هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
مهشید حسن زاده 0 ولش کن الان بخاطر من کتک میخوری    Zeinab Siri Zeinab Siri@roghayeh-eftekhari نه باو 
 زینب یه پابوکسوره خودش  
- 
Zeinab Siri اععع!میگم سرخوشم 
 پس گرفتنم
 بزارداشته باشنم 
- 
@roghayeh-eftekhari نه باو 
 زینب یه پابوکسوره خودش  مهشید حسن زاده 0 موفق باشه  
- 
Zeinab Siri ممنون از جونم سیر نشدم    هنوز آرزو دارم هنوز آرزو دارم @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Zeinab Siri ممنون از جونم سیر نشدم    هنوز آرزو دارم هنوز آرزو دارم اوکی 
- 
amirh_hmyf پاشو بیا 
 من حال ندارم بگردم برا فیلم خوب @narjes-hashemi بعد مدت ها یالله  
 shutter island
 heat
 a beautiful mind
 memories of murder
 the green mile
 papillon 1973
 there will be blood
 no country for old men
 american beauty
 american history x
 The Usual Suspects
 zodiac
 se7en
 the sixth sense
 pulp fiction
 اینارو فعلا داشته باش 
- 
Zeinab Siri از چی؟ @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Zeinab Siri از چی؟ از دست جن 
 ک میاد مودیتون میکنه 
- 
یادمه با یکی از بچه هاحرف میزدیم 
 بحث رفتن از انجمنُ این چیزا شدو خب یه حرف خوبی زد اون لحظه؛ شاید جمله ای که خیلی وقته دنبالش بودم... amirh_hmyf گفتی که 
 《کسیم نیست و...》حقیقتا این آدم یه حرف درستی زد   خیلیا بودن و نیستن 
 همشون رفتن و نیمدن
 تودلی هم بدون اونایی که دوسشون داشتی، بدون اونایی که حرفاتو میفهمیدن، بدون همونایی که باهاشون میخندیدی و خاطره ساختی، هیچه...
 تودلی؛ خیلی وقته دیگه تودلی نیس...شاید دید کلیش یه بهونه برای نبودنِ؛ خب اینم شد بهونه ی ما دیگه:)) @narjes-hashemi چیشده   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Zeinab Siri ممنون از جونم سیر نشدم    هنوز آرزو دارم هنوز آرزو دارم اوکی Zeinab Siri    عجب خب مهشید به تو راضی شدم عجب خب مهشید به تو راضی شدم   
- 
Yegane Dehqan    حال کردم باجوابت حال کردم باجوابت@roghayeh-eftekhari بایدم حال کنی  
- 
@roghayeh-eftekhari بایدم حال کنی  Yegane Dehqan بیا یگانه بیا بغلم هیشکی مثل تو نمیشه    
- 
Yegane Dehqan بیا یگانه بیا بغلم هیشکی مثل تو نمیشه    @roghayeh-eftekhari جانااا   
- 
@roghayeh-eftekhari جانااا   
- 
@roghayeh-eftekhari جانااا   
- 
فضای اینجا اونقدری برام سنگین و غریبانه شده که با خودم میگم همون بهتر که نبودم چند روز... 
 بازم فعلا...
- 
Zeinab Siri    عجب خب مهشید به تو راضی شدم عجب خب مهشید به تو راضی شدم   @roghayeh-eftekhari خداازت راضی باشه عزیزجان   
- 
@roghayeh-eftekhari خداازت راضی باشه عزیزجان   مهشید حسن زاده 0  ان شاءالله ان شاءالله
- 
مهشید حسن زاده 0 آره آره  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار مهشد کلاس چندمه؟ 
 تو یازدهمی چیزی که یادمه ، درسته؟وایسا @دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari مهشید کلاس چندمی؟!  
 آره من ورودی یازدهمم 
 شما چطور؟!سوالات ممنوعه؟! 
 او نه نه نه 
 جزو اسرااااره
- 
بارون بنداومدبالاخره 
 بابند اومدنش مرورخاطرات اونم تموم شد
 چ روزای خوشی بودن اون روزا
 ان شالله هرجاکه هست سلامت باشه 
 خاطرات شیرینی بودن  
- 
بارون بنداومدبالاخره 
 بابند اومدنش مرورخاطرات اونم تموم شد
 چ روزای خوشی بودن اون روزا
 ان شالله هرجاکه هست سلامت باشه 
 خاطرات شیرینی بودن  مهشید حسن زاده 0 مگه اونجا بارون میاددددد؟؟🥲🥲🥲🥲 
 ( هر جایی که زندگی میکنی و نمیدونم کجاست ) )

|
 |

شعردانه
شعردانه