خوشم اومد.خیلی ذهنت پلیده.پسندیدم:face_with_tears_of_joy: :raised_hand_light_skin_tone:نمیدونم خودمم😂😂😂
اوووووو😂😂😂اگه بگم حتی به چیا فک کردم، مغزت سوت میکشه😂😂😂
حتی فک کردم که اگه مثلن خونه یه اتاق بزرگ داشت و یه کوچیک
بزرگه میره برا شما خانما😂😂😂
کوچیکه هم ماها، چون کمتریم😂😂😂😂😂
برگااااام😂😂😂😂😂😂 -
این سانیا به ما گفته روزا جمعه میان😐
امروز که پنجشنبس🤨
شیطونه میگه برم رو منبر 😂🔪 -
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi
خواهروم
یه دستمال بده بغضم ترکید خووووچرا؟😂
-
@narjes-hashemi
بابا تاپیک زدم
بعد دیدم 3 روزه جواب بنده خداها رو ندادم دیدم خیلی بی تربیتیه
گفتم پاشم بیام جواب بدم دیدم تو هم هستی گفتم بیام😂😂@sania-andiravan فقط تورو نگفتم🔪🤨😂
اوکی دلیلت پذیرفته شد
نفر بعد😂😂😂 -
@sania-andiravan دایورت کردم😂
-
@infinitie-a ذهنت تباه تر از منه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
من فقط فکر کرده بودم چی بپوشم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a ذهنت تباه تر از منه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
من فقط فکر کرده بودم چی بپوشم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂😂😂من لباسام از قبل مشخصه
در کل مکانی که میرم خیلی مهم نیس، هر لباسی دم دست تر باشه، میپوشم😂😂😂😂😂 -
@sania-andiravan فقط تورو نگفتم🔪🤨😂
اوکی دلیلت پذیرفته شد
نفر بعد😂😂😂 -
خدانگهدار👋👋👋
-
@sania-andiravan فقط تورو نگفتم🔪🤨😂
اوکی دلیلت پذیرفته شد
نفر بعد😂😂😂 -
@mitra-ism-rahmani احسنت احسنت😂🌹