هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
مهشید حسن زاده 0 خب بحث جدی شد 
 ببین چقدر جاها عبدی جلوی دولت گرفته چقدر یه تنه جلوی خیلی حرفا مونده محکم جلوی خیلیا مونده و عملیات رهبری کرده قدر بدون فرزندم @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 خب بحث جدی شد 
 ببین چقدر جاها عبدی جلوی دولت گرفته چقدر یه تنه جلوی خیلی حرفا مونده محکم جلوی خیلیا مونده و عملیات رهبری کرده قدر بدون فرزندم آره خب مثلا رحمانیو فقط برا پول فرستاد دادگاه! 
- 
@roghayeh-eftekhari حالا زوده برات خودت میفهمی  
 ( توضیحش خیلی طولانیه میدونی دیگه) Yegane Dehqan آره درجریانم ولش کن فکرنکنم راه ابریشم بخرم  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 خب بحث جدی شد 
 ببین چقدر جاها عبدی جلوی دولت گرفته چقدر یه تنه جلوی خیلی حرفا مونده محکم جلوی خیلیا مونده و عملیات رهبری کرده قدر بدون فرزندم آره خب مثلا رحمانیو فقط برا پول فرستاد دادگاه! مهشید حسن زاده 0 برای پول؟ 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 خب بحث جدی شد 
 ببین چقدر جاها عبدی جلوی دولت گرفته چقدر یه تنه جلوی خیلی حرفا مونده محکم جلوی خیلیا مونده و عملیات رهبری کرده قدر بدون فرزندم آره خب مثلا رحمانیو فقط برا پول فرستاد دادگاه! مهشید حسن زاده 0 ولش کن  دم همه بچه های اطلاعات گرم مارو چه به اطلاعاتی شدن؟ دم همه بچه های اطلاعات گرم مارو چه به اطلاعاتی شدن؟ 
- 
Yegane Dehqan دلم یهو برای مدرسه حضوری تنگ شد  
- 
Yegane Dehqan دلم یهو برای مدرسه حضوری تنگ شد  @roghayeh-eftekhari با احترام به دلت بگو ساکت شه   
- 
@roghayeh-eftekhari با احترام به دلت بگو ساکت شه   Yegane Dehqan    حال کردم باجوابت حال کردم باجوابت
- 
مهشید حسن زاده 0 ولش کن  دم همه بچه های اطلاعات گرم مارو چه به اطلاعاتی شدن؟ دم همه بچه های اطلاعات گرم مارو چه به اطلاعاتی شدن؟ @roghayeh-eftekhari هوووووم 
- 
@roghayeh-eftekhari هوووووم مهشید حسن زاده 0 خب خودت خوبی؟ 
 خب دوازدهمی درسته؟
 چقدر خب   
- 
مهشید حسن زاده 0 خب خودت خوبی؟ 
 خب دوازدهمی درسته؟
 چقدر خب   @roghayeh-eftekhari خب خوبم ممنون 
 خب تو چطوری؟ 
 خب نه دومم 
- 
مهشید حسن زاده 0 خب خودت خوبی؟ 
 خب دوازدهمی درسته؟
 چقدر خب   @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 خب خودت خوبی؟ 
 خب دوازدهمی درسته؟خب حس کنجکاوی دست از سرش برنمیداره...بگو بهش چندمی  
 مهشید حسن زاده 0
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 خب خودت خوبی؟ 
 مهشید حسن زاده 0Zeinab Siri خب سلام 
 خب نمیخوام!
- 
@roghayeh-eftekhari خب خوبم ممنون 
 خب تو چطوری؟ 
 خب نه دومم مهشید حسن زاده 0 خب خداروشکر 
 خب منم خوبم
 خب دوازهمی چون راه ابریشمی هستی 
- 
Zeinab Siri خب سلام 
 خب نمیخوام!
- 
مهشید حسن زاده 0 خب خداروشکر 
 خب منم خوبم
 خب دوازهمی چون راه ابریشمی هستی @roghayeh-eftekhari نه من دومم ازدوم شروع کردم که تاکنکورم رتبه یک شم   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 خب خودت خوبی؟ 
 مهشید حسن زاده 0Zeinab Siri مشخصه دوازدهم    
- 
Zeinab Siri مشخصه دوازدهم    
- 
@roghayeh-eftekhari نه من دومم ازدوم شروع کردم که تاکنکورم رتبه یک شم   مهشید حسن زاده 0 خب خوبه همون اول  
- 
Zeinab Siri ممنون میشم پروسه رو بیخیال شی  
- 
مهشید حسن زاده 0 خب خوبه همون اول  @roghayeh-eftekhari آره  

|
 |

شعردانه
شعردانه