هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi داییم که نیمده هنوز😶😕
خبری داری ازش؟
کلا نمیاد دیگه؟maryam111 سلام
نه والا خارج انجمن پیگیرش شدم که ؛ولی خودشو نه
برا یه مدت رفته که😕 -
amir ahmadi دایی پاشو بیا کارت دارم
درباره این بلوطک به طور کامل و واضح توضیح بده ببینم🤨🔪😂
اون شاید که سم بود داره به وقوع میپیوندد😂 -
amir ahmadi دایی پاشو بیا کارت دارم
درباره این بلوطک به طور کامل و واضح توضیح بده ببینم🤨🔪😂
اون شاید که سم بود داره به وقوع میپیوندد😂@narjes-hashemi اع سلام نرجسسسسس
زنده ای عایا؟😂🙋 -
@narjes-hashemi اع سلام نرجسسسسس
زنده ای عایا؟😂🙋مهشید حسن زاده 0 بهههههههه سرکار خانم احوال شریف؟؟:face_savoring_food:
نچ نچ توهم ناامیدت کردم نمردم؟؟:face_with_tears_of_joy: هادیگه شرمنده نشد دار فانی را به وداع گویم:face_with_tears_of_joy: اقاااااا سری بعد ان شالله:face_with_tears_of_joy: -
مهشید حسن زاده 0 بهههههههه سرکار خانم احوال شریف؟؟:face_savoring_food:
نچ نچ توهم ناامیدت کردم نمردم؟؟:face_with_tears_of_joy: هادیگه شرمنده نشد دار فانی را به وداع گویم:face_with_tears_of_joy: اقاااااا سری بعد ان شالله:face_with_tears_of_joy:@narjes-hashemi شکرهستم منم🌈
خب خوبه خوبی😂 -
@narjes-hashemi شکرهستم منم🌈
خب خوبه خوبی😂مهشید حسن زاده 0 شکر:squinting_face_with_tongue:
اره اره رواله:raised_back_of_hand_light_skin_tone: -
باید یه تاپیکم بزنم برا کتاب هایی که نباید خوانده شود
حداقل ترجمشو قوی کن😐 -
@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani واهاییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یه از این همینجوریای خیلی خوب بود🤣🤣
سلام دوشیزه زینب😀🌹🌹
احوال شریف؟😂
خیلی زیبا بود🤣🌹
کاری کردین سعدی منم فحش بده😂😂🌹
میبینم یه صفحه تو دلیو تخت تصرف در آوردید😂
احسنت احسنت
این نتیجه های شما نیومد؟😐💔
نشسته ام به در نگاه میکنم پنجره اه میکشد😐🌹
طومارم از مال شما کوتاه تر شد حس بدی دارم☹
عه بدا چرت و پرت بگم
منم میتونم لبمو اینجوریا کنم🤣🤣☹☹☹☹☹
.
.
.
.
بلند شو لعنتی🤣
.
.
.
.
نباید از طومار دوشیزه زیتب کوتاه تر شی
.
.
.
.
🤣🤣🤣🐨
.
.
.
.
.
.
.☹
.
.
..☹🏖😂😂😂😂😂😂😂😂😂
سلام و درود فراوان به مستر ارمیااااااا✋🍭😂
از این همینجوری های خیلی خوب بود؟!!😐😂😂
ریلی؟!😂😂
احوال شریفم خوبه.سلام داره خدمتتون😂😂😂✋
😂😂😂قشنگ تن و بدن جناب سعدی رو توی قبر لرزوندم😐💔😂😂
مرده شوی،زنده شوی،سعدی ازت نمیگذره💔😂😂😂
پ.ن:زهرام هم ذوق شعر و مسخره بازی داره✋😂😂
بله بله این تودلی تصرف کردنا رو ازوقتی شروع کردیم ک بچه ها فقط اخرهفته ها میان.اینجا خیلی خلوت میشه.همش گدوخاک وغبارمیگیره.
شماهم ک نیسی و کم میای.دیگه من هر از گاهی میام یه صفحه خزعبلات نویسی میکنم و چندنفری رو تگ میکنم و میرم💔😂😂😂✋
مسترارمیا!دست روی دلم نذار ک هنوز نیومده💔😑
من میخام آتش بگیره این سازمان سنجش💔😑
ملت رو بازی میده💔😑
منو عذاب میده💔😑
هق💔😑😂😂
ماهم نشستیم به درنگاه میکنیم👀✋
دریچه کولرصدامیده👀😂😂.
میگه خسته شدم ازبس کارکردم💔😂😂
حیح حیح! عجب شوخی بیمزه ای😂😂😂
😂😂😂😂
عیب نداره طومارت کوتاه تر بشه💔😂😂😂✋
مستر ارمیا برای ما ثابت شده هست✋😂😂.
ععععع!شماهم میتونی صورتو اینجوری کنی؟؟☹☹
چه جالب👀✋😐
کسی نبود ک نتونه!؟
یعنی الان من تنهام!؟
ای خدااااا😐💔
من یعنی الان باید تنها حسد بورزم ک نمیتونم!؟💔😐
یادش بخیر سر چت ک بود یاسین بود باهم حسد میورزیدیم!💔😂😂
Bio روحت شاد بدبخ🍭✋😂😂😂
😂😂😂😂
وایییییی چقدر کش دادی این پستووووو😂😂
مثل کِشِ تنبون💔😂😂😂😂
خوبه خوبه. راضی ام ازت✋. آخرطومارت روهم با☹تموم کردی😂😂😂✋.
من نمیتونم بجاش همون لبخند میزارم ته طومارم😂
..
..
..
😁🎈خدایی خیلی طولانی بود دمتون گرم😂🌹
همه این بد اموزیا رو اینفینیتی یادمون دادا....وگرنه ما چه میدونستیم طومار چیه☹هیچ وقت هیچ سودی نداشت☹😂همش ضرره😂💔
عار خیلی عالی بود از خیلی خوب یه پا اون ور تر😍🌹
شکر ک خوب هستن....😂🌹
عار خیلی بیت خواهرتون شاعرانه اس😂بهش میاد😂🌹
خدا حفظشون کنه🌹
عار دیگ ملت درس دارن☹☹(دقت کنید از اینا گذاشتم☹☹☹همونا که شما نمیتونید☹😂😂😝)
ولی چرا موقع کنکور شما اینقدر شلوغ بود با اینکه درس داشتید😐😐😐😐نفرین شده جدیدا😐😐😐دعا نویس خبر کنید😂😐
خزعبلات چیه حرفای شما ک خوبه....حال آدمو دگرگون میکنه😀🌻🌹
عاخی ببخشید من ک کنکور نداشتم اینجورم شما ک دیگه باید خیلی بیشتر بیقراری کنید بخاطر این سازمان سنجس😂به عزی بگیم دعواش کنه یا زوده؟😂💔
کولر صدا میده🤣🤣🤣نمک🤣🤣به قول خواهرم خودتونو بمالید به خیار لطفا🤣🤣🤣💔
اختیار دارید من همیشه ثابت شدم😌💅🏻
شما خاصید اگ همه بتونن شما نتونی😂
چیزی نبود بجز کش تنبون؟پنیر پیتزایی چیزی میگفتید حداقل...ایش... بی کلاس ... یکم باکلاس باشید😂💔💅🏻(مثلا با یه کلمه پنیر پیتزا من با کلاسم💅🏻😂):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عجب طومار پشتِ طوماری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: :flexed_biceps_light_skin_tone:
اصن هرجور فسق و فجوری توی انجمن یاف نمودیم ،همش زیر سرِ اینفی هست.دیگه این طومارنویسی ک سهله😂💔
از خیلی خوب یه پا اون ور تر😂💔این چه ادبیاتیه آخه؟!!یاد توضیح چارزانو و اینای صبح افتادم😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ممنون بابت دعای خوبت درحق خواهرم.:lollipop: :dizzy:
همچنین خواهرِ خودتون:dizzy: :lollipop:
😂💔بله بله.یه خط درمیون این ایموجی رو میزارین☹😂💔
یعنی شما حتی از خواهرزاده هام هم بیشتر برام رُخ کشیدین ک نمیتونم😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مطمئنن ک سحروجادویی چیزی بوده....😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
(شماخودت یه پا دعانویسی....خودت دست به کار بشو😂💔)
عااااااااااااار.حرفای من حال آدمو دگرگون میکنه؟؟!😂
الان مثلن از حرفای صبحم کدومش موجب دگرگونی حال بود؟؟
اون توضیح چارزانو نشستن؟؟!😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
الهی دورِ عزی جون بگردم من.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
والا دلم نخواست زحمت بدم به عزی😂💔حالا شما اگه لطف کنی و به عزی بگی ک یه سر به سنجشی ها بزنه،ممنون میشم😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: این اصطلاح خواهرت رو یادم باشه ک گاهی استفاده کنم درگفتوگوهام😂💔:face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اصن تاقبل از اینکه علت خاص بودنم رو شمانمیگفتی،نمیفهمیدم ک😂💔
چون همه میتونن و من نمیتونم؛پس من میشم خاص😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
به قول ساقی خا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اوهوع. باکلاسِ کی بودی شما؟؟😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
والا پنیرپیتزا هم تا این اندازه مثل طومارا نمیتونه کش بیاد😂
والا ک از یه جایی به بعد کم میاره و کنده میشه😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وای خداع دقت کردی این ایموجی لاک زدنن رو چقدر بهره میبری؟؟💅🏻
پ.ن:از ایموجی گل رز هم صرف نظرمیکنیم:rose: .ایموجی خنده هم ک اصن مثل حروف الفبا لازمه ی طوماره:face_with_tears_of_joy: .ایموجی قلب شکسته هم حکم نقطه و ویرگول رو داره💔
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani واهاییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یه از این همینجوریای خیلی خوب بود🤣🤣
سلام دوشیزه زینب😀🌹🌹
احوال شریف؟😂
خیلی زیبا بود🤣🌹
کاری کردین سعدی منم فحش بده😂😂🌹
میبینم یه صفحه تو دلیو تخت تصرف در آوردید😂
احسنت احسنت
این نتیجه های شما نیومد؟😐💔
نشسته ام به در نگاه میکنم پنجره اه میکشد😐🌹
طومارم از مال شما کوتاه تر شد حس بدی دارم☹
عه بدا چرت و پرت بگم
منم میتونم لبمو اینجوریا کنم🤣🤣☹☹☹☹☹
.
.
.
.
بلند شو لعنتی🤣
.
.
.
.
نباید از طومار دوشیزه زیتب کوتاه تر شی
.
.
.
.
🤣🤣🤣🐨
.
.
.
.
.
.
.☹
.
.
..☹🏖😂😂😂😂😂😂😂😂😂
سلام و درود فراوان به مستر ارمیااااااا✋🍭😂
از این همینجوری های خیلی خوب بود؟!!😐😂😂
ریلی؟!😂😂
احوال شریفم خوبه.سلام داره خدمتتون😂😂😂✋
😂😂😂قشنگ تن و بدن جناب سعدی رو توی قبر لرزوندم😐💔😂😂
مرده شوی،زنده شوی،سعدی ازت نمیگذره💔😂😂😂
پ.ن:زهرام هم ذوق شعر و مسخره بازی داره✋😂😂
بله بله این تودلی تصرف کردنا رو ازوقتی شروع کردیم ک بچه ها فقط اخرهفته ها میان.اینجا خیلی خلوت میشه.همش گدوخاک وغبارمیگیره.
شماهم ک نیسی و کم میای.دیگه من هر از گاهی میام یه صفحه خزعبلات نویسی میکنم و چندنفری رو تگ میکنم و میرم💔😂😂😂✋
مسترارمیا!دست روی دلم نذار ک هنوز نیومده💔😑
من میخام آتش بگیره این سازمان سنجش💔😑
ملت رو بازی میده💔😑
منو عذاب میده💔😑
هق💔😑😂😂
ماهم نشستیم به درنگاه میکنیم👀✋
دریچه کولرصدامیده👀😂😂.
میگه خسته شدم ازبس کارکردم💔😂😂
حیح حیح! عجب شوخی بیمزه ای😂😂😂
😂😂😂😂
عیب نداره طومارت کوتاه تر بشه💔😂😂😂✋
مستر ارمیا برای ما ثابت شده هست✋😂😂.
ععععع!شماهم میتونی صورتو اینجوری کنی؟؟☹☹
چه جالب👀✋😐
کسی نبود ک نتونه!؟
یعنی الان من تنهام!؟
ای خدااااا😐💔
من یعنی الان باید تنها حسد بورزم ک نمیتونم!؟💔😐
یادش بخیر سر چت ک بود یاسین بود باهم حسد میورزیدیم!💔😂😂
Bio روحت شاد بدبخ🍭✋😂😂😂
😂😂😂😂
وایییییی چقدر کش دادی این پستووووو😂😂
مثل کِشِ تنبون💔😂😂😂😂
خوبه خوبه. راضی ام ازت✋. آخرطومارت روهم با☹تموم کردی😂😂😂✋.
من نمیتونم بجاش همون لبخند میزارم ته طومارم😂
..
..
..
😁🎈خدایی خیلی طولانی بود دمتون گرم😂🌹
همه این بد اموزیا رو اینفینیتی یادمون دادا....وگرنه ما چه میدونستیم طومار چیه☹هیچ وقت هیچ سودی نداشت☹😂همش ضرره😂💔
عار خیلی عالی بود از خیلی خوب یه پا اون ور تر😍🌹
شکر ک خوب هستن....😂🌹
عار خیلی بیت خواهرتون شاعرانه اس😂بهش میاد😂🌹
خدا حفظشون کنه🌹
عار دیگ ملت درس دارن☹☹(دقت کنید از اینا گذاشتم☹☹☹همونا که شما نمیتونید☹😂😂😝)
ولی چرا موقع کنکور شما اینقدر شلوغ بود با اینکه درس داشتید😐😐😐😐نفرین شده جدیدا😐😐😐دعا نویس خبر کنید😂😐
خزعبلات چیه حرفای شما ک خوبه....حال آدمو دگرگون میکنه😀🌻🌹
عاخی ببخشید من ک کنکور نداشتم اینجورم شما ک دیگه باید خیلی بیشتر بیقراری کنید بخاطر این سازمان سنجس😂به عزی بگیم دعواش کنه یا زوده؟😂💔
کولر صدا میده🤣🤣🤣نمک🤣🤣به قول خواهرم خودتونو بمالید به خیار لطفا🤣🤣🤣💔
اختیار دارید من همیشه ثابت شدم😌💅🏻
شما خاصید اگ همه بتونن شما نتونی😂
چیزی نبود بجز کش تنبون؟پنیر پیتزایی چیزی میگفتید حداقل...ایش... بی کلاس ... یکم باکلاس باشید😂💔💅🏻(مثلا با یه کلمه پنیر پیتزا من با کلاسم💅🏻😂):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عجب طومار پشتِ طوماری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: :flexed_biceps_light_skin_tone:
اصن هرجور فسق و فجوری توی انجمن یاف نمودیم ،همش زیر سرِ اینفی هست.دیگه این طومارنویسی ک سهله😂💔
از خیلی خوب یه پا اون ور تر😂💔این چه ادبیاتیه آخه؟!!یاد توضیح چارزانو و اینای صبح افتادم😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ممنون بابت دعای خوبت درحق خواهرم.:lollipop: :dizzy:
همچنین خواهرِ خودتون:dizzy: :lollipop:
😂💔بله بله.یه خط درمیون این ایموجی رو میزارین☹😂💔
یعنی شما حتی از خواهرزاده هام هم بیشتر برام رُخ کشیدین ک نمیتونم😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مطمئنن ک سحروجادویی چیزی بوده....😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
(شماخودت یه پا دعانویسی....خودت دست به کار بشو😂💔)
عااااااااااااار.حرفای من حال آدمو دگرگون میکنه؟؟!😂
الان مثلن از حرفای صبحم کدومش موجب دگرگونی حال بود؟؟
اون توضیح چارزانو نشستن؟؟!😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
الهی دورِ عزی جون بگردم من.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
والا دلم نخواست زحمت بدم به عزی😂💔حالا شما اگه لطف کنی و به عزی بگی ک یه سر به سنجشی ها بزنه،ممنون میشم😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: این اصطلاح خواهرت رو یادم باشه ک گاهی استفاده کنم درگفتوگوهام😂💔:face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اصن تاقبل از اینکه علت خاص بودنم رو شمانمیگفتی،نمیفهمیدم ک😂💔
چون همه میتونن و من نمیتونم؛پس من میشم خاص😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
به قول ساقی خا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اوهوع. باکلاسِ کی بودی شما؟؟😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
والا پنیرپیتزا هم تا این اندازه مثل طومارا نمیتونه کش بیاد😂
والا ک از یه جایی به بعد کم میاره و کنده میشه😂💔:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وای خداع دقت کردی این ایموجی لاک زدنن رو چقدر بهره میبری؟؟💅🏻
پ.ن:از ایموجی گل رز هم صرف نظرمیکنیم:rose: .ایموجی خنده هم ک اصن مثل حروف الفبا لازمه ی طوماره:face_with_tears_of_joy: .ایموجی قلب شکسته هم حکم نقطه و ویرگول رو داره💔
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:واهاییی خدا فقط اون تفسیر ایموجیا(نظرتون چیه من از خودم دعای جوشنِ ارمیا دَر وَکنم شما بیاید تفسیرشو چیز کنید😐نونش خوبه کفاف زندگیو میده😐) 🤣🤣🤣🤣عاالی بوددد🤣🤣🤣عار دقت نکرده بودم این حکم نقطل رو داره آخر هر حرفم باید باشدش💔🤣
اون لاکه رو دوس دارم☹واقعیشو ک نمیتونم بزنم منو از مجازیش محروم نکنید☹😂
عار کار خودشه☹منم طلاقش دادم دیگه💅🏻هی التماسم میکرد من گوشم بدهکار نبود ک نبود😌💅🏻(حالا به روم نیارید که ون منو طلاقم داد نه من اونو😂)
مرسی ازتون🌹🌹
خب باید خاص بودنتونو به رختون بکشم دیگ احساس ارزشمندی کنین☹💅🏻🌹
کلا حرف زدن با شما مایه خوشحالیه😂(اصلنم چیز نیستم...خودشیرینه چیه همون)ولی اینکه یهویی تگ کنه یه نفر بخیلی حس خوبیه🌹ازتون ممنونم خیلی🌹
چشم به عزیتون میگم😂این روزا خیلی براش زحمت ایجاد کردیم من و دوستان😂💅🏻
واهایییی خیلی بد ضایعم کردید🤣🤣🤣واهایییی....کاش اون خاع رو نمیگفتید خیلی بد بودد🤣🤣🤣🤣از درون تهی گشتم🤣دیگ اون ادم سابق نمیشم من😂🖐🏻
با کلاسِ مامانم🥺👶🏻
کم کم باید ایک بازی کثیف تموم شه😂🖐🏻💅🏻 -
@ermia-mirzakhani عرض ادب جناب میستر آرمیا✋🏻
عه توهم که مثل خودم زنده ای😂🌹🙄
اقا انصافا خیلی زشته قراربود هردو بمیریم ولی الان درحال ارسال طومار:// قرار ما اون دنیا بود 🤧 ولی سری بعدی ناامیدتون نمیکنم حتما دار فانی را به وداع خواهم گفت😂🔪
عااا🙄
بله دیگه حرفای من فهمیدنش لیاقت میخواد باید چشم و عقل بصیرت داشته باشی😂 مخصوصا اون زمانی که برم رو منبررررر😂✋نداری ک😐🔪🌹
عمل صالحتم که زیر خط فقر😂😂به همین سوی چراغ اگه بار دومم فهمیده باشی😐😂
جناب محترمه مکرمه،،کرونا گرفتن من خنده داره ای ملحد؟😑🔪😂@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اقا انصافا خیلی زشته قراربود هردو بمیریم ولی الان درحال ارسال طومار:// قرار ما اون دنیا بود 🤧 ولی سری بعدی ناامیدتون نمیکنم حتما دار فانی را به وداع خواهم گفت😂🔪
عااا🙄
بله دیگه حرفای من فهمیدنش لیاقت میخواد باید چشم و عقل بصیرت داشته باشی😂 مخصوصا اون زمانی که برم رو منبررررر😂✋نداری ک😐🔪🌹
جناب محترمه مکرمه،،کرونا گرفتن من خنده داره ای ملحد؟😑🔪😂سلااام خدمت بانو نرجش خاتون😂😂🖐🏻
خیلی وقت بود نبودید😀دیگ کم کم داشتم نبودتونو جشن میگرفتم فک کردم رفتید پیش عزی اینا....چرا ناامیدم کردی شاگرد پلشت😐💔برو ک ازت راضی نیستم😂
عار متاسفانه زنده ام😐😐💔
خیلی خیلی زشته....دیگ نباید تکرار کنیم....یعنی چی این کارا....بگی میخوای بمیری و هنوز زنده باشی؟
من جای شما بودم کرونا نمیکشتم از خجالت میمردم😂🖐🏻
احسنت به تو شاگرد پر تلاشم...نبینم ناامیدم کنی😂🌹سبد سبد گل یاس نرجس خانم زرنگ کلاس😂😂💔نمیدونم شعرش این بود یا چی ولی شما تشویق در نظرش بگیرید😂🌹
والا چن باری خوندمش بار دومم نفهمیدم🤣🤣
ن فک کردم الکی میگید گرفتید😐🌹خداروشکر ک حالتون خوبه🌹 -
@Ermia-Mirzakhani ارمیااااااااااااااا یه مین اونور چک کن خیلی مهمه:face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
فقد تورومولا دعوام نکنی یا نگی از تو بعیده اگ مهم نبود نمیومدم بت بگم یا اگ خودم میفهمیدم:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :face_without_mouth:@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ermia-Mirzakhani ارمیااااااااااااااا یه مین اونور چک کن خیلی مهمه:face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
فقد تورومولا دعوام نکنی یا نگی از تو بعیده اگ مهم نبود نمیومدم بت بگم یا اگ خودم میفهمیدم:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :face_without_mouth:چشم الان میام👶🏻🤣💅🏻🌹
-
دختر پاییز کوج رفتی عامو؟؟!:face_without_mouth: :lollipop: 💔
zeinab dehghani لطف داری دخترم
من به هرسه تاتون بدی کردم تو شرایط خوبی نبودم حرصمو سر شما خالی کردم معذرت میخوامzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دختر پاییز کوج رفتی عامو؟؟!:face_without_mouth: :lollipop: 💔
همین بغل رفتم خونه تکونی
-
این پست پاک شده!
-
amir ahmadi داییم که نیمده هنوز😶😕
@narjes-hashemi
بله 😂
داره سلام میرسونه بهتون -
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عااا🙄
جناب محترمه مکرمه،،کرونا گرفتن من خنده داره ای ملحد؟😑🔪😂سلااام خدمت بانو نرجش خاتون😂😂🖐🏻
خیلی وقت بود نبودید😀دیگ کم کم داشتم نبودتونو جشن میگرفتم فک کردم رفتید پیش عزی اینا....چرا ناامیدم کردی شاگرد پلشت😐💔برو ک ازت راضی نیستم😂
عار متاسفانه زنده ام😐😐💔
خیلی خیلی زشته....دیگ نباید تکرار کنیم....یعنی چی این کارا....بگی میخوای بمیری و هنوز زنده باشی؟
من جای شما بودم کرونا نمیکشتم از خجالت میمردم😂🖐🏻
احسنت به تو شاگرد پر تلاشم...نبینم ناامیدم کنی😂🌹سبد سبد گل یاس نرجس خانم زرنگ کلاس😂😂💔نمیدونم شعرش این بود یا چی ولی شما تشویق در نظرش بگیرید😂🌹
والا چن باری خوندمش بار دومم نفهمیدم🤣🤣
ن فک کردم الکی میگید گرفتید😐🌹خداروشکر ک حالتون خوبه🌹@ermia-mirzakhani یکی از سوالاتی که این روزا باید برم دنبالش اینه که چرا همه ناامید شدن واقعا؟😂😂😂
مهشید که اومده میگه عهههه نرجس زنده ای😐
یا اون جناب سجاد که از قالی شستن مراسم ختمم میگه😐😂
تازه میخواستن اعلامیه هارو بدن شما پخش کنی یه خودکارم بگیری دستت همه رو بنویسی نرگششش😂
که دیگه سایم هنوز بالا سرتونه😌✋🏻
استاد بزرگوار اینقدر من باعث سربلندی شما بودم اینقدر از کلاس درستون و جوشن صغیرو و کبیرو میانه که من پیش بچه ها نگفتم
چقدر که من درباره ی مبحث کاربرد تف اعمال به حاصل ننمودم(چه ترکیبی شد😐😂)
الان اینه جوابم🔪
نچ نچ نچ براتون شرمسارم
جشن منو خواستی بگیری؟😕
اول شما بلاک میکنی یا من؟😒😂
دیدی گفتم نفهمیدی😂
آقاااا دیدی سه هفته بیشتر طول کشید هر چند با وقفه ی میانه🙄😅 -
@narjes-hashemi
بله 😂
داره سلام میرسونه بهتون__chakisaldva__ اع؟😂🔪
البته من شمارو تگ کردم فکر میکنم ندیدی؟!🙄
دیدید؟
نیمد؟
اومد و ندیدید؟
کلا نیمد و ندیدید؟
اومد و از قصد ندیدید؟
😂🙄 -
دریا دریایی خوبم مامی
✨نمیای اینورا؟ -
0-0ftm @Infinitie-A zeinab dehghani @Saghi-Mortazavi
پیام های هفته پیش که درباره حضوری دیدن و اینا بود را خوندم جالب بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اونجاش که زینب میگفت میترا با لهجه بگه حاجی مُشکین :face_with_tears_of_joy:
فقط خود حاجی با فاطی گروه ها رو نگفتن :face_with_monocle: :face_with_medical_mask: -
@سجاد-ذوالفقاری
0-0ftm
@infinitie-a
@saghi-mortazavi
@mitra-ism-rahmani
سلام خوبید؟؟😁😁
میدونم نباید آنلاین میشدم...
ولی خو تاپیک درسی باید حتما میزدم😂👌🏻 -
0-0ftm عرض ادب✋
خوبم ممنون ازت
آره بابا بهترم❤
و خودت؟ خوبی؟
آقاا حالا جدا از شوخی انتظار این یه موردو نداشتما!!!
مرررسی ازت😜
خرسندمان کردی🙄😂 اصلا چشم در اشک هایم حلقه زد😂😂