سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
برنامه مطالعاتی تجربیا(خداییش بفرستین لنگم!)
-
سلام
شما ی برنامه بنویس در قالب چارچوب کلی
اصلا رویایی نباشه
اشکال نداره که ۱۰ ساعته بنویسی برنامه رو یا ۱۲ ساعته(چون الان دیدم مثل اینکه هدفت ۱۲ ساعته)
هم تایم استراحت بذار و هم پارت های متنوع
بعد که میخوای اون برنامه رو اجرا کنی ممکنه روزه اول ۵ ساعت بتونی روز دوم ۶ ساعت و...
اینجوری توی دوهفته شما میتونی قشنگ اوج بگیری و به هدف تعیین شدت برسی و دیگه ثابت بخونی.
در ضمن خوندن درس برای کنکور باید:
۱: مستمر و پیوسته باشه.
۲: کمالگرایی ممنوع! شما به تدریج زیاد کن ساعت مطالعه رو...وگرنه ممکنه روز اول نتونی و در نتیجه ناامید شی.
۳: خواب شب و صبح تنظیم.
۴:ورزش نباشه اشکال نداره شما صبح در حده ۵ مین حرکات کششی انجام بده همین:))
۵:برنامت انعطاف داشته باشه و ساعت جبرانی بهتره داشته باشه.
یادت باشه شروع هر چیزی ۲ روز اولش یکم سخته بقیش میشه عادت.
شما خوابتو تنظیم کن، ساعت مطالعه رو هم کم کم افزایش بده.
موفق باشی. -
سلام خسته نباشید
زیاد به خودتون سخت نگیرید بالاخره هر فردی از یک ساعت مطالعه کم شروع کرده
به نظر بنده خودتون رو با خودتون مقایسه کنید نه دیگران
اینجوری خیلی بهتر و لذت بخش تر به نتیجه دلخواهتون میرسید
برای برنامه ریزی به نظر من بهتره یه هفته یا حداقل چند روز کار هایی که در طول روز انجام میدید رو بنویسید
بعد از خودتون شناخت بهتری پیدا میکنید
حالا بدون هیجان یا افکار رویایی ببینید در طی روز چقدر و در چه بازه زمانی خوندید
حالا برای برنامه ریزی ، ساعت مطالعه اتون همون ساعت مطالعه ای باشه که طی اون چند روز داشتید بعد بیشتر برنامه اتون رو هم در بازه زمانی که فکر میکنید بازدهی بیشتری دارید بزارید . نهایت هر تایم مطالعاتیتون رو هم هر چقدر که در طی اون چند روز قرار بدید
دقیقا برنامه اتون شبیه به اون کار هایی میشود که در طی اون چند روز انجام دادیدبعد از گذشت چند روز که انگیزه انرژی لازم رو داشتید نیم ساعت به ساعت مطالعه اتون اضافه کنید
در مورد ورزش هم دوستان خیلی درست میگن ورزشی که علاقه دارید رو انجام بدید -
غزل محمدی 0
سلام نکاتتون خیلی خوب بودن ممنونم حتما استفاده میبرم -
Kit Cat
درباره ساعت مطالعه پیشنهاد میکنم که مصاحبه رتبه 1 کنکور 99 رو بخونیدسعی کنید که یک ساعت خوندنتون به اندازه 4 ساعت ارزش داشته باشه
. -
Ahmadreza Bayat
نکته خیلی خوب و درستی رو میفرمایید...ممنونم -
سلام وقت بخیر
الان نزدیک بازگشایی نداریم ومن هنوز برنامه کامل و خوبی طرح نکردم ایا الا برنامه درسی داره اگه داره کجا باید پیداش کنم؟
ممنون میشم اطلاع بدین -
Kit Cat
سلام دوست من
برنامه ریزی از مهمترین چیزاییه که هر ادمی که داره برای هدفی تلاش میکنه بهش نیازداره
یعنی شما باید بدونی اول چه هدفی داری
حالا که هدفت رو مشخص کردی باید ببینی این هدف تو چقدر بزرگه و تو باید چقدر براش وقت بزاری
یکی میگه من هدفم پرستاریه خب روزی هفت ساعتم براش خوبه
یکی میگه من میخوام رتبه شم این ادم باید مظابق هدفش زیاد تلاش کنه
اما خب قرار نیست تو از همون اول بیای برنامه رو 15ساعت بریزی
شما اول بیا ببین چقد میخونی و برای خودت کف ساعت مطالعه تعیین کن مثلن میگی من حداقل روزی 3 ساعت درس میخونم..درحال حاضرم ساعتم 4ساعته مثلن
حالا با 4شروعش میکنی هرهفته یک ربع بهش اضافه کن
هفته اول روزی4 ساعت هفته دوم روزی 4 و 15دیقه همینجور پیش میری از مهر شروع میکنی توی اسفند تو روزی 10 ساعت مطالعه داری با کیفیت
حالا ممکنه تو بیشتر از 4 بخونی مثلن بگی من 6 میخونم خب تو اسفند روزی 12 ساعت مطالعه مفید داری و اصلنم اذیت نمیشی دیگه چون هرهفته یک رب یک رب اضافه کردی و یکهو نیومدی زیادش کنی
این از این موضوع درمورد اینکه درسارو چطور بچینی یجا دیگم گفتم ک بهتره ساعت اولت رو بزاری ریاضی یا فیزیک ساعت دوم زیست ساعت سوم ی عمومی بزار
بعد استراحت و ناهار و اینا توی عصر ساعت اول باز یا ریاضی یا فیزیک دوم شیمی سوم عمومی بازبهت پیشنهاد میکنم اگر توی دروسی مثل زبان یا ادبیات اشکال داری اخر شب بجز ساعت مطالعت ی نیم ساعت براش وقت بزار مثلن هرشب نیم ساعت قرابت بزن یا ی شب قرابت ی شب ارایه و... یا مثلن هرشی ی ریدینگ زبان کار کن اینطوری بعد ی مدت فوق العاده میشی تو اون درس
حتمن حتمن برای خودت هدف تعیین کن هدف سالانه بعد هر ماه چه اهدافی داری بعد اهدافتو هفتگی کن و بعد ب طور روزانه براشون برنامه بریز
مثلن من هدفم رتبه ی فلانه خب باید تا اذر نیم سال اول دوزادهم بخونم با اختصاصی یازده بعد اذر فلان بعد این بعد اون بعد حالا باید تو این هفته تا صفحه فلان زیست بخونم انقد تست بزنم و الی اخر
اگر بازهم سوالی بود درخدمتم موفق باشی