هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نظرتون چیه ایندفعه همگی باهم مُشکین را بلاک کنیم ؟
نظرم منفیه
فک کنم بقیه هم نظرشون همین باشهنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نظرتون چیه ایندفعه همگی باهم مُشکین را بلاک کنیم ؟
نظرم منفیه
فک کنم بقیه هم نظرشون همین باشه -
@roghayeh-eftekhari سلام منکه عالی ام البته دیروز سالن بودم پس از حدود دوسال فوتبال وحشی زدیم با بچه ها الان دردی دارم که خدا میدونه خب از بحث منحرف نشیم
شما خوب هستید؟خیلی سخت می گیرند به نظرم یکمی موخشون رو بزنید شاید بیشتر اروم تر بشن
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari سلام منکه عالی ام البته دیروز سالن بودم پس از حدود دوسال فوتبال وحشی زدیم با بچه ها الان دردی دارم که خدا میدونه خب از بحث منحرف نشیم
شما خوب هستید؟خیلی سخت می گیرند به نظرم یکمی موخشون رو بزنید شاید بیشتر اروم تر بشن
عهههه من کلا از فوتبال متنفرم
ان شاءالله بهتر باشید
ممنون ، نمیخوام باهاش قهرم -
@infinitie-a نه
هیچوقت اسم خودمو مشاور نمیذارم
قبلا بچه ها خیلی منشن میکردن و از تجربه هام میپرسیدن
از این نظر میگمنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 چه جالب
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm
خیلی خوشمزه است
ولی آب انبه رو ترجیح میدم -
@mitra-ism-rahmani من حرفی ندارم
#یخ_های_قطب_شمال_را_آب_نکنیمنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a #بلاک
-
@roghayeh-eftekhari منم تجربش رو داشتم
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari منم تجربش رو داشتم
خب دیگه بهتر
-
arthur morgan
@roghayeh-eftekhari
آقا و خانم محتررررم
غیبت منو میکنیدااااهیچکس نمیتونه مخ منو بزنه
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan من تاحالا مخ کسی رو نزدم چون می دونم اگر بزنم مخش منفجر میشه
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان جون میده برم رو مخ ساقی خانم
سردرد هم داره، مطمئنا نت رو خاموش میکنه، یا منو بلاک -
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ان شاءالله بهتر باشید
ممنون ، نمیخوام باهاش قهرمنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari رقیه
فاذا ماذا هاذا ؟؟؟؟
خود به خود قهر میکنی و آشتی میکنی؟ -
arthur morgan
@roghayeh-eftekhari
آقا و خانم محتررررم
غیبت منو میکنیدااااهیچکس نمیتونه مخ منو بزنه
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
arthur morgan
@roghayeh-eftekhari
آقا و خانم محتررررم
غیبت منو میکنیداااادلمون میخواد
هیچکس نمیتونه مخ منو بزنه
نوچ یگانه فکر کمر من نیستی فکر سقف بالا سرت باش
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لعنت بهت
-
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ان شاءالله بهتر باشید
ممنون ، نمیخوام باهاش قهرمنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari قهرنکنید زندگی 100 سال اولش سخته اخرش همش این دوستی ها می مونه
-
الان جون میده برم رو مخ ساقی خانم
سردرد هم داره، مطمئنا نت رو خاموش میکنه، یا منو بلاکنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط 0-0ftm انجام شده@infinitie-a تو روشای ساقی رو ندیدی؟
از تودلی محوت میکنه
حالا برو رو مخش -
maryam111 به نظرتون این کتاب ها یکمی جنبه شعارگونه نداره؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan نه
یه سری چیزا رو که خوندم تو کتابش دیدم که قبلا خودم بهش رسیدم و درست بوده
کتابای این تیپی زیاد دیدم ولی خب یه سری کتابای معروف واقعا نمیتونن شعاری باشن چون اگر شعاری میبودن اینقدر وایرال نمیشدن
مثل اثر مرکب و همین عادت های اتمی -
@سجاد-ذوالفقاری سلامتیت
تو چه خبر؟؟نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
هیچی سلامتیت
درگیر درسو اینا -
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ermia-Mirzakhani رو اب بیا
-
Yegane Dehqan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
arthur morgan
@roghayeh-eftekhari
آقا و خانم محتررررم
غیبت منو میکنیداااادلمون میخواد
هیچکس نمیتونه مخ منو بزنه
نوچ یگانه فکر کمر من نیستی فکر سقف بالا سرت باش
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
ناظمه .کار غیر قانونی نباید بکنیم