هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دلم یه خوابه بدون بیداری میخواد اگه عشق اقام حسین و بابا و مامانم نبود همین الان تموم میکردم این زندگی رو....
@m-z در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دلم یه خوابه بدون بیداری میخواد اگه عشق اقام حسین و بابا و مامانم نبود همین الان تموم میکردم این زندگی رو....
سلام آبجی
خدانکنه
امیدت به خدا باشه -
@dr-saraaa نه اینو که گفتم شوخی کردم درد درد ادماست درد درد زندگی که هنوز روی خوشش رو نشون ما نداد.
@dr-saraaa نه اینو که گفتم شوخی کردم درد درد ادماست درد درد زندگی که هنوز روی خوشش رو نشون ما نداد.
این طوری فکر میکنی
ناشکری نکن
بضی موقع اون چیزی که میخوای اتفاق نمیافته شک نکن کار خداست حتما خیر و صلاحی تو کار بوده -
این طوری فکر میکنی
ناشکری نکن
بضی موقع اون چیزی که میخوای اتفاق نمیافته شک نکن کار خداست حتما خیر و صلاحی تو کار بوده -
@sobhan-1999 ای داداش شما از زندگی من چی میدونی ناشکری نمیکنم اخ خدا خودش تو قران گفته بعد از هر سختی یک اسانی ست حالا چی شد نوبت ما که رسید شد بعداز هر سختی یک سختی دیگر.
@sobhan-1999 ای داداش شما از زندگی من چی میدونی ناشکری نمیکنم اخ خدا خودش تو قران گفته بعد از هر سختی یک اسانی ست حالا چی شد نوبت ما که رسید شد بعداز هر سختی یک سختی دیگر.
ای بابا حتما این رو شنیدی که میگن
هر کس که در این درگه به مانزدیک تر است جام بلا بیشترش میدهند
نگران نباش -
ای بابا حتما این رو شنیدی که میگن
هر کس که در این درگه به مانزدیک تر است جام بلا بیشترش میدهند
نگران نباش -
@sobhan-1999 خدا کنه اینطوری باشه فقط قربونش برم یکمی بیخیال .................اگه گفتی امروز ساعت 4 چه خبره
@m-z نه نمیدونم
چه خبره؟ -
@m-z نه نمیدونم
چه خبره؟ -
@m-z اااوووووه نگران شدم گفتم حالا چه خبره
انگار پرسپولیسه آسیا بازی داره -
@m-z اااوووووه نگران شدم گفتم حالا چه خبره
انگار پرسپولیسه آسیا بازی داره -
@m-z باخت کییییی
-
@sobhan-1999 ببینم چی میشه فقط برد استقلال و باخت ... امروز خوشحالم میکنه
باشه بزار وقتی الهلال رو هم زدیم خبرش رو بهت میدم
-
@sobhan-1999 ببینم چی میشه فقط برد استقلال و باخت ... امروز خوشحالم میکنه
باشه بزار وقتی الهلال رو هم زدیم خبرش رو بهت میدم
-
@m-z نترس منشارو داریم
-
@m-z نترس منشارو داریم
-
@sobhan-1999 ببینیم چی میشه نه واقعا پرسپولیس این بار لیاقت رفتن به فینال اسیا رو داره .
ببین اینجا استقلال یا پرسپولیس نیست اینجا تیم ایرانه که باید از عربستان ببره
-
@sobhan-1999 ببینیم چی میشه نه واقعا پرسپولیس این بار لیاقت رفتن به فینال اسیا رو داره .
ببین اینجا استقلال یا پرسپولیس نیست اینجا تیم ایرانه که باید از عربستان ببره
-
اینکه میگن دیروز سنندج زدن رقصیدن درسته؟
دمشون گررم ...خوش حالی برا جدا شدن کردستان عراق ..کردای مارم خوشحال کردهمهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دمشون گررم ...خوش حالی برا جدا شدن کردستان عراق ..کردای مارم خوشحال کردهاون جا نمیدونم ولی دیشب کرمانشاه یه عده مردم بیرون بودن
-
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دمشون گررم ...خوش حالی برا جدا شدن کردستان عراق ..کردای مارم خوشحال کردهاون جا نمیدونم ولی دیشب کرمانشاه یه عده مردم بیرون بودن