کارگاه نویسندگی
-
@roghayeh-eftekhari راستش خودم خیلی خجالت کشیدم وقتی این رو نوشتم احساس میکنم پری فانتزی و تخیلی و بچه گانه شده
ناهماهنگی توش زیاده
arthur morgan نه نه نه اصلا قصد همچین حرفی ندارم خیلی قشنگ و ادبی ولی خب هنوز جای کار داره یعنی میتونه بهتر بشه ولی الانم خوبه به عنوان کتاب چاپی حتما میخریدمش برای چاپ زبان گفتارش ادبیاتش همه چیش عالیه ولی یخورده بیشتر بهش پر وبال بدید مخصوصا اولش
در مورد آلبرت هم بیشتر توضیح بدید درمورد خود اما یخورده پروسه آشناییش با پیرمرد داستان طولانی تر و پیچیده تر بشه بهتر
آشناییش با پسر داستان یخورده بیشتر پر وبال بهش بدید
اونجاام که نور میاد یخورده بیشتر توضیح بدید از کلمات جملات بیشتر و زیباتری استفاده کنید
به نظرم بیماری اما پاک شه بهتر ولی اگه باشه ام بیشتر درموردش توضیح بدید و سرسری ازش رد نشید
صحبت اما و عموشم ینویسید سرسری تعریفی از روش رد نشیدببخشید زیاد حرف زدم داستان خیلی خوبه قلمتون عالیه بهش خیلی بها بدید
ناهماگنگیم پیش میاد آدم داره مینویسه اینا همه باید ویراستاری بشه زیاد غصه نخورید
یه معلم داشتیم میگفت دفعه اول که مینویسید هرچی به ذهنتون رسید بیارید روی کاغذ بعدش برگردید درستش کنید
اصلا نویسنده های معروف جمله اشون اینه من جلوه اولیه داستانم به عنوان خیانت به بشر میدونم -
arthur morgan نه نه نه اصلا قصد همچین حرفی ندارم خیلی قشنگ و ادبی ولی خب هنوز جای کار داره یعنی میتونه بهتر بشه ولی الانم خوبه به عنوان کتاب چاپی حتما میخریدمش برای چاپ زبان گفتارش ادبیاتش همه چیش عالیه ولی یخورده بیشتر بهش پر وبال بدید مخصوصا اولش
در مورد آلبرت هم بیشتر توضیح بدید درمورد خود اما یخورده پروسه آشناییش با پیرمرد داستان طولانی تر و پیچیده تر بشه بهتر
اونجاام که نور میاد یخورده بیشتر توضیح بدید از کلمات جملات بیشتر و زیباتری استفاده کنید
به نظرم بیماری اما پاک شه بهتر ولی اگه باشه ام بیشتر درموردش توضیح بدید و سرسری ازش رد نشید
صحبت اما و عموشم ینویسید سرسری تعریفی از روش رد نشیدببخشید زیاد حرف زدم داستان خیلی خوبه قلمتون عالیه بهش خیلی بها بدید
ناهماگنگیم پیش میاد آدم داره مینویسه اینا همه باید ویراستاری بشه زیاد غصه نخورید
یه معلم داشتیم میگفت دفعه اول که مینویسید هرچی به ذهنتون رسید بیارید روی کاغذ بعدش برگردید درستش کنید
اصلا نویسنده های معروف جمله اشون اینه من جلوه اولیه داستانم به عنوان خیانت به بشر میدونماین پست پاک شده! -
اصلا نویسنده های معروف جمله اشون اینه من جلوه اولیه داستانم به عنوان خیانت به بشر میدونم@roghayeh-eftekhari دستتون درد نکنه من حتما عوض میکنم و ازنظرات شما را حتما اعمال میکنم بازم خیلی ممنون
که مثل یک دوست همراهی ام میکنید
-
@roghayeh-eftekhari دستتون درد نکنه من حتما عوض میکنم و ازنظرات شما را حتما اعمال میکنم بازم خیلی ممنون
که مثل یک دوست همراهی ام میکنید
arthur morgan سرتون درد نکنه کاری نکردم که ، ممنون این نظرلطفتونه ، وظیفمه
چرا پیام قبلیتون پاک کردید؟
خوندمش ولی فرصت نشد جواب بدم
چه خوب که ذهنتون اینقدر قوی کمک خواستید در خدمتم بی صبرانه منتظر ویرایش این بخش و بخش های بعدی هستم -
فاطمه رحیمی من سابقا زیاد دست به قلم میشدم و مینوشتم و ذهنم خیلی باز بود.
ولی یه مدته انگا کور شده افکار و احساساتم با قلم دور میفتن و نمیتونم بنویسم.. قطعا فعالیت توی این تاپیک کمکم میکنه.
🥺
@یاسمن-کیانی
خودمم تو ماه مدرسه به بهونه انشا مینویسم زیاد ولی تابستون ی خطم ننوشتم
-
arthur morgan سرتون درد نکنه کاری نکردم که ، ممنون این نظرلطفتونه ، وظیفمه
چرا پیام قبلیتون پاک کردید؟
خوندمش ولی فرصت نشد جواب بدم
چه خوب که ذهنتون اینقدر قوی کمک خواستید در خدمتم بی صبرانه منتظر ویرایش این بخش و بخش های بعدی هستم@roghayeh-eftekhari یکمی فکر کردم پر رویی ازکسی درخواست بکنم البته وقتی متیازتون شد 2000 می خوام یک ایده بگم که شماهم توی ان مشارکت کنید البته اگر که پررویی نباشه
-
فاطمه رحیمی کارگاه نویسندگی بهانه ایست غنیم و با ارزش تا نویسندگان کوچک گردهم آیند و به دستنوشته های یکدیگر پر و بال دهند؛
فرصتی تا دنیایشان روح و جان تازه ای گیرد؛ تخیلشان قدر شدن در پرواز ؛مجال پاشش الوان بر در و دیوار بی رنگ ذهن و هجوم انوار در اتاق تاریک وجود.......@یاسمن-کیانی این عالیه
-
@roghayeh-eftekhari یکمی فکر کردم پر رویی ازکسی درخواست بکنم البته وقتی متیازتون شد 2000 می خوام یک ایده بگم که شماهم توی ان مشارکت کنید البته اگر که پررویی نباشه
arthur morgan نه بابا این چه حرفیه ، فکرنکنم حالا حالاها به دوهزارتا درسی برسم
ولی ان شاءالله هروقت رسیدم درخدمتم هرکمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم
-
فاطمه رحیمی تاریکی روشن.docx خب این از فصل اول داستانم اسمش تاریکی روشن است خواهش میکنم در مورد ان بدون هیچ رودوایسی نظر بدهید خودم احساس میکنم شبیه الیس در سرزمین عجایب شده نظر شما چیه؟ اسم شخصیت اصلی اما(ema)است@یاسمن-کیانی فاطمه رحیمی @یاسمن-کیانی Yegane Dehqan @roghayeh-eftekhari
arthur morgan خیلی داستان جالبیه کلی کیف کردم خدایی دمت گرم تازه قسمت اولش و خوندم بزار کامل بخونم بهت میگم
-
@roghayeh-eftekhari خیلی ممنون دوست گلم
-
arthur morgan خیلی داستان جالبیه کلی کیف کردم خدایی دمت گرم تازه قسمت اولش و خوندم بزار کامل بخونم بهت میگم
فاطمه رحیمی جدی یا دارید از روی همین که دلم به قول ما یزدی ها خش بشه به من میگید؟
-
فاطمه رحیمی جدی یا دارید از روی همین که دلم به قول ما یزدی ها خش بشه به من میگید؟
arthur morgan نه از نظرمنم داستان قشنگیه
کنجکاوم بدونم اون نور چیه -
arthur morgan ن واقعا جذبش شدم با همون چند پاراگراف اول به دلم نشست
-
@roghayeh-eftekhari دوهزار شدی قرض بده هزار شم
پس نمیدما بعدش دلار هی داره میکشه بالا
-
arthur morgan نه از نظرمنم داستان قشنگیه
کنجکاوم بدونم اون نور چیه@roghayeh-eftekhari حالا انشاالله در فصل های بعد یک سوپرایز دارم براتون
-
فاطمه رحیمی خیلی ممنون پس چرا به دل خودن ننشسته؟
-
فاطمه رحیمی خیلی ممنون پس چرا به دل خودن ننشسته؟
arthur morgan چون ذهن شما هنوز خیلی از این عالی ، عالیتر
-
فاطمه رحیمی به نظر شما یکمی شبیه عالیس در سرزمین عجایب نشده؟
-
arthur morgan
خب نظر من راجب داستانتون.
اول اینکه موضوعش حساب جلوه نمایی میکنه.
و این برای جذب مخاطب اصل مهمیه.
ولی خب خود داستان یک ایراداتی داره ک اگه ویرایش بشه عالی میشه.
شروعش نسبتا خوب بود و مخاطبو تحریک میکنه به خوندن ادامه داستان.
اصلاحات و ویرایشاتی که نیازه از نظر من:《
1_شخصیت ها یکم مبهم بودن میشه بیشتر روشون هدفگزاری کرد.
2_ بعضی قسمت ها یک فعل خیلی تکرار شده بود . مثلا یکجا خیلی از نشست و نشستند استفاده کرده بودین ک بهتره چنین مواقعی فعل های مشابه جانشین هم بشن.
3_یک نکات ریزی هم وجود داره این وسط اینکه رعایت دقیقتر علائم نگارشی میتونه مفهوم و منظور جملات رو گیرا تر کنه
4_یه بخشاییم به زبان گفتاری نوشته بودین. و دوباره یه قسمتایی فارسی معیار و ادبی. ک خب این از جذابیت نوشته کسر میکنه.
5_خیلی جاها نیاز داشت ک بیشتر باز بشه و جزئی تر نوشته بشه و برعکس قسمت هاییم فقط به یک توضیح کلی بسنده و به ادای لپ مطلب اکتفا میکرد.ولی درکل منن اون مفهوم و منظور اصلی داستان رو خیلی دوست داشتم.واقعا اصل و حق مطلب به درستی ادا شده بود.
چندباری هی ویرایش بشه در آخر یک داستان فوق العاده در میاد ازش.
خسته نباشید -
arthur morgan چون ذهن شما هنوز خیلی از این عالی ، عالیتر
@roghayeh-eftekhari خیلی ممنون هزارتا ممنون