سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
برنامه مطالعاتی تجربیا(خداییش بفرستین لنگم!)
-
سلام دوستان تجربی
من واقعا اوضاعم تو برنامه ریزی افتضاحههه!!
کلا بخوام برنامه بریزم اینجوریم که من نمیخوابم تا تا آخر دروس دبیرستان و دانشگاه رو بخونم و فلان...آخرم میبینم برنامه ام رویایی بیش نبوده میگیرم میخوابم!
خداوکیلی بگین...
شما توی روزای تعطیل و ایام مدرسه روزی چند ساعت درس میخونید؟
چجوری میتونید روزی ۱۲ ساعت درس بخونید؟(اینم جز همون رویاهاست که گفتم!)
و اینکه میشه لطفااا برنامه یه روزتون رو بفرستید؟
مرسی
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Kit Cat سلام من صبح ساعت یه خورده قبل از 6 پا میشم.
حدود یک ساعت درس میخونم.
حدود ساعت 7 تا 8 میرم ورزش میکنم.
8 تا 8 و نیم صبحانه میخورم.
دیگه شروع به درس تا ساعت 12 ظهر.
12 یه کم میخوابم.
1 و نیم شروع میکنم تا ساعت 9 میخونم.
البته استراحت های کوتاه بین هر درس دارم.
ساعت 11 و نیم هم میخوابم. -
Ahmadreza Bayat
سلام خیلی ممنونم از پاسخگوییتون...البته من ورزش که حسم نمیکشه کنم بخوابمم کلا بیدار شدنم با خداست!
اما بطور کلی خوندن برنامه دیگران میتونه کمک کنه بلکه منم بتونم یه برنامه واقعی و درست حسابی بنویسم!!
خیلی ممنونم لطف کردید -
Kit Cat اگر بتونید مشاور بگیرید بهتره
تا بهتون شیوه برنامه ریزی رو یاد بده
یا اینکه خودش براتون با توجه به شرایطتون برنامه ریزی بکنه ... اینطور بعد از چند وقت شما خودتون نکات مهمی که باید توی برنامه ریزی در نظر داشته باشید رو یاد میگیرید
یعنی میتونید از برنامه مشاور ایده بگیرید -
Reza Panahi
سلام
یه مدت مشاور گرفتم اما خیلی بدردم نخورد...شاید چون اون زمان خودشناسی نداشتم و هر چی اون بنده خدا میپرسید من جوابایی میدادم که درست نبودن و...آخرم برنامه رو اصلا عملی نکردم!!
شما مشاور خوب و اقتصادی میشناسید معرفی کنید؟ -
Ahmadreza Bayat
ممنونم از لطفتون
چی بگم...ان شالله یه پتکی تو سر مام میخوره ورزشکار میشیم
مرسی از توصیه شما -
Kit Cat
درود
به نظر من حتما هر روز ورزش کنید (نیم ساعت یا یک ساعت)
و به شیوه 50/10 اگه به نظرتون خوبه بخونید :50 دقیقه مطالعه و 10 دقیقه استراخت
و به نظرم 12 ساعت خیلی زیاده ، شما 10 ساعت هم بخونید عالیه(البته به طور پیوسته و اگه یه ذره کم و زیاد هم شد اشکالی نداره)
برای مشاور هم این تاپیک رو ببینید خوبه : https://forum.alaatv.com/topic/38011/اگر-شما-جای-من-بودید-با-کدوم-مشاوره-برمیداشتین/1
. -
سینا 0
سلام...
نمیدونم اخه توی اینترنت من ۱۸ ساعت مطالعه رو هم دیدم(که البته واقعا هرجور حساب میکنم احتمالا باید دومینگ کنه آدم که بتونه!!)ولی خب دوازده ساعت خیلی روال بود و زیاد نوشته بودن که انقدر میخونم گفتم شاید واقعا لازم باشه اینهمه...البته من به همون ده ساعت که شما میفرمایید هم خدا کنه برسم(تا بحال نتونستم)
درباره تاپیک...اتفاقا قبلا دیده بودم اما خاطرم نبود!... دوباره خوندم...ممنونم -
سلام
شما ی برنامه بنویس در قالب چارچوب کلی
اصلا رویایی نباشه
اشکال نداره که ۱۰ ساعته بنویسی برنامه رو یا ۱۲ ساعته(چون الان دیدم مثل اینکه هدفت ۱۲ ساعته)
هم تایم استراحت بذار و هم پارت های متنوع
بعد که میخوای اون برنامه رو اجرا کنی ممکنه روزه اول ۵ ساعت بتونی روز دوم ۶ ساعت و...
اینجوری توی دوهفته شما میتونی قشنگ اوج بگیری و به هدف تعیین شدت برسی و دیگه ثابت بخونی.
در ضمن خوندن درس برای کنکور باید:
۱: مستمر و پیوسته باشه.
۲: کمالگرایی ممنوع! شما به تدریج زیاد کن ساعت مطالعه رو...وگرنه ممکنه روز اول نتونی و در نتیجه ناامید شی.
۳: خواب شب و صبح تنظیم.
۴:ورزش نباشه اشکال نداره شما صبح در حده ۵ مین حرکات کششی انجام بده همین:))
۵:برنامت انعطاف داشته باشه و ساعت جبرانی بهتره داشته باشه.
یادت باشه شروع هر چیزی ۲ روز اولش یکم سخته بقیش میشه عادت.
شما خوابتو تنظیم کن، ساعت مطالعه رو هم کم کم افزایش بده.
موفق باشی. -
سلام خسته نباشید
زیاد به خودتون سخت نگیرید بالاخره هر فردی از یک ساعت مطالعه کم شروع کرده
به نظر بنده خودتون رو با خودتون مقایسه کنید نه دیگران
اینجوری خیلی بهتر و لذت بخش تر به نتیجه دلخواهتون میرسید
برای برنامه ریزی به نظر من بهتره یه هفته یا حداقل چند روز کار هایی که در طول روز انجام میدید رو بنویسید
بعد از خودتون شناخت بهتری پیدا میکنید
حالا بدون هیجان یا افکار رویایی ببینید در طی روز چقدر و در چه بازه زمانی خوندید
حالا برای برنامه ریزی ، ساعت مطالعه اتون همون ساعت مطالعه ای باشه که طی اون چند روز داشتید بعد بیشتر برنامه اتون رو هم در بازه زمانی که فکر میکنید بازدهی بیشتری دارید بزارید . نهایت هر تایم مطالعاتیتون رو هم هر چقدر که در طی اون چند روز قرار بدید
دقیقا برنامه اتون شبیه به اون کار هایی میشود که در طی اون چند روز انجام دادیدبعد از گذشت چند روز که انگیزه انرژی لازم رو داشتید نیم ساعت به ساعت مطالعه اتون اضافه کنید
در مورد ورزش هم دوستان خیلی درست میگن ورزشی که علاقه دارید رو انجام بدید -
غزل محمدی 0
سلام نکاتتون خیلی خوب بودن ممنونم حتما استفاده میبرم -
Kit Cat
درباره ساعت مطالعه پیشنهاد میکنم که مصاحبه رتبه 1 کنکور 99 رو بخونیدسعی کنید که یک ساعت خوندنتون به اندازه 4 ساعت ارزش داشته باشه
. -
Ahmadreza Bayat
نکته خیلی خوب و درستی رو میفرمایید...ممنونم -
سلام وقت بخیر
الان نزدیک بازگشایی نداریم ومن هنوز برنامه کامل و خوبی طرح نکردم ایا الا برنامه درسی داره اگه داره کجا باید پیداش کنم؟
ممنون میشم اطلاع بدین