هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ه رو به اِ بخون
وِ تِ چوه اینم -
@m-z خواهش
میشه وه ت چوه -
@sobhan-1999 اینکه مثل زبون خودمونه فقط ما به جای چوه میگیم چه.....اهههه فک کردم یه چیزه دیگه میشه
@m-z آره دیگه میگم خیلی به هم نزدیکن
-
@m-z آره دیگه میگم خیلی به هم نزدیکن
-
مهی جون
خویشک یعنی خواهر
برا یعنی برادر
دالگ یعنی مادر
باوگ یعنی پدر
@Dr-Saraaa دیرم کردی ارایان ایوشم هایده کو ؟ -
@sobhan-1999 نمیدونم من که وقتی یکی کردی حرف میزنه یا میخونم حسم میشه مثل وقتی که دارم زغال اخته میخورم دهن اب میاره یا مثل خوردن یه لیموترش که پرش نمک باش برام لذت بخشه
@m-z در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999 نمیدونم من که وقتی یکی کردی حرف میزنه یا میخونم حسم میشه مثل وقتی که دارم زغال اخته میخورم دهن اب میاره یا مثل خوردن یه لیموترش که پرش نمک باش برام لذت بخشه
-
سلام بچه ها اگه برا آزمون ۲۱ مهر قلم چی آزمون سال گذشته رو هم حل کنم بنظرشما اشکالی داره؟؟؟بعضیا میگفتن اینجوری خودتو گول میزنی ؟قصدم حل تست بیشتره و بررسی بیشتره
بنطرتون اشتباه میکنم؟؟؟؟؟؟ -
سلام بچه ها اگه برا آزمون ۲۱ مهر قلم چی آزمون سال گذشته رو هم حل کنم بنظرشما اشکالی داره؟؟؟بعضیا میگفتن اینجوری خودتو گول میزنی ؟قصدم حل تست بیشتره و بررسی بیشتره
بنطرتون اشتباه میکنم؟؟؟؟؟؟خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بنطرتون اشتباه میکنم؟؟؟؟؟؟سلام:)
به حرف این بعضیا اصلا گوش نکن
بخون،منم میخونم..خیلی هم خوبه -
خاتون
اگه به حرف بعضیا باشه میگن کنکور نده .این کارو بکن.این کارو نکن.گور باباشون یه گوشت در اون یکی دروازه
خخخخخخخ -
اینکه میگن دیروز سنندج زدن رقصیدن درسته؟
دمشون گررم ...خوش حالی برا جدا شدن کردستان عراق ..کردای مارم خوشحال کرده -
بنطرتون اشتباه میکنم؟؟؟؟؟؟