هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری کتاب خوندن سختههههه؟😑🔪
وجدانن🙄؟ -
@سجاد-ذوالفقاری اتفاقا اشاره کردم به بی عاری😑😂
برو پیداش کن😏😒
حسش نیست😂 -
یا اونجایی که میگه
آهای غمی که مثل یه بختک
رو سینه ی من شده ای آوار
دستاتو بردار از گلوی من..! -
@narjes-hashemi
اره تو زمان کنکور نمیشه
من واقعا یه کتاب که شروع کنم باید تمومش کنم حتما :grimacing_face:
یه جور اعتیاده
وقتیم شعر میخونم دیگه ولش نمیکنم
کتاب سراغ داری توو یکی دوساعت جم شه؟@سجاد-ذوالفقاری به همین سوی چراغ بهونه ای بیش نیستن اینا😑🔪
آره آره چه سبکی؟😁 -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایلین حیدرزهی حدوداااااا سه ماه مونده 😅😐💙
خوبی؟!اری
متشکر خوبم 😊😄ایلین حیدرزهی خداروشکر 🌹🤩💙
-
همچین میگه تو زمان کنکور انگار میخواد اتم بشکافه😑😂
میری دوتا تست میزنی درعوض کیکو ساندیسو میزنی میای دیگه😒🔪 -
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها اگر میشه نرجس رو دعا کنید
زودتر برگرده پیش مون😁❤️حتماا
@Narjes-Hashemi
پاشو بیا من حال قالی شستن ندارم
نچ نچ نچ برات شرمسام پلشت بی عار😐😂🔪
نگا امید نسل جوانو😐سرافرازمون کردی اصلا😂
حداقل از خرماهام اینقد نخور😑میخوریم بتکونش رو بقیه پودر نارگیلاش بریزه رو اونا ، نه که گرونن کم نیاد یه وقت برا بقیه،حالا تو نخوری اشکالی نداره😂😂😂😂@narjes-hashemi
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :kitchen_knife: :kitchen_knife:
عهه یه ذره پودر نارگیل هم رحم نداری:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
@سجاد-ذوالفقاری به همین سوی چراغ بهونه ای بیش نیستن اینا😑🔪
آره آره چه سبکی؟😁 -
میری دوتا تست میزنی درعوض کیکو ساندیسو میزنی میای دیگه😒🔪@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میری دوتا تست میزنی درعوض کیکو ساندیسو میزنی میای دیگه😒🔪کیک ساندیس نمیدن الکل وماسک میدن
خب من برم تا نگفتی به توچه:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: -
@narjes-hashemi
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :kitchen_knife: :kitchen_knife:
عهه یه ذره پودر نارگیل هم رحم نداری:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:@سجاد-ذوالفقاری خیر😂😂
هستشم بکار همونجا یه ثمره ای داشته باشه😂خودتم یه ثواب میبری این وسط😂 -
میری دوتا تست میزنی درعوض کیکو ساندیسو میزنی میای دیگه😒🔪@narjes-hashemi
به وقتش حالتو میپرسم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
البته زاپاسات هم کم ادمای نیستن یادت میدن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
لامصبا ساندیس ندادن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کل کنکور منتظر بودم بیارن ولی نیوردن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@narjes-hashemi
نه وجدانن درگیر میشم میرم کتاب بعدی بعدی و ... :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:چه سبکی داری؟
@سجاد-ذوالفقاری نچ مورد قبول نیست بازم😐🔪
اومدی مغازه دیگه عملا اینجور حرف میزنی😂
خو رمان باشه؟
کلاسیک؟
تخیلی؟
علمی؟
میخوای قیدشو بزنی اصلا؟😂حدی بگو چه سبکی میخونی تا بگم🙄 -
@سجاد-ذوالفقاری خیر😂😂
هستشم بکار همونجا یه ثمره ای داشته باشه😂خودتم یه ثواب میبری این وسط😂@narjes-hashemi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نوچ نوچ بیبین چهقد فکر اقتصادیش قویه از دوتا خرما ببین چقد میخواد استفاده کنه :face_with_tears_of_joy:
خوب شد حالت خوب شد وگرنه اوندونیا رو هم نابود میکردی:face_with_tears_of_joy: :dagger: -
@narjes-hashemi
به وقتش حالتو میپرسم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
البته زاپاسات هم کم ادمای نیستن یادت میدن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
لامصبا ساندیس ندادن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کل کنکور منتظر بودم بیارن ولی نیوردن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@سجاد-ذوالفقاری ایش به زمین گرم بشینن😂😂اصلا کنکوره و کیک ساندیسش😂
باز اشاره کردی به زاپاسا من؟😑🔪
چیکارشون داری😒 -
@narjes-hashemi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نوچ نوچ بیبین چهقد فکر اقتصادیش قویه از دوتا خرما ببین چقد میخواد استفاده کنه :face_with_tears_of_joy:
خوب شد حالت خوب شد وگرنه اوندونیا رو هم نابود میکردی:face_with_tears_of_joy: :dagger:@سجاد-ذوالفقاری بیچارههه😂😂این فکر اقتصادی نیست که فکر اینم کلا از علیهات تو یه کارایی دربیارم
حیفن😂😂😂
هوم سایم هنوز بالا سرتونه😌 -
@سجاد-ذوالفقاری نچ مورد قبول نیست بازم😐🔪
اومدی مغازه دیگه عملا اینجور حرف میزنی😂
خو رمان باشه؟
کلاسیک؟
تخیلی؟
علمی؟
میخوای قیدشو بزنی اصلا؟😂حدی بگو چه سبکی میخونی تا بگم🙄 -
@سجاد-ذوالفقاری خیلی هم عالی😕
کلاسیک به کتابایی مثل غروروتعصب؛زنان کوچک؛ربه کا؛جین ایر و...کتابایی که سبک عاشقانه دارن وخب بیشتر خارج از سبک رمان میشن
پیشنهاد من :حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت😂😂😂😂
نه جدا بشین داستان دوشهر یا اگا وقت نداری بابا گوریو رو بخون محشرن😜
ترجیحا بگو انتخابت کودومه تا انتشاراتشو بگم -
@سجاد-ذوالفقاری ایش به زمین گرم بشینن😂😂اصلا کنکوره و کیک ساندیسش😂
باز اشاره کردی به زاپاسا من؟😑🔪
چیکارشون داری😒@narjes-hashemi
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اره چشمم به در خشک شد اخرشم گفتن پاشو وقتت تمومه
منم چون ساندی ندادن کنکورو سفید دادم به نشانه اعتراض:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اوه اوه چه حساس :face_with_tears_of_joy:
کاریشون ندارم رفیقامن :grinning_face_with_smiling_eyes:
تعدادشون چند تاست ؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@سجاد-ذوالفقاری بیچارههه😂😂این فکر اقتصادی نیست که فکر اینم کلا از علیهات تو یه کارایی دربیارم
حیفن😂😂😂
هوم سایم هنوز بالا سرتونه😌 -
@سجاد-ذوالفقاری خیلی هم عالی😕
کلاسیک به کتابایی مثل غروروتعصب؛زنان کوچک؛ربه کا؛جین ایر و...کتابایی که سبک عاشقانه دارن وخب بیشتر خارج از سبک رمان میشن
پیشنهاد من :حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت😂😂😂😂
نه جدا بشین داستان دوشهر یا اگا وقت نداری بابا گوریو رو بخون محشرن😜
ترجیحا بگو انتخابت کودومه تا انتشاراتشو بگم